Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Ateul poate face oricate fapte rele, crime (pe care le imputati celor credinciosi), pentru ca el nu este tras la raspundere de nimeni. El se ascunde si daca poate fura, fura, daca poate ucide, ucide, caci nu-l vede nimeni (in mintea lui de capcaun) Credinciosul are mereu pe bunul Dumnezeu langa el si stie ca Domnul vede toate faptele sale, dupa inima sa (adica dupa intentie).

ia dezvolta matale ce ai scris acilisha...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu sunt pe sus de fapt..

Endo, baga mare. La urma o sa scriem o evanghelie dupa endo-ro cu ce-ai bagat tu aici. O sa intitulam.. "stradania lui endo-ro sa scoata dracii din motociclistii atei, versiunea 1.0"

Link spre comentariu

ia dezvolta matale ce ai scris acilisha...

Adicatelea, desi stie ca pacatuieste (chiar si cu voie, ca deh, diavolul isi baga coada peste tot; sau daca nu e diavolul, e liberul arbitru), credinciosul e linistit pentru ca-l are pe al de sus, care il va ierta intr-un final glorios.

Pace voua!

@Roger Moore (nasol nick; asta nu a jucat in seria "Sfantul"???): Daca nu reusesti sa te autoexorcizezi, am auzit ca are Endo o pila la parintele de la Tanacu. ;)

Link spre comentariu

Nu imi pierd timpul, caci timpul este al lui Dumnezeu! Si noi toti suntem ai Lui!

Ma amuza ca pana apuc sa postez din nou apar pagini intregi. Baietii astia ori nu vor ori nu pot mai mutlt cu mintea. Ei se iau dupa statistici, ca daca 3000 spun ca sunt ortodocsi, inseamna ca si cred cu adevarat... Sau ca daca ala are jumatate de kilogram de aur pe gat cu crucea inseamna ca este credincios... E ca si cum daca unul isi pune stema de Mercedes pe Dacie (ca faceau cate unii) ar insemna ca eu sa urasc Mercedesul adevarat. La asemenea logica, normal ca nu putem pretinde prea mult de la ei. Dar sunt si ei oameni si trebuie ajutati. Totul este sa gasim limbajul cat de cat potrivit. Nu credeam ca diferentele de intelegere dintre oameni sunt atat de mari, desi traim acelasi timp. Imi fac impresia ca nu au reusit sa evolueze. Parca ar fi niste preistorici cu diferenta ca stiu sa aprinda lumina, aragazul, sa mearga cu mobra... Sunt dresati sa foloseasca lucruri si sa recite expresii, insa intelegerea nu este proprie lor.

Uneori au pretentia ca vorbesc serios, pe urma o dau in glume si caricaturi, incearca sa enerveze cu diverse exprimari si cam atat... se bucura de spiritul de haita sau turma ca sa fiu mai exact... fara sa se gandeasca ca cei ce vor citi vor judeca cu propria minte si vor deosebi imediat putreziciunea spuselor lor, care dupa cum am mai scris, se simte in camera in care le citesc postarile. Cuvintele lor miros a spurcaciune si a hoit, a stricaciune si mucegai. De-asta ei nu pot intelege ca moastele unui mort care a fost sfant in viata miros frumos si tamaduiesc dupa mii de ani, iar ei, vii fiind miros deja a putreziciune si mirosul greu le iese nu numai din trup ci si din gandire. Vai lor, inca o data caci nu vad, nu aud si nu simt prin nimic intunericul ce i-a invaluit!

Link spre comentariu

...

@Roger Moore (nasol nick; asta nu a jucat in seria "Sfantul"???): Daca nu reusesti sa te autoexorcizezi, am auzit ca are Endo o pila la parintele de la Tanacu. ;)

Defapt Sfantu' ii zicem ... Roger Moore, e pentru necunoscatori :)

Link spre comentariu

Baietii astia ori nu vor ori nu pot mai mutlt cu mintea. Ei se iau dupa statistici, ca daca 3000 spun ca sunt ortodocsi, inseamna ca si cred cu adevarat... Sau ca daca ala are jumatate de kilogram de aur pe gat cu crucea inseamna ca este credincios... E ca si cum daca unul isi pune stema de Mercedes pe Dacie (ca faceau cate unii) ar insemna ca eu sa urasc Mercedesul adevarat. La asemenea logica, normal ca nu putem pretinde prea mult de la ei. Dar sunt si ei oameni si trebuie ajutati.

Endo, daca ar fi sa ignoram ce raspund unii prin sondaje si i-am numara numai pe cei care cred cu adevarat in al de sus, nu pe aia care au fost botezati la 6 saptamani (fara voia lor, binenteles), cam care crezi ca ar fi procentul de credinciosi ortodocsi din Romania?

Si o intrebare punctuala: Gigi Becali e credincios?

Link spre comentariu

Nu imi pierd timpul, caci timpul este al lui Dumnezeu! Si noi toti suntem ai Lui!

Bre Endo', am inteles ce tot repeti acolo, da' ieo, meltean prost crescut si cu carte putina, vreau o detaliere,ashe', ca pentru mintile odihnite...headscratch.gif

Link spre comentariu

Adicatelea, desi stie ca pacatuieste (chiar si cu voie, ca deh, diavolul isi baga coada peste tot; sau daca nu e diavolul, e liberul arbitru), credinciosul e linistit pentru ca-l are pe al de sus, care il va ierta intr-un final glorios.

Pace voua!

headscratch.gif adica dumnezeu asta e un fel de diriginte, ceva?

Link spre comentariu

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Incredibil, incredibil...ma doare burta de ras...

Bai oameni buni, eu trebuie sa marturisesc un lucru: de ceva timp incoace eu il banuiesc pe Endo_ro ca ar fi unul dintre cei mai iscusiti Trolli ever. cre' ca ne-a dus de nas pe toti, si in momentul asta nu e decat un ateu ca noi care se strica de ras in fata tastaturii... Ca prea exagereaza in exprimarile astea teatrale. Cateodata e mai evident decat o piesa de teatru pentru copii...Dar daca nu e asa, atunci e tragi-comic... Radem, da' e cam trist, ca saracu' e cam dus cu pluta.

Dar daca intr-adevar vorbesti serios, Endo, inseamna ca tu confunzi ateismul cu anarhismul, si anarhismul cu satanismul:

Voi, ateii, practicati religia diavolului. Aceasta 'lipsa' a religiei pe care o tot recitati nu este nimic altceva decat religia draceasca. Principiul de baza al ei, pe care voi vi-l insusiti cu incapatanare este nesupunerea. Nu conteaza fata de cine, ce sau cum. Doar NESUPUNERE sa fie. Si de aici vi se adauga toate cele rele, ajungand sa fiti nu la fel, ci mai rai decat diavolul insusi, cel ce va adapa pofta nesatioasa de rele, caci el doar va instiga si va arunca ganduri marsave si murdare, iar voi, ca niste nebuni, vi le insusiti si dati ascultare acestora, mai mult, punand in fapta cele rele, concretizandu-le.

Cat despre asta:

Parca ar fi niste preistorici cu diferenta ca stiu sa aprinda lumina, aragazul, sa mearga cu mobra... Sunt dresati sa foloseasca lucruri si sa recite expresii, insa intelegerea nu este proprie lor.

Noi spunem de 200 de pagini incoace lucru' asta despre voi... Nu e frumos sa ne furi ideile si sa le folosesti impotriva noastra ca si cum ar fi ale tale. Sa nu furi Endo, sa nu furi...

Link spre comentariu

Nu credeam ca diferentele de intelegere dintre oameni sunt atat de mari, desi traim acelasi timp. Imi fac impresia ca nu au reusit sa evolueze. Parca ar fi niste preistorici cu diferenta ca stiu sa aprinda lumina, aragazul, sa mearga cu mobra... Sunt dresati sa foloseasca lucruri si sa recite expresii, insa intelegerea nu este proprie lor.

se bucura de spiritul de haita sau turma ca sa fiu mai exact... fara sa se gandeasca ca cei ce vor citi vor judeca cu propria minte si vor deosebi imediat putreziciunea spuselor lor, care dupa cum am mai scris, se simte in camera in care le citesc postarile...

. Cuvintele lor miros a spurcaciune si a hoit, a stricaciune si mucegai. De-asta ei nu pot intelege ca moastele unui mort care a fost sfant in viata miros frumos si tamaduiesc dupa mii de ani, iar ei, vii fiind miros deja a putreziciune si mirosul greu le iese nu numai din trup ci si din gandire.

Vai lor, inca o data caci nu vad, nu aud si nu simt prin nimic intunericul ce i-a invaluit!

Portretul ti se potriveste de minune

Link spre comentariu

pt ca-s astia credinciosi :grinbandit:

Adica.... crezi tu asta? :D

Mare eroare! Nu e asa. Credinta nu inseamna asta. Daca cineva te-a invatat asa ceva, te-a invatat prost, daca ai spus-o din capul tau, prost cap ai avut. Sa-ti fie rusine, Harap Alb! :D

Link spre comentariu

Mare eroare! Nu e asa. Credinta nu inseamna asta. Daca cineva te-a invatat asa ceva, te-a invatat prost, daca ai spus-o din capul tau, prost cap ai avut. Sa-ti fie rusine, Harap Alb! :D

Nu-i bai, bre, ca stiu ca-s prost. Bine ca matale esti destept si ne luminezi.

Nu stiu unde ai vazut tu ca asta ar fi parerea mea despre credinta. Era doar o analiza de text asupra acestui citat:

Credinciosul are mereu pe bunul Dumnezeu langa el si stie ca Domnul vede toate faptele sale, dupa inima sa (adica dupa intentie).

PS: Vezi ca ma confunzi. Altul este iuzarul Harap Alb. ;)

Link spre comentariu

Bre va zic eu de ce-i asa activ domnu Endo. Semnatura lui e toata numai reclama :rolleyes:

Noi dam apa la moara, el are nshpe posturi pe pagina, topic viziat = succes. Bine momentan nu prea merge varianta asta ca vaz ca nu munceste mai deloc, e numai p'aici.

Link spre comentariu

E o echipa de trolls, ca mai sunt si Cesar si albatroasa.

Endo e posibil sa aiba ceva legatura cu teologia - popa prin familie, amant de popa, student la teologie nefinalizat, cine stie... Prea stapaneste stilul specific de rastalmacire; cu noi nu-i merge, dar cu tantalaii de 4 clase de pe strada e alta poveste.

Link spre comentariu

Vizitator sangerete

vad ca multi nu inteleg ce inseamna credinta.... in mod cert nu inseamna sa iti multumesti zeii, sa stai cu frica de iad si de satana si alte copilarii pe care le debitati pe aici....smile.gif

Link spre comentariu

:rusinica: zi sa mori tu de NU ...

tot smenul e ca "pentru iertarea pacatelor" prostii sa isi dea banii (unele cred ca si virginitatea, ma rog nu am stat la curu' lor) smechereilor barbosi

Link spre comentariu

vad ca multi nu inteleg ce inseamna credinta.... in mod cert nu inseamna sa iti multumesti zeii, sa stai cu frica de iad si de satana si alte copilarii pe care le debitati pe aici....smile.gif

.

nu

asa ma si gandeam :cheers:

Link spre comentariu

Endo, pai ce mama lu' ala rau faci?

Dai cu mucii in fasole in halul asta? Si ti-am mai zis sa nu mai iei pastilele cu Wyborowa, ca ui' ce iese....

Se rad astia de tine, si chiar au de ce.

Sa fii operat la simtul umorului si tot te plezneste rasul cand citesti ineptii de genul asta, mestere.

Incearca sa tii conversatia la un anumit nivel, ca daca devii drastic si intolerant ne radem si cu curu' de tine.

Hai, Pax Vobiscum.(traducere neliterara la "Hai, pa!)

Mai yuk-ule, tu unde te incadrezi? Ca inca nu stiu exact...dar daca ai timp, stricam o sticla de vin bun sa gasim raspunsul..

Pai tu esti diavolul in persoana si noi nu stim?

quote//

Da, ma, sunt Diavolul in persoana(sper ca ai remarcat majuscula}

I-am tras-o lu pacaliciul ala barbos si acum ma rad de voi, fraierii, care cred in cineva cu care io sunt bara-bara.

De fapt, io si cu el impartim la sedinta anuala numarul de suflete care ni se cuvin.

Tu esti la mine, cat dai spaga sa te sterg de pe lista si sa apari la God?

Link spre comentariu

Bai oameni buni, eu trebuie sa marturisesc un lucru: de ceva timp incoace eu il banuiesc pe Endo_ro ca ar fi unul dintre cei mai iscusiti Trolli ever. cre' ca ne-a dus de nas pe toti, si in momentul asta nu e decat un ateu ca noi care se strica de ras in fata tastaturii... Ca prea exagereaza in exprimarile astea teatrale. Cateodata e mai evident decat o piesa de teatru pentru copii...Dar daca nu e asa, atunci e tragi-comic... Radem, da' e cam trist, ca saracu' e cam dus cu pluta.

Dar daca intr-adevar vorbesti serios, Endo, inseamna ca tu confunzi ateismul cu anarhismul, si anarhismul cu satanismul:

Ba sa stii ca si eu o vreme am crezut asta... mai ales ca la inceput nu avea "discursul" asta... e sters threadul alalalt dar acolo era fara baliverne de astea de tircovnic. O vreme am avut un dubiu ca glumeste... acu is cam convins ca doar s-a agravat... conditia. A tot promis ca vine la JM... tare mi-e ca o sa vina odata dar nu o sa ne surprinda cu nimic.

PS Eu sint si anarhist printre altele... si? Anarhist inseamna sa vezi prostia regulilor arbitrare nu sa faci nenorociri... ala e ilegalist... de regula tot religiosi sau spalati pe creier de ceva :D.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic