frigider Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 Acum 4 ore, Method a spus: Intradevar sunt povesti cum ca managerul lui Lorenzo e in discutii pt un post la Ducati hm as pune si eu de la mine niste iepurasi daca il ia ducati, sa ii ajut financiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 Nu il mai doare curu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 Acum 3 minute, P T R a spus: Nu il mai doare curu? Coloana te doare doar cand pierzi :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 Acum 12 ore, Method a spus: Si-a rupt clavicula.destul de nasol. Intradevar sunt povesti cum ca managerul lui Lorenzo e in discutii pt un post la Ducati - nici Gigi nu o mai ascunde,dar ii da totusi prima sansa lui Dovi,care insa se incapataneaza sa tina la pret - link Problema lui Ducati cu Dovi nu e pretul ci ceea ce am zis intotdeauna si se adevereste pe fiecare an - Dovi nu este si nu va fi niciodata un candidat serios la titlu. Nu cred ca se reface asa repede,adica depinde de ce abordare adopta doctorii. Lui Lorenzo (si lui Pedrosa parca tot in 2013) le-au pus suruburi de titaniu. Cine stie daca la Dovi se poate face asta...sa nu uitam ca Dovi nu mai e tinerel,cine stie daca e posibila treaba asta si la el,daca se reface,la 34 de ani nu mai reactioneaza corpul chiar ca la 25 mai ales in asemenea cazuri. 15 mil/an mi se pare decent pt un campion cum e Marc Marquez. operatia la clavicula a devenit o banalitate. s-a externat si s-a apucat de fizio.. https://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN2401YG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 Operatia in sine o fi banala, dar accidentarea nu... Pentru el a picat in cel mai prost moment, cu doar 3 saptamani inainte de inceperea competitiei si in conditiile in care nu are inca un contract semnat. In plus, si-a compromis tot programul de pregatire fizica, care acum trebuie inlocuit cu recuperare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 La 30.06.2020 la 0:19, xt600 a spus: Operatia in sine o fi banala, dar accidentarea nu... Pentru el a picat in cel mai prost moment, cu doar 3 saptamani inainte de inceperea competitiei si in conditiile in care nu are inca un contract semnat. In plus, si-a compromis tot programul de pregatire fizica, care acum trebuie inlocuit cu recuperare... Corect...conditia fizica cred ca si-au mentinut-o..ca toti s-au antrenat, poate e chiar mai buna decat inainte ca au avut timp cu pandemia asta. Vedem ce se intampla la prima etapa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 On 22.06.2020 at 16:35, apriliacluj said: mda, BalatonRing in 2009 era in calendarul oficial la MotoGP, n-a fost sa fie... Balaton Ring inca nu a murit ba din contra https://www.facebook.com/groups/mamsgyorsasagi/permalink/2590904364344632/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Sunt și în bozgorland alegeri? Că mă ia capu' câte autostrăzi, centuri, spitale etc. se VOR construi în Ro... cine mai pune botu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Acum 1 oră, sanyes a spus: Balaton Ring inca nu a murit ba din contra https://www.facebook.com/groups/mamsgyorsasagi/permalink/2590904364344632/ Ce zice nenea ala care filmează? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 1, 2020 Share Postat Iulie 1, 2020 Acum 19 minute, george05 a spus: Ce zice nenea ala care filmează? mirosicuru belestipiula :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 7 hours ago, george05 said: Ce zice nenea ala care filmează? ca se fac progrese mari dpdv al constructiei infrastructurii si ca o buna parte din asfaltare ii gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 cu cat mai multe cu atat mai bine. pt ura invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Acum 19 minute, sanyes a spus: ca se fac progrese mari dpdv al constructiei infrastructurii si ca o buna parte din asfaltare ii gata. Super! Foarte tare ar fi sa aibă vecinii 3 circuite mari și late. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 4 minutes ago, george05 said: Super! Foarte tare ar fi sa aibă vecinii 3 circuite mari și late. Mersi. 4 chiar Pannonia,Hungaro,Balaton si ala nou de motogp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Se vede ca încă nu mi-am băut cafeaua și am tastat 3 in loc de 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 tre sa ne mutam la unguri. Mie imi place pa Budapesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Am ceva teren de vanzare si un apartament in Oradea. Astept cumparatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Acum 10 minute, Cip M a spus: in Oradea Mai trage de graniță o leacă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 E ok in Oradea. Ai autostrada legata direct de Budapesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 Upssss.... Se pare ca asta micu a calcat pe bec: https://www.corsedimoto.com/motomondiale/motogp/motogp-fabio-quartararo-possibile-sanzione-al-gp-di-jerez/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Furtuna intr-un pahar cu apa...Se pare ca plangerea a fost facuta de KKtm. A incalcat o clauza de care nu avea habar, altfel n-ar fi postat poze pe SM. O sa se lase cu "ai grija!" :)) Pe un site nemtesc ziceau ca MGp ajunge usor-usor clubul der parat din F1 :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Acum 12 ore, xt600 a spus: Upssss.... Se pare ca asta micu a calcat pe bec: https://www.corsedimoto.com/motomondiale/motogp/motogp-fabio-quartararo-possibile-sanzione-al-gp-di-jerez/ Ce bec, ce călcat? Sincer, iti plac știrile "senzaționale"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 La 01.07.2020 la 22:12, sanyes a spus: Balaton Ring inca nu a murit ba din contra https://www.facebook.com/groups/mamsgyorsasagi/permalink/2590904364344632/ e alt circuit in partea diametral opusa a Balatonului e Balaton Park Circuit, a nu se confunda cu Balatonring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 51 minutes ago, apriliacluj said: e alt circuit in partea diametral opusa a Balatonului e Balaton Park Circuit, a nu se confunda cu Balatonring da,ai dreptate m-a luat flama dinainte :)) dar nu-i bai, ii mai aproape de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Iulie 3, 2020 Share Postat Iulie 3, 2020 Acum 2 ore, george05 a spus: Ce bec, ce călcat? Sincer, iti plac știrile "senzaționale"? Ti se pare o stire senzationala? Mi se pare mai degraba genul de intamplare care poate influenta (negativ?) un campionat si asa destul de compromis. Copilul trebuie sa inteleaga ca regulile, bune sau rele, trebuie respectate si ca nimeni nu se poate prevala de necunoasterea lor, ca sa scape de consecinte. La nivelul lui, nu are voie sa spuna ca nu a stiut (regulamentul FIM!!!!!). Acum sa speram ca scapa doar cu un avertisment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate