misionaru Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă La 10.03.2022 la 11:46, Adrian M. a spus: Hai ca pana la urma am lamurit o! Am ramas la 300, dar am schimbat putin criteriile-locul sub sa a devenit critic,astfel ca am mers pe ceva cu roti mai mici, dar cu mult mai mult loc sub sa. Am nevoie de 3 ori pe saptamana sa bag acolo geanta de sala. Si, sa fiu sincer, imi place mai mult la aspect, vs variantele cu roti mai mari, dar la care se roteste bordul cu ghidonul-nu suport asta. Castigator, Kymco Downtown 300 i , 2014. Momentan a ramas la dealer, sa il duca el la rar, apoi sa scoata fiscalul de pe firma. Apoi il aduc acasa, sper in 2 saptamani sa l scot la barait Nu e chiar atat de mare pe cat pare. DIn contra, e destul de ok, 180 kg, 78 latime, oglinzile pe ghidon sa le poti feri la filtrare, saua destul de joasa, 760mm. Ciudata la yamaha treaba cu seile la peste 800, si foarte late. Ajungi sa te cracanezi tare. Deja ma gandesc sa i schimb toba-nu pentru zgomot, ci ca i mare tare :)) Si eu am fix un acelasi scuter Kymco Downtown 300 i , 2014. Ar fi misto sa facem schimb de impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 5 ore în urmă Autor Share Postat 5 ore în urmă Acum 10 ore, misionaru a spus: Si eu am fix un acelasi scuter Kymco Downtown 300 i , 2014. Ar fi misto sa facem schimb de impresii salut, fuse si se duse! a fost un cosmar pentru mine, piaza rea! m a lasat de doua ori in drum, l-am impins acasa, cu daune pe la ambreiaj variator etc. SI m-am enervat, luat kit complet Polini-curea, ambreiaj, variator, role, tot. A iesit o BOMBA! doamne ce misto mergea. DIn categoria lui, este CEL MAI USOR SI MAI MANEVRABIL. Ma refer la ani, clasa 300 cc, scuter maxi dar usurel si manevrabil. Mai usor decat xmax 300, forza, etc. SI mai manevrabil, pe probate. Eu dupa ce l-am pus la punct, am mai mers cateva luni si am prins o ocazie de un forza 350 aproape nou. SCuterul a plecat la un prieten, l-a calcarit de l-au luat dracii, a mers brici. a facut din pacate si un poc in oras, scutericiosu s-a comportat exemplar-inca i functional. El si-a luat ulterior ceva nou. Concluzia mea-CA NU TREBUIA SA CUMPAR DE LA PUNTO MOTO> cred ca era mantocarit scuterul pe partea de ambreiaj variator. SI aia de la scuter centre , la care am fost cand am semnalat ca am probleme, au fost praf. LA FEL SI AIA DE LA KYMCO. in ambele locuri s-au uitat, au curatat un pic, si nu mi-au rezolvat problema. Pana a pocnit de tot. MESERIASI, ce sa zic. Apoi l-am rezolvat la un prieten care i mecanic de moto, dar si-a facut mila de mine si mi l-a pus la punct :)) Daca e sa luati acest model, verificati starea lui bine. EU momentan nu mai am nici forza ul, am dat tot ce aveam si luat o nenorocire foarte scumpa de GS1300 :)))) mi-as dori scuterici inapoi, dar poate la anul, sa mai revenim cu bugetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 35 minute, Adrian M. a spus: salut, fuse si se duse! a fost un cosmar pentru mine, piaza rea! m a lasat de doua ori in drum, l-am impins acasa, cu daune pe la ambreiaj variator etc. SI m-am enervat, luat kit complet Polini-curea, ambreiaj, variator, role, tot. A iesit o BOMBA! doamne ce misto mergea. DIn categoria lui, este CEL MAI USOR SI MAI MANEVRABIL. Ma refer la ani, clasa 300 cc, scuter maxi dar usurel si manevrabil. Mai usor decat xmax 300, forza, etc. SI mai manevrabil, pe probate. Eu dupa ce l-am pus la punct, am mai mers cateva luni si am prins o ocazie de un forza 350 aproape nou. SCuterul a plecat la un prieten, l-a calcarit de l-au luat dracii, a mers brici. a facut din pacate si un poc in oras, scutericiosu s-a comportat exemplar-inca i functional. El si-a luat ulterior ceva nou. Concluzia mea-CA NU TREBUIA SA CUMPAR DE LA PUNTO MOTO> cred ca era mantocarit scuterul pe partea de ambreiaj variator. SI aia de la scuter centre , la care am fost cand am semnalat ca am probleme, au fost praf. LA FEL SI AIA DE LA KYMCO. in ambele locuri s-au uitat, au curatat un pic, si nu mi-au rezolvat problema. Pana a pocnit de tot. MESERIASI, ce sa zic. Apoi l-am rezolvat la un prieten care i mecanic de moto, dar si-a facut mila de mine si mi l-a pus la punct :)) Daca e sa luati acest model, verificati starea lui bine. EU momentan nu mai am nici forza ul, am dat tot ce aveam si luat o nenorocire foarte scumpa de GS1300 :)))) mi-as dori scuterici inapoi, dar poate la anul, sa mai revenim cu bugetul. a fost unul dintre cele mai turbate scutere care mi-au picat in mana. Dupa ce i-am finalizat upgradeul nu aveai cum sa mai mergi ca omu normal cu el, acceleratia era extraordinara, scutericiu se tura foarte usor si imediat, efectiv erai on off cu gazu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă Acum 3 minute, Cavaleru a spus: a fost unul dintre cele mai turbate scutere care mi-au picat in mana. Dupa ce i-am finalizat upgradeul nu aveai cum sa mai mergi ca omu normal cu el, acceleratia era extraordinara, scutericiu se tura foarte usor si imediat, efectiv erai on off cu gazu. Taaaaci maa, eraaa FUUUUUNNN!!! Chicoteam la toate plecarile. Sa nu mai zic ce fum am dat pe la semafoare la niste bajeti cu moto de se agitau/ofticau ca eu cu scutecu plecam pusca :)))))))))) Pe la 80 recuperau si ei si ma depaseau, dar pana acolo, PUSCAAAA :)))))) Mai facem, vedem ce o mai fi la anul si mai facem unul :)))))))) Acum 1 minut, Adrian M. a spus: Taaaaci maa, eraaa FUUUUUNNN!!! Chicoteam la toate plecarile. Sa nu mai zic ce fum am dat pe la semafoare la niste bajeti cu moto de se agitau/ofticau ca eu cu scutecu plecam pusca :)))))))))) Pe la 80 recuperau si ei si ma depaseau, dar pana acolo, PUSCAAAA :)))))) Mai facem, vedem ce o mai fi la anul si mai facem unul :)))))))) PS: era un kit mediu, ala cel mai echilibrat-ca puteam alege alte role, alta greutate, si putea iesi si mai tampit la plecare :)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 ore, Adrian M. a spus: Taaaaci maa, eraaa FUUUUUNNN!!! Chicoteam la toate plecarile. Sa nu mai zic ce fum am dat pe la semafoare la niste bajeti cu moto de se agitau/ofticau ca eu cu scutecu plecam pusca :)))))))))) Pe la 80 recuperau si ei si ma depaseau, dar pana acolo, PUSCAAAA :)))))) Mai facem, vedem ce o mai fi la anul si mai facem unul :)))))))) PS: era un kit mediu, ala cel mai echilibrat-ca puteam alege alte role, alta greutate, si putea iesi si mai tampit la plecare :)))))) pai da turbat = fun iti punea pe fata un zambet prost care nu ti-l mai stergea nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Chiar acum, Cavaleru a spus: pai da turbat = fun iti punea pe fata un zambet prost care nu ti-l mai stergea nimic Da da, glumeam și eu. O sa mai vreau unul așa :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Chiar acum, Adrian M. a spus: Da da, glumeam și eu. O sa mai vreau unul așa :)) pai nu facem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate