Flower-Power Postat Iunie 13, 2021 Autor Share Postat Iunie 13, 2021 Nguyen dragule, merci pentru opinia argumentată. Mă lasă rece părerea ta și a psihologului, nu sunt în vânătoare de likeuri pe fb deci nu am motive de îngrijorare. Între a vedea poze cu diferite nebunii și ale altora cu maci , rapiță și alte flori, aleg să le văd pe cele care îmi dau un vine pozitiv. În orice caz, astăzi nu am ieșit pentru că ploaie.. *vibe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Acum 16 minute, Flower-Power a spus: Nguyen dragule, merci pentru opinia argumentată. Mă lasă rece părerea ta și a psihologului, nu sunt în vânătoare de likeuri pe fb deci nu am motive de îngrijorare. Între a vedea poze cu diferite nebunii și ale altora cu maci , rapiță și alte flori, aleg să le văd pe cele care îmi dau un vine pozitiv. În orice caz, astăzi nu am ieșit pentru că ploaie.. *vibe Imi pare rau draga Floricica de vremea asta "lame" care ti-a stricat planurile. Lasa-l in "lame-ul' lui. Ii place omului ca a descoperit cuvantul "lame" . E ca un copil mic care a descoperit cuvantul "kaka" si il tot repeta la nesfarsit. Cuvintele : jalnic, penibil patetic "nu e bune" pentru ca "este" sub nivelul lui. Asa ca tot da cu lame, lame , lame .... Un fel de batman batman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 57 minutes ago, Silver Arrow said: Ce ne-am face noi fara @easy si @Nguyen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 Acum 18 minute, The Flying Dutchman a spus: Ce ne-am face noi fara @easy si @Nguyen? Pai ca sa citam din clasici: fara Nguyen viata e pustiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Iunie 13, 2021 Share Postat Iunie 13, 2021 La 08.06.2021 la 14:11, Nguyen a spus: Una e sa faci poze pentru un peisaj si una e sa faci parte din peisaj cand faci poze, eventual sa te si strambi un pic ca sa pari cool. Nu pozează nicicum şi chiar dacă, nu era musai să te bagi tu în seamă, marele estet gheu al macilor. Ai devenit primul băşitor al topicelor de cînd s-a dat la fund iziraidon şi nu-ţi mai face umbră. Şi da, motociclistele sînt cool fără să facă nimic, e o încîntare să vedem o motociclistă pe orice fundal : )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 14, 2021 Share Postat Iunie 14, 2021 (editat) La 12.06.2021 la 22:23, Dan Ny a spus: Ce damf Acum 19 ore, Flower-Power a spus: Nguyen dragule, Acum 19 ore, Silver Arrow a spus: Imi pare rau Acum 18 ore, adrianm a spus: Nu pozează nicicum şi chiar dacă, La 12.06.2021 la 19:54, Nguyen a spus: Aici apare lipsa de personalitate, lipsa de originalitate şi faptul că în această lume, alţii ne stabilesc valorile. Aceste poze aruncate pe reţelele de socializare îi fac pe unii să simtă că există şi ei. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Acum 18 ore, The Flying Dutchman a spus: Ce ne-am face noi fara Nguyen? Ar fi nasol, ar zburda prostii pe forum fara sa le spuna cineva ca sunt prosti, de exemplu taica Silver, se credea mare si tare pana i-am aratat eu care este adevaratul lui nivel. Inca nu si-a revenit din soc dar timpul le vindeca pe toate. Editat Iunie 14, 2021 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 14, 2021 Share Postat Iunie 14, 2021 Acum 20 minute, Nguyen a spus: Ar fi nasol, ar zburda prostii pe forum fara sa le spuna cineva ca sunt prosti, de exemplu taica Silver, se credea mare si tare pana i-am aratat eu care este adevaratul lui nivel. Inca nu si-a revenit din soc dar timpul le vindeca pe toate. Vai de mine! Sunt naucit! Uite asa ne mai distreaza Nguyen luni de dimineata Asta este treaba bufonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 14, 2021 Share Postat Iunie 14, 2021 Daca Nguyen e bufonul, Flower e printesa, noi suntem plebeii, cine este regele si cavalerul? Enigma continua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Iunie 14, 2021 Share Postat Iunie 14, 2021 De la ce v-ati luat? De la maci? Or fi d-aia veninosi...grija mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 14, 2021 Share Postat Iunie 14, 2021 (editat) Acum 3 ore, Silver Arrow a spus: Asta este treaba bufonului. Pe mine ma distreaza ca un mos libidinos crede ca poate sa ma faca pe mine bufon. Editat Iunie 14, 2021 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 14, 2021 Share Postat Iunie 14, 2021 Acum 1 minut, Nguyen a spus: Pe mine ma distreaza ca un mos libidinos crede ca poate sa ma faca pe mine bufon. Pai nu eu te-am facut. Singur ti-ai ales meseria de bufon. Eu doar am constatat. Oricum iti faci treaba exceptional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 14, 2021 Share Postat Iunie 14, 2021 Acum 12 minute, Silver Arrow a spus: Pai nu eu te-am facut. Singur ti-ai ales meseria de bufon. Lasa mai comunistule gargara, tot incerci sa repeti cuvantul bufon sperand ca va prinde. Ia zi, este ca te-ai bucurat cand au venit minerii in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 14, 2021 Share Postat Iunie 14, 2021 Acum 1 minut, Nguyen a spus: Lasa mai comunistule gargara, tot incerci sa repeti cuvantul bufon sperand ca va prinde. Ia zi, este ca te-ai bucurat cand au venit minerii in Bucuresti? Oho, am fost in mijlocul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 14, 2021 Share Postat Iunie 14, 2021 Acum 17 minute, Silver Arrow a spus: Oho, am fost in mijlocul lor. Nu m-as mira. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iulie 6, 2021 Share Postat Iulie 6, 2021 Si daca tot am scris la "bucătari", fac un anunț : Elev silitor, "tânăr" speranță a motociclismului, caut prieteni pe distanțe, medii, scurte sau lungi Aviz Flipper, Flower & Co... PS: Hai cu ieșeala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 7, 2021 Autor Share Postat Iulie 7, 2021 Hai cu ieșeala..sper să ieșiți în grup organizat. Propune și tu o zi o ora.. Eu între timp sunt ocupată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Eu între timp sunt ocupată Pana când ești ocupată? Weekend-ul ăsta, merge ceva organizat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Acum 6 ore, Flower-Power a spus: Eu între timp sunt ocupată Floricica sihastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Acum 3 ore, VyXxer a spus: E la țațichi? Țâțichi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Acum 36 minute, ENEOS a spus: Țâțichi Cu h? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 7, 2021 Autor Share Postat Iulie 7, 2021 Acum 2 ore, De 3 Lei CuiE a spus: Pana când ești ocupată? Weekend-ul ăsta, merge ceva organizat? Pana pe 16 inclusiv..așa că mai bine vă organizați voi aici pentru weekend. Acum 4 ore, VyXxer a spus: Este. Un (fost)TDM-ist. E la țațichi? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 Salutare! Avem o propunere de traseu pentru sâmbătă. Bucuresti - Tulcea - Cheile Dobrogei - Cherhanaua Tasaul - Mamaia - pentru o racoreala (daca timpul ne permite, as sugera Vama) - Bucuresti (pe autostrada) Plecarea sâmbătă cel tarziu la ora 09.00. Locul de plecare, urmeaza sa-l dezbatem. Pana acum, sunt 2 amatori: subsemnatul si Flipper. Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 9, 2021 Autor Share Postat Iulie 9, 2021 Dau un up pentru postarea de mai sus poate se bagă și alții..între timp eu mă plimb un pic pe unde pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Iulie 10, 2021 Share Postat Iulie 10, 2021 Salut! Scuze de întârziere, dar... Am ramas mult in in urma cu somnul si am adormit aseară deveme. Locul de intalnire: Benzinaria Mol de la ieșirea spre Autostrada Soarelui, ora 8.30 Motoare : BMW 1200 GS, SUZUKI GSX750F, KTM Se merge lejer. Acum 1 minut, De 3 Lei CuiE a spus: Salut! Scuze de întârziere, dar... Am ramas mult in in urma cu somnul si am adormit aseară deveme. Locul de intalnire: Benzinaria Mol de la ieșirea spre Autostrada Soarelui, ora 8.30 Motoare : BMW 1200 GS, SUZUKI GSX750F, KTM Se merge lejer. Ora de plecare, 9.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 10, 2021 Autor Share Postat Iulie 10, 2021 Hai ,să postați VID-20210709-WA0105.mp4 cum a fost.. VID-20210709-WA0105.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate