Nguyen Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 2 minute, cuki a spus: Procurorul ii stabileste incadrarea... Stabileste conform legii, nu din burta cum faceti voi. Din datele pe care le avem pana acum nu exista nici un ultraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Am mai scris, dar vad ca trebuie sa repet: NU mai cereti date care fac obiectul cercetarilor (alcoolemie, zile de la IML, etc....)! Este totusi un forum public, si pana la definitivarea cercetarilor (in mod sigur) si/sau a procesului (de preferat) nu trebuie facute publice niciun fel de date. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 23 minute, Nguyen a spus: Nu vad nimic gresit in ceea ce am scris acolo, poate ne luminezi tu. Zice ca crichetul e un sport si nu prea merge la cheie. In rest, sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 27 minute, Nguyen a spus: Nu vad nimic gresit in ceea ce am scris acolo, poate ne luminezi tu. Ne pui si noua aici o poza cu cheia ta cu crichet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 1 minut, ilarionciobanu a spus: Zice ca crichetul e un sport si nu prea merge la cheie. In rest, sanatate Eu voiam sa vad ce spune el, te-ai bagat tu repede. Popular aceste chei sunt denumite in fel si chip: clichet, cheie cu clichet, decric, cricket, samd. Pe cati ai auzit tu sa foloseasca in vorbirea uzuala de SDV? Chiar acum, Silver Arrow a spus: Ne pui si noua aici o poza cu cheia ta cu crichet? As putea sa pun, dar la ce ti-ar folosi? Tu esti un mos libidinos care invita fetele sa-ti probeze mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 14 minute, Nguyen a spus: Eu voiam sa vad ce spune el, te-ai bagat tu repede. Popular aceste chei sunt denumite in fel si chip: clichet, cheie cu clichet, decric, cricket, samd. Pe cati ai auzit tu sa foloseasca in vorbirea uzuala de SDV? As putea sa pun, dar la ce ti-ar folosi? Tu esti un mos libidinos care invita fetele sa-ti probeze mobra. Pai exact asta iti spune toata lumea dar nu poti sa bagi la cap: nivelul tau de cultura tehnica este la nivel de cultura populara (Stiinta pentru Toti), la fel ca si limbajul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 16 minute, Silver Arrow a spus: Pai exact asta iti spune toata lumea dar nu poti sa bagi la cap: nivelul tau de cultura tehnica este la nivel de cultura populara (Stiinta pentru Toti), la fel ca si limbajul tau. Ca de obicei, cand nu ai argumente bagi din burta. Ai venit si tu pe topicul asta sa te bagi in seama, te-ai suparat ca te-am facut libidinos de cand o invitai pe Niko sa-ti probeze motocicletele si acum ai devenit troll si hater. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 57 minute, Nguyen a spus: Pe cati ai auzit tu sa foloseasca in vorbirea uzuala de SDV? Ce treaba au SDVurile cu cheile? Ai idee ce e un SDV si te rog sa nu zici ca s-ul ala vine de la scula ca si cheie sau surubelnita sau patent ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 4 minute, Aion2014 a spus: Ce treaba au SDVurile cu cheile? Ai idee ce e un SDV si te rog sa nu zici ca s-ul ala vine de la scula ca si cheie sau surubelnita sau patent ... Era cu titlul de exemplu, nu te agita ca un pepsi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 (editat) Tot nu ai raspuns la intrebare Editat Iunie 13, 2019 de Aion2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 19 minute, Aion2014 a spus: Tot nu ai raspuns la intrebare Pt ca nu meriti deranjul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Am inteles ,esti un papagal care arunca cuvinte la intamplare sperand sa nu fie cineva care chiar sa se priceapa la ce aberezi matale pe aici, silver& co...sho pa' el ca e de trollat, as face treaba asta personal dar nu am renuntat la fb ca sa ma apuc pe aici de asta. Aveti grija totusi ca e E.T. omul ... Ajungi greu la nivelul lui de inteligenta... Cam artificiala dar na... E mare hype cu A.I.-ul in ziua de azi... Milenialii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 11 minute, Aion2014 a spus: Am inteles Milenialii astia Gaozel, tu crezi ca stau sa-mi bat capul cu unul care si-a facut cont la misto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 deci ce-i aia sdv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 1 minut, Aion2014 a spus: Am inteles ,esti un papagal care arunca cuvinte la intamplare sperand sa nu fie cineva care chiar sa se priceapa la ce aberezi matale pe aici, silver& co...sho pa' el ca e de trollat, as face treaba asta personal dar nu am renuntat la fb ca sa ma apuc pe aici de asta. Aveti grija totusi ca e E.T. omul ... Ajungi greu la nivelul lui de inteligenta... Cam artificiala dar na... E mare hype cu A.I.-ul in ziua de azi... Milenialii astia Treaba este mai complexa. Daca urmaresti ceea ce scrie colegul nostru Profesor Doctor Academician in orice domeniu, vei constata ca el s-a infiripat pe aici din cauza ca probabil in viata reala are impresia ca nu este apreciat la adevarata valoare. Nici la serviciu si nici acasa. Si atunci incearca sa isi construiasca in mediul virtual o imagine de atotstiutor, el fiind de fapt un mediocru, care are habar de cate ceva, insa strict de suprafata. Dar este simpatic de urmarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Bai, ia va rog! Nu va mai luati de inventatorul uleiului cu molecula sferica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 21 minute, superbec a spus: deci ce-i aia sdv? Cum, nu stii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzitzicat Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 22 minute, superbec a spus: deci ce-i aia sdv? Pare o boala (ceva psihiatrie)....dar, nu ma pricep....las pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 13 minute, Silver Arrow a spus: Treaba este mai complexa. Daca urmaresti ceea ce scrie colegul nostru Profesor Doctor Academician in orice domeniu, vei constata ca el s-a infiripat pe aici din cauza ca probabil in viata reala are impresia ca nu este apreciat la adevarata valoare. Nici la serviciu si nici acasa. Si atunci incearca sa isi construiasca in mediul virtual o imagine de atotstiutor, el fiind de fapt un mediocru, care are habar de cate ceva, insa strict de suprafata. Dar este simpatic de urmarit. Gura larga, spui multe dar nimic pe fond. Eu cand am intrat pe acest topic am postat la subiect, pe urma au venit repede trolii (silver, pacanel, starcream) sa faca singurul lucru pe care il stiu ei: troleala de doi bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 56 minute, Nguyen a spus: tu crezi ca stau sa-mi bat capul cu unul care si-a facut cont la misto? Pe ce se bazeaza afirmatia ta? Verifica profilul si vei vedea ca am "numarul la vedere". Cat despre SDVuri hai sa iti dau o mana de ajutor(sau sa te bag Mai rau in ceata) ce e ala CF(hint e SDV) il poti intreba pe conu' Gogu dar exista posibilitatea ca acest acronim sa aibe Mai multe intelesuri... Care e ala bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 7 minute, Aion2014 a spus: Pe ce se bazeaza afirmatia ta? Pe faptul ca te bagi ca musca in cwrul calului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 @Aion2014 Bravo colegu , dadusi din coate sa ajungi in fata , precum romanul de odiniora la coada la carne. Nu va mai certati voi ca sa ma cert eu... Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 (editat) Acum 2 minute, goe 75 a spus: @Aion2014 Bravo colegu , dadusi din coate sa ajungi in fata , precum romanul de odiniora la coada la carne. Nu va mai certati voi ca sa ma cert eu... Enjoy! Apai @Aion2014 cred ca e petrica al vostru... stie mecanica, e tare in gura si are cont facut dupa 2016. Leit petrica... Editat Iunie 13, 2019 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aion2014 Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 CSF am zis ca nu o Mai fac dar trebuie pedepsit colegul arogant plus ca na daca tot e cont fals macar sa profit nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 13, 2019 Share Postat Iunie 13, 2019 Acum 50 minute, leopold a spus: Bai, ia va rog! Nu va mai luati de inventatorul uleiului cu molecula sferica! Sa ne ierti, dar ne roade invidia ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate