B.B. Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Pai ce ziceam eu mai devreme, cand il vezi pe G.Becali vezi exact profilul credinciosului crestin, el e spuma crestinismului: cocalar manelist, arogant, incult, meschin... dar credincios. Avraam, dupa ce ca era peste, mai tragea si tepe... un peste tzepar. Se potriveste cu amicu lui de la musulmani, profetul pedofil.. plm, a tunat si i-a adunat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Sfantule .. n-ai inteles nimic din povestea asta .. nu e vorba de manelism si curvasarie ... E speciala pentru jidani ... sa-i invete cum sa faca bani ... e o distributie mai rudimentara a manualului de la Federal Reserve Bank ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Sa moara ma-sa, manelism pe fatza.. Avraam, dupa ce ca era peste, mai tragea si tepe... un peste tzepar. Se potriveste cu amicu lui de la musulmani, profetul pedofil.. plm, a tunat si i-a adunat. Bre, nu trebuia sa mananca si gura lui ceva? Nu trebuia si el sa traieste din ceva? Vezi vreo diferenta de stil fata de ce-i acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 Ati facut varza topicul asta... Si va invinuiesc pe voi, ateii, pentru ca sunteti aia mai cu cap, care ar trebui sa puteti trece cu usurinta peste cocalarelile care s-au intamplat pe aici, in schimb v-ati lasat trasi in mocirla alaturi de asa-zisii credinciosi. Ca nu cumva "cineva" sa interpreteze ce am scris, mai dau o explicatie: de la Endo, Cezar, Sange, Jenifer & Co. nu am nici un fel de pretentie, pentru ca atat ii duce capul... pe limba lor: "De unde nu e, nici dumnezeu nu cere"... Wow! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) Eu nu-s ateu, dar cred cu tarie ca Al-de-Sus e un tip foarte nostim. Exodul 33:18-33:23. Editat Iulie 13, 2011 de bogdan192 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iulie 13, 2011 Autor Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) Eu nu-s ateu, dar cred cu tarie ca Al-de-Sus e un tip foarte nostim. Exodul 33:18-33:23. Asta e ala cu Moise cand Dumnezeu i-a zis ca o sa ii arate doar poponeata nu si fata, ca altfel moare? Da, foarte nostim, intr-adevar. Moise: "Doamne, vreau sa mi te arati, sa te vad in toata gloria ta!" Dumnezeu: "Pff, prietene, pe mine nu ma poate privi nimeni si sa traiasca dupa aceea. Da' uite cum facem... Tu stai acolo ascuns dupa piatra aia -da' nu te uiti!- si eu o sa trec pe aici in toata golria mea... Dar repet, NU TE UITI!...Si dupa ce ma indepartez, poti sa te uiti, asa de la distanta, sa imi vezi un pic spatele..." Din nou, nu e cuvant cu cuvant din biblie, e doar un rezumat ...Moise, singurul om ce "l-a vazut" vreodata pe Dumnezeu... si atunci doar o buca. In caz ca ati uitat, el e ala care a dat cu batu-n balta si a despicat Marea Rosie ca sa treaca evreii fugiti din Egipt. Un fel de predecesor al lui David Blaine si Copperfield. Editat Iulie 13, 2011 de Roger Moore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 place de Roger... e in verva azi. ba... tu mai pastreaza din povestiri si pentru JM . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 (editat) popii... papistasii... au reusit sa corupa si sa remodeleze mintea oamenilor in ai convinge ca tot timpul tre sa se roage... sa se tarnaie ca slugile pe coate si genunchi... pentru orice. De la orice bagateala... pina la treburi majore... tre sa fii slugoi sa ii pupi plua zeului... ca altfel... il capo di tuti capi.... te face de dai in benganeala. Da... e un "manelism"... btw... care stie "cuvenise cu adevarat"?... acolo limbaj de lemn... Editat Iulie 13, 2011 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgv21 Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 (editat) Pe langa credincios, agnostic si ateu, cred ca trebuia introdus si "ateu cu frica lui Dumnezeu"... Am 2 prieteni atei declarati, d-aia cu "sa omoram popii", etc. Unul avea un examen important acum ceva ani, si altul era/este amentintat cu ...chiureta, treceam prin fata unei biserici si se inchinau cu 2 maini disperati. Ateii!!! Eu am ramas cu gandul ca e mai mult o moda ceva, macho, o razvratire d-asta de pubertate. Referitor la ala care a asteptat 3 ani permisul ca sa se pozeze cu aia pe cap... un imbecil. D-aia era bun si Ceausescu ala, ca nu isi aratau fata toti cretinii astia! Domne' eu vreau permis dar sa imi pozati bucile nu fata, sau sa imi puneti o amprenta in loc de poza... idioti. Editat Iulie 14, 2011 de vgv21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Nu cred ca ai inteles calumea ce inseamna termenul ateu si de asemenea generalizarea: "am eu niste prieteni care fac x traznaie deci si voi restu sinteti la fel" este... un rationament... invalid. Incearca sa mai aduni si alti prieteni ca sa ai mai multe info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Faina faza cu pastafarienii... Buna si analiza stilistica a rugaciunii de baza. Si pe mine ma mira incapatanarea, mai ales a bisericilor ortodoxe de a nu se moderniza macar la nivel de limbaj - nu ca m-ar interesa neaparat. Am fost de curand sa-mi ascult niste prieteni care fusesera platiti sa cante la o nunta cateva piese simfonice intr-un cvartet de coarde ( nu va ganditi la prostii). Am prins, din nefericire si o parte din cuvantarea preotului catolic; n-am inteles ce legatura avea spatiul carpato-danubiano-pontic in discursul lui pentru nunta, cred ca s-au molipsit si popii de la propaganda comunista, sau invers. Suna total crazy sa vezi un popa catolic tinand predici care seamana cu discursurile lui Ceausescu; nici nu intelegi mare lucru pentru ca au bagat difuzoare in biserica si au stricat prin reverberatii acustica normala a salii care a fost gandita sa amplifice natural vocea umana. Pe scurt, un mare kitsch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Nu cred ca ai inteles calumea ce inseamna termenul ateu si de asemenea generalizarea: "am eu niste prieteni care fac x traznaie deci si voi restu sinteti la fel" este... un rationament... invalid. Incearca sa mai aduni si alti prieteni ca sa ai mai multe info. Is all in the memes. Depinde cum ai fost crescut,educat. Education's purpose is to replace an empty mind with an open one. ~ Malcolm Forbes, 1919-1990 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Ca nuca-n perete; topicul "de ce sunt chopperist" nu exista inca... Cum nu exista nici unul de genul "de ce sunt caltabos" sau... sangerete... Si uite asa il punem si pe mezelul asta pe block. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iulie 14, 2011 Autor Share Postat Iulie 14, 2011 ca sa iti explic la ce ma refeream: si eu ma intreb de ce chopperistii nu se modernizeaza macar la nivel de tehnologie... sa fim seriosi un chopper/cruiser e departe de a fi o motocicleta performanta.... nu ca m-ar interesa pe mine...... Of, sarman ignorant ce esti... Lasa, nu te mai chinui atat sa intelegi chestii, ca iti da sangeretele pe nas... De ce nu se modernizeaza chopperistii, auzi la el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Bre da' va plateste cineva sa tot tipati p'aici de aproape 300 de pagini ? Nu serios cu ce va incalzeste ca "faceti din vorbe un ateu/credincios" ? Pe cine-l duce capul sa faca niste calcule bravo lui, cine crede in zana maseluta si alte specimene de genul e fix treaba lui ! O sa ajungeti la 10000 de pagini si tot nu veti face credincios din ateu sau invers ! Va pierdeti timpul aici certandu-va ca orbii cand ati putea sa va relaxati/bucurati de timpul liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iulie 14, 2011 Autor Share Postat Iulie 14, 2011 Bre da' va plateste cineva sa tot tipati p'aici de aproape 300 de pagini ? Nu serios cu ce va incalzeste ca "faceti din vorbe un ateu/credincios" ? Pe cine-l duce capul sa faca niste calcule bravo lui, cine crede in zana maseluta si alte specimene de genul e fix treaba lui ! O sa ajungeti la 10000 de pagini si tot nu veti face credincios din ateu sau invers ! Va pierdeti timpul aici certandu-va ca orbii cand ati putea sa va relaxati/bucurati de timpul liber. Chill nene, ca nu vrea nimeni sa converteasca pe nimeni aici... Discutam discutii, vorba aia. E doar un subiect de conversatie, nu e nici un fel de razboi aici, nu va mai suparati asa... Prin alte parti se vorbeste de filme, muzica, vreme, etc. Aici vorbim de religie. What's the big deal? Cu ce deranjam? Nu invadam intimitatea nimanui, aici intra doar cine vrea. Incercati sa nu mai fiti asa de justitiari sa intrati pe aici sa ne spuneti sa inchidem gura, ca nu e frumos... Bate la vecinu' in perete seara la 21:30 ca are televizoru' dat prea tare daca asta ti-e stilul, da' nu te lua de noi ca nu ti-am facut nimic... Hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Asta-i treaba, ca nu o data am vazut ca s-au suparat oamenii ca sunt contrazisi si bateau cu pumnii in piept p'aici gen "eu sunt adevaru', zi ca mine". La asta ma refeream. In fine, spor la "conversatiuni"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rados Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 "religia este opiumul popoarelor " dar tarasenia de mai jos intrece orice imaginitie chiar si bolnava . http://www.ziare.com/stiri/morti/bebelus-mort-ingropat-intr-o-padure-din-brasov-chiar-de-parintii-sai-1107448 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Popa e un (cuvant urat). Poti ingropa un om nebotezat in cimitir doar ca nu-i canta popa la cap si-i da cu fum. Asa-i cand in loc de preoti, ajung sa slujeasca (retineti termenul, ei slujesc) niste inapoiati dobitoci care au trecut prin seminar ca gasca prin apa, s-au insurat si acum trag sa scoata cat mai multi bani de la babe habotnice. La fel ca la politicieni, avem preotii pe care ni-i meritam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Moore Postat Iulie 14, 2011 Autor Share Postat Iulie 14, 2011 Asta-i treaba, ca nu o data am vazut ca s-au suparat oamenii ca sunt contrazisi si bateau cu pumnii in piept p'aici gen "eu sunt adevaru', zi ca mine". La asta ma refeream. In fine, spor la "conversatiuni"! Peste tot vor fi oameni care so vor bate cu pumnul in piept. E treaba fiecaruia cum isi alege modul de exprimare a opiniilor... Uneori se poate vorbi si civilizat, alteori se mai aprind discutiile... Este inevitabil. Asta nu inseamna ca este interzis sa vorbim despre subiectele astea "tabu" pentru unii... Mai in gluma, mai in serios, fiecare isi spune parerea. Aflam si noi ce spun altii, cum gandesc, cum vad lucrurile... Nu suntem oameni ce nu stim sa vorbim despre altceva... Doar ca acest topic este dedicat acestui subiect. Nu poti sa te duci pe topicul de fun si sa le spui oamenilor de acolo sa termine cu bancurile, ca se rade prea mult, nu? Nici aici nu e frumos sa vii sa ne spui sa inchidem subiectul pentru ca nu iti plac tie schimburile astea de pareri... nu? Orice am avea de impartit aici pe subiectul religie/ateism, sunt convins ca am putea sta impreuna la o masa sa ciocnim o bere indiferent de orientarile religioase. Putem vorbi de mobre, filme sau femei, orice, si tot am avea pareri diferite, asta nu inseamna ca suntem dusmani... Suntem doar un pic diferiti. Oameni suntem toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Pai ce ziceam eu mai devreme, cand il vezi pe G.Becali vezi exact profilul credinciosului crestin, el e spuma crestinismului: cocalar manelist, arogant, incult, meschin... dar credincios. Bietul Becali trebuie compatimit, nu judecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 asa sunt ateii astia... gasesc cate un om cu deficiente ca sa poata rade de el... probabil ca se mai duc, din cand in cand, pe la casele de copii cu handicap sa isi bata joc de aia, doar ca sa se simta ei superiori... Nu-i nevoie man, ca va avem pe voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Pe langa credincios, agnostic si ateu, cred ca trebuia introdus si "ateu cu frica lui Dumnezeu"... Da, exista si asa ceva Am mai zis si o sa mai zic - viata e complexa si plina de aspecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Bietul Becali trebuie compatimit, nu judecat. Pai nu-l judeca nimeni, eu rad de el... asta inseamna ca-l judec? Nu-i nevoie man, ca va avem pe voi Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Pai nu-l judeca nimeni, eu rad de el... asta inseamna ca-l judec? Daca razi o data inseamna ca te-a amuzat felul in care se maimutareste. Daca razi in continuare de acelasi personaj care face acelasi lucru inseamna ori ca te satisface permanent acest tip de comedie ori ca te simti apartinand unei trepte superioare si razi condescendent. No offence! Tragi tu concluzia? Repet, Becali trebuie compatimit, nu judecat. Nici nu trebuie sa "ne radem". Acelasi personaj, acelasi rol.... am ras o data, am ras de doua ori, am ras de 3 ori.... am ras de cateva ori pana m-am prins care-i treaba cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate