gabriela25 Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Costumul s-a dat, sper sa fie bun. Sa fie purtat cu sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Decembrie 4, 2013 Share Postat Decembrie 4, 2013 Stiu yo pe cineva care le-ar vrea SIGUR!!! Dar pentru ca v-ati tot contrat pe diverse topicuri nu vrea sa spuna nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Stiu yo pe cineva care le-ar vrea SIGUR!!! Dar pentru ca v-ati tot contrat pe diverse topicuri nu vrea sa spuna nimic si cred ca daca le ia le mai tine 1 an la macerat ( in botoiul cu saramura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Buna tuturor, nu are cumva, cineva, o placa video mai veche pe PCIExpress pe care nu o foloseste la nimic? Vreau sa ii fac unui vecin, care nu isi prea permite, un calculator, din componentele pe care le am eu, insa imi lipseste o placa video si din pacate placa de baza nu are video integrat. Daca poate cineva sa o dea ca si donatie in spiritul sarbatorilor sau eventual pentru o suma modica, v-as fi recunoscator! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Buna tuturor, nu are cumva, cineva, o placa video mai veche pe PCIExpress pe care nu o foloseste la nimic? Vreau sa ii fac unui vecin, care nu isi prea permite, un calculator, din componentele pe care le am eu, insa imi lipseste o placa video si din pacate placa de baza nu are video integrat. Daca poate cineva sa o dea ca si donatie in spiritul sarbatorilor sau eventual pentru o suma modica, v-as fi recunoscator! Multumesc! Incerc eu sa gasesc una.Daca o gasesc te ajut cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Incerc eu sa gasesc una.Daca o gasesc te ajut cu placere Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Poze: oare ceva piranha nu ai? :crack: m-as incumeta la vreo 2 bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 Buna tuturor, nu are cumva, cineva, o placa video mai veche pe PCIExpress pe care nu o foloseste la nimic? Vreau sa ii fac unui vecin, care nu isi prea permite, un calculator, din componentele pe care le am eu, insa imi lipseste o placa video si din pacate placa de baza nu are video integrat. Daca poate cineva sa o dea ca si donatie in spiritul sarbatorilor sau eventual pentru o suma modica, v-as fi recunoscator! Multumesc! Salut.Am cautat,si am gasit.Am bagat-o sao verific,mergea perfect pana sa apara,,Welcome""apoi se inchidea.Mi-a spus cineva ca este stricata si am aruncat-o.Eu inca mai caut,pe la prieteni,prin casa,poate mai gasesc. PS: restul pieselor le ai?(eu am vreo 2 calc stricate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 (editat) Salut.Am cautat,si am gasit.Am bagat-o sao verific,mergea perfect pana sa apara,,Welcome""apoi se inchidea.Mi-a spus cineva ca este stricata si am aruncat-o.Eu inca mai caut,pe la prieteni,prin casa,poate mai gasesc. PS: restul pieselor le ai?(eu am vreo 2 calc stricate ) In momentul de fata asa pare sa am tot ce mai e nevoie, placa video e ceea ce lipseste, in caz ca mai e ceva (un ram defect sau ceva) o sa vad la urma Mersi ca ai incercat si sper totusi sa ajungi sa gasesti ceva, caci aparent nu prea are lumea placa video pus sa adune praf pe raft Editat Decembrie 9, 2013 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 (editat) Donez 2 brazi.Maine o sa le fac si poze,daca-i doreste cineva. 0754202968 Paul Donez 2 brazi.Maine o sa le fac si poze,daca-i doreste cineva. 0754202968 Paul 1 s-a dat. Editat Decembrie 20, 2013 de Poly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 Donez 2 brazi.Maine o sa le fac si poze,daca-i doreste cineva. 0754202968 Paul 1 s-a dat. mai este unu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 mai este unu? N-am mai intrat pe forum pana acum si intre timp m-a sunat cineva. E rezervat pana maine dimineata.Daca nu-i place, e disponibil. Sorry! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Are careva niste stickere cu Atentie la Motociclisti? Am schimbat masina si asta mi-e cam goala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 stickere cu Atentie la motociclisti ... gasesti la My Moto ... calea Manastur 33 cred ... langa hotel Opal . nu stiu daca se dau gratis ... sau cu bani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezaru Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Le primesti gratis la comenzi de peste 100 ron parca. Ele sunt undeva la 2 lei bucata parca stickere cu Atentie la motociclisti ... gasesti la My Moto ... calea Manastur 33 cred ... langa hotel Opal . nu stiu daca se dau gratis ... sau cu bani . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Insomniac Jazz Postat Decembrie 30, 2013 Share Postat Decembrie 30, 2013 Salut, intereseaza pe cineva rasa ciobanesc german? Mai sunt 2 fetite din gasca https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153719856585372&set=a.10151241697000372.815573.647210371&type=1&theater Tavian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Ianuarie 8, 2014 Share Postat Ianuarie 8, 2014 Donez un cod de activare al unui joc. Spor! Salut, Iti multumim pentru comanda ta la eMAG.ro! Odata cu aceasta comanda, ai primit un cupon electronic de joc. Acest cupon este valabil pentru jocul Total War™ : ROME II. Cuponul are un cod unic si poate fi utilizat o singură data. Codul tau este: 2NACJ-YW7TT-LIK56 Pentru a beneficia de joc, trebuie sa accesezi site-ul: Steam Powered, sa instalezi aplicatia Steam, alegi jocul Total War™ : ROME II, apoi introduci codul cuponului de joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilvef Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Merci colega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Donatie de iarna : -512 DDr PC2700 samsung pt laptop; -placa wireless Intel PROWireless 2200BG - tastatura, touchpad-ul. Laptopul este un Packard Bell, model si alte detalii gasiti in poza cu eticheta de pe el. Donatie de iarna : -512 DDr PC2700 samsung pt laptop; -placa wireless Intel PROWireless 2200BG - tastatura, touchpad-ul. Laptopul este un Packard Bell, model si alte detalii gasiti in poza cu eticheta de pe el. Am creat confuzii... deci colegii mei dragi laptopul are placa de baza arsa si il dau daca ii foloseste cuiva si ca in ultima poza, mai exact fara HDD, display, cooler si incarcator. Restul de piese daca folosesc cuiva, gen cele din pozele de mai sus si nu numai, le dau cu draga inima pentru ce vrea sufletelul lui sa faca cu ele! p.s Procesorul este un 1.8 real... ceva turion cred...oricum amd. iar placa video era integrata deci irelevant dar chipsetul e ati x1100 cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 (editat) donez 2 roti de ij 56 valabil 5 zile daca nu, merg la fier vechi,si 2 teleskoape fata tot ij 56.numai bine.0742951780 s-a dat Editat Ianuarie 18, 2014 de comunistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phloren_84 Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Donatie de iarna : -512 DDr PC2700 samsung pt laptop; -placa wireless Intel PROWireless 2200BG - tastatura, touchpad-ul. Laptopul este un Packard Bell, model si alte detalii gasiti in poza cu eticheta de pe el. Am creat confuzii... deci colegii mei dragi laptopul are placa de baza arsa si il dau daca ii foloseste cuiva si ca in ultima poza, mai exact fara HDD, display, cooler si incarcator. Restul de piese daca folosesc cuiva, gen cele din pozele de mai sus si nu numai, le dau cu draga inima pentru ce vrea sufletelul lui sa faca cu ele! p.s Procesorul este un 1.8 real... ceva turion cred...oricum amd. iar placa video era integrata deci irelevant dar chipsetul e ati x1100 cred. Salut, m-ar interesa pe mine piesele... 0742 844 373 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 caut tabla de 1-1.5 max 40-80 cm dau beri ...tuici... alte cele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilvef Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Esti prea departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reck Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 caut tabla de 1-1.5 max 40-80 cm dau beri ...tuici... alte cele Gasesti la fier vechi, fara batai de cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Gasesti la fier vechi, fara batai de cap! cautat...nem gasit!!!! ..de 2..... de 3 cat incape.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate