Minu Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 In perioada 7.09.2019-13.-09.2019 (eventual ne putem intoarce pe 15) as vrea sa plec prin Balcani pe ruta din titlu cu drum prin Canion Tara-Parc Durmitor-Kotor-Dubrovnik-Plitvice-Mostar, eventual mai putem adauga si alte destinatii dupa preferinte, cazare la cort/vile/gazde/hotel nu am preferinte.Drumul pe care mergem prefer sa fie ok, merg cu un 600RR (pe care sper sa-l rezolv saptamana asta) si nu am chef de macadam Initial vorbisem cu un amic dar are motorul defect, a comandat altul dar nu se potriveste daca nu gasesc pe nimeni plec singur, nu-i bai.Mie imi ies cam ~3000km in total, bugetul as vrea sa fie sub 1000E, acum fiecare si-l calculeaza in functie de cat consuma mobra, cazare, mancare, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 Pune si tu un link pe maps. La prima impresie recomandarea e de intors pe 15. Sunt 7 zile pana pe 13, rezulta aproape 430 km / zi. E cam mult non stop, mai ales pe un SS. Cu intoarcerea pe 15, daca faci si o zi pauza sa-ti cltesti ochii pe undeva si sa-ti odihnesti bucile rezulta 375, ceva mai acceptabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat August 20, 2019 Autor Share Postat August 20, 2019 Am sa creez si un traseu pe maps cand am putin timp liber, ne putem lungi pana pe 15, nu am nicio problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 https://drive.google.com/open?id=1nMn5l1Hl_xqtGR_gbU9H68BS8CXyrQkV&usp=sharing Daca te ajuta cumva, asta e tura pe care am facut-o in primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat August 23, 2019 Share Postat August 23, 2019 Un traseu similar planuiesc incepand cu 23 septembrie. Mai devreme nu pot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat August 24, 2019 Share Postat August 24, 2019 Ai atitea de vazut mai aproape, nu are rost sa te duci pina la Zagreb. Recomand Mokra Gora, Visegrad, Mostar, Metkovic, Kotor, Dubrovnik, Parcul Durmitor, eu dupa 4 ture nu mai stiu care sint mai frumoase. Ca sa nu mai zic de Albania, care este speciala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Septembrie 4, 2019 Autor Share Postat Septembrie 4, 2019 La 21.08.2019 la 10:01, iaco a spus: https://drive.google.com/open?id=1nMn5l1Hl_xqtGR_gbU9H68BS8CXyrQkV&usp=sharing Daca te ajuta cumva, asta e tura pe care am facut-o in primavara Mersi, m-am mai inspirat si de la tine La 23.08.2019 la 7:29, Marius '95 a spus: Un traseu similar planuiesc incepand cu 23 septembrie. Mai devreme nu pot. Imi pare rau dar nu am cum atunci, este prea tarziu, vara deja s-a dus iar ziua e din ce in ce mai scurta La 24.08.2019 la 22:56, bmwio a spus: Ai atitea de vazut mai aproape, nu are rost sa te duci pina la Zagreb. Recomand Mokra Gora, Visegrad, Mostar, Metkovic, Kotor, Dubrovnik, Parcul Durmitor, eu dupa 4 ture nu mai stiu care sint mai frumoase. Ca sa nu mai zic de Albania, care este speciala. Pai cam prin destinatiile astea vreau sa ajung si eu, in plus ar mai fi Plitvice (Croatia) P.S:Am pregatit motocicleta, sambata ridic "ancora". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Septembrie 16, 2019 Share Postat Septembrie 16, 2019 Scuze de offtopic, întrebare pentru cei care fac trasee din astea (în speță minu cazul curent) cu tranzit prin mai multe țări. Cum procedați cu asigurările de sănătate pt călătorie? Faceți pentru toate țările, sau doar pentru unele, sau deloc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Septembrie 16, 2019 Share Postat Septembrie 16, 2019 O singura asigurare de calatorie, pentru perioada respectiva. De aici am luat ultima data: link. Am facut deasemenea si asigurare la A24 (serviciu de asistenta rutiera) - aici recomand sa verifici daca tarile prin care treci sunt acoperite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Septembrie 16, 2019 Share Postat Septembrie 16, 2019 Allianz-Tiriac are si aplicatie pentru mobil, o poti faci rapid si de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!ha! Postat Septembrie 16, 2019 Share Postat Septembrie 16, 2019 Acum 2 ore, robert23mg a spus: Scuze de offtopic, întrebare pentru cei care fac trasee din astea (în speță minu cazul curent) cu tranzit prin mai multe țări. Cum procedați cu asigurările de sănătate pt călătorie? Faceți pentru toate țările, sau doar pentru unele, sau deloc? Asigurare de sanatate si asistenta rutiera ptr Europa. La Groupama ptr 2 saptamani am dat vreo 150 lei. Asigurare mediacala 2 persoane si asistenta rutiera pentru mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Septembrie 16, 2019 Share Postat Septembrie 16, 2019 Mulțumesc. Am rezolvat la Allianz tiriac direct la ei pe site, 47 lei 2 persoane, 5 zile. Scuze inca o data pentru hijack, la noapte plec și eu pe Serbia-bosnia-croatia (dar cu mașina dooooh, noaptea, cu moto se pleacă dimineața) @minu cum e? Te.ai întors sau ai prelungit? Ceva impresii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Octombrie 24, 2019 Autor Share Postat Octombrie 24, 2019 Am uitat sa mai vin cu un update.Pe scurt, am plecat 9 zile singur, prima zi Ploiesti-Bulgaria-Serbia, destul de plictisor pana cand am intrat in Serbia.A doua zi Serbia-Canion Tara (Muntenegru), superbe drumurile in Muntenegru, peisaje frumoase, m-am dat si cu tiroliana peste canion.Ziua 3 am fost prin parcul national Durmitor cu destinatia finala Kotor, preturi acceptabile, poti plati peste tot in euro sau cu cardul, apa cam rece, vizitat Old Town care e superb, la giseul de informatii am primit harta orasului in....limba romana, gratuit, bravo Muntenegru, noi mai avem de invatat cum se face turism.Ziua 4 pauza in Kotor.Ziua 5 am plecat spre Mostar (Bosnia) pe coasta Dalmata, foarte foarte aglomerat, radare, linie continua, curbe, am facut 250km in 5 ore.Mostar m-a surprins placut, orasul cu arhitectura otomana bine conservata, preturi mici (gen 10€ o masa, 0.5€ o inghetata la cornet, mai bine ca la noi, cazare ieftina) iar oameni super super prietenosi si saratori.Ziua 6 am plecat spre Plitvice (Croatia).Ziua 7 vizitat parcul nationat care arata foarte bine iar organizarea si intretinerea e excelenta.Ziua 8 spre Veliko Gradiste (Serbia) la malul Dunarii.Ziua 9 spre Romania pe malul sarbesc al dunarii, peisajul e incredibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 25, 2019 Share Postat Octombrie 25, 2019 Foarte frumos traseul ales. Mai pune poze dacă mai ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate