Nguyen Postat Ianuarie 2, 2021 Share Postat Ianuarie 2, 2021 Acum 2 ore, pinnochio a spus: Slujbele ortodoxe pot fi amuzante Acum 14 ore, john17 a spus: Pe îps maimuțoiul de la Constanța (oraș carantinat) nu îl arestează nimeni?!? Ăsta chiar e deasupra legilor de ține slujbe în biserică? La 30.12.2020 la 13:56, danny_nt a spus: Aia de stanga sunt crestini si aia de dreapta sunt satanisti? Nu mai amuzante ca cele islamiste: https://adevarul.ro/international/europa/un-tanar-decapitat-focurile-artificii-1_5fef5d265163ec42717b91de/index.html#tab-comentarii Şi la Strasbourg au fost incidente. 60 de maşini au fost incendiate, un număr mai mic însă faţă de anul precedent. Potrivit unei surse a sindicatului poliţiei franceze, aproximativ şaizeci de maşini au fost arse şi mai multe persoane au fost arestate. Chiar daca nu se mentioneaza etnia din cauza prostiei tipice a francezilor stim foarte bine cine sunt indivizii care se ocupa cu incendierea masinilor in Franta dar si in restul Europei. Parca nu mai suna asa rau crestinismul daca-l comparam cu islamul iubit de voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Ianuarie 2, 2021 Share Postat Ianuarie 2, 2021 Acum 12 ore, Nguyen a spus: Parca nu mai suna asa rau crestinismul daca-l comparam cu islamul iubit de voi? Cand vad ce face alde Teodosie suna destul de rau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 Nu m-ați lamurit. În 2021, societatea noastră mai are nevoie de parazitul numit BOR? Facem abstracție de religie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Ianuarie 31, 2021 Share Postat Ianuarie 31, 2021 La 01.01.2021 la 20:14, john17 a spus: Pe îps maimuțoiul de la Constanța (oraș carantinat) nu îl arestează nimeni?!? Ăsta chiar e deasupra legilor de ține slujbe în biserică? Alti preoti au facut parnaie 20 de ani fara a incalca legea pe boul asta de ca nu-l inchid? Este un sarlatan un preot adevarat are grija de "turma " lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 1 oră în urmă, Starcream a spus: Pentru asta cine se duce la pușcărie? https://www.europafm.ro/suceava-a-murit-bebelusul-intrat-in-stop-cardio-respirator-pe-cand-era-botezat-audio/amp/?source=biziday Am aflat...nimeni! Preotul a respectat traditia,copilul avea ceva tahicardii deja,eventual părinții să ia o amendă. Pentru prostie și imbecilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 1, 2021 Share Postat Februarie 1, 2021 Adunătură de cioclii retardați....popi...părinți..participanți.Copilașul e singura ființă normală de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 Trauma... Nu-s retardati, e mai grav. Am vazut o poza pe net care pur si simplu m-a paralizat. Cat de lipsit de empatie sa fii, sau cat de lipsit de bun simt...omenesc, sa n-ai mila si sa-i faci asa ceva unui bebelus, complet gratuit, fara cea mai mica urma de necesitate? Parinti si preoti... "A, nu, nu se poate, eu ii botez cu totul", parafrazand raspunsul unui preot la rugamintile parintilor de a nu tine copilul cu capul sub apa (caz vazut pe viu, de cate ori imi aduc aminte ma napadesc niste trairi pe care nu le pot explica). Ba, da' chiar asa de tampiti, complet abrutizati...cu totii?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 BOR e sub asediu https://ortodoxinfo.ro/2021/02/01/bebelusul-botezat-s-a-dus-direct-in-rai-presa-lepadata-condamna-botezul-prin-scufundare/ ca intotdeauna comentariile sunt crema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 incet incet devenim o societate foarte scindata,un mic motiv si ajungem la razbel civil;divide et impera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 https://www.petitieonline.com/schimbarea_ritualului_de_botez_orthodox_si_pedepsirea_cu_inchisoarea_a_preotilor_care_au_provocat_moartea_copiilor?uv=32547562 Eu am semnat-o. Probabil că unii mă vor câștiga drept satanist, dar sunt obișnuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Februarie 2, 2021 Share Postat Februarie 2, 2021 3 minutes ago, Bart Bz said: Eu am semnat-o degeaba,nu cred ca sunt constitutionale asemena initiative,daca e vreun incident nu e nimeni ferit de lege asa ca e in plus aceasta petitie Incet incet ajungem la implinirea completa a previziunilor asa zis conspirative de acum citiva ani,cu mucificarea scolii,bisericii,libertatii samd no name no face just number Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 4, 2021 Share Postat Februarie 4, 2021 BOR...Am mai zis...Organizație de tip mafiot,cu ierarhii,funcții,administrație...etc,foarte bine pusă la punct,foarte greu,de fapt....imposibil de distrusScop suprem...profitul,chiar cu pierderea de vieți.Infiltrată la nivel de guverne,chiar sponzorizată de către acestea. Ar mai fi multe de spus(sau de scris...o carte???) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Februarie 4, 2021 Share Postat Februarie 4, 2021 Puterea corupe,peste tot.Ultimii 4 presedinti sudcoreeni sunt condamnati la inchisoare... Sa nu condamnam pe toti din cauza capetelor Si sa nu vb fara a cunoaste sigur problemele,spre ex zeci de ani l-am ponegrit (eu)pe Teoctist,si acum regret,pt ca aflind unele lucruri faine despre el de la apropiati de ai lui,mi-am schimbat complet parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 4, 2021 Share Postat Februarie 4, 2021 Tocmai omorâră un copilaș....ești dus cu capu? Ce e fain în asta? Ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 4, 2021 Share Postat Februarie 4, 2021 Dacă era al tău,spuneai tot așa? Obiceiurile lor,barbare,duc la pierderea de vieți omenești.Ori se reformează,reorganizează,etc...ori...tăiate fondurile.Piticul Cioloș,a avut cwoaie mari,odată,le-a tăiat fondurile.Minunea a ținut 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 4, 2021 Share Postat Februarie 4, 2021 Dacă nu ai crede în atotputernicu,probabil ai fi mai deschis la minte,spre cunoaștere,omenirea ar avansa....dar așa...tu,de frică să nu faci ceva împotriva raiului,nu faci nimic,doar lingi oase,omori copii cu botezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 4, 2021 Share Postat Februarie 4, 2021 (editat) Acum 8 minute, Cyka a spus: In schimb lătrăii după forum ar fi dat cu drag in vileag totul dupa doar cateva zile canal,ocna si alte munci istovitoare,goi,sleiti de foame si de sete - da stiu - pentru ca ie destepti,si nu ie prosti sa indure (e mai fain la caldurica) Poti sa fii sigur, latraii astia se declara a fi impotriva "habotniciei" dar promoveaza islamul la maxim. S-a mai discutat pe tema asta dar cu homosexualii astia nu o vei scoate la capat, din cauza orientarii lor sexuale care nu este compatibila cu biserica vor fi mereu impotriva bisericii. Nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreun cwrist de asta de pe forum sa faca la fel spume la gura cand dadusera aia aviz sa se construiasca mega moscheea din Bucuresti desi islamul are toleranta zero fata de cwristi si-i arunca de pe cladiri. Asta cu botezul e o problema veche, nu inteleg de ce trebuie scufundati si sa risti sa-i omori cand li se poate turna apa in cap de trei ori si gata balciul... Editat Februarie 4, 2021 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 4, 2021 Share Postat Februarie 4, 2021 (editat) Acum 7 minute, Nguyen a spus: Poti sa fii sigur, latraii astia se declara a fi impotriva "habotniciei" dar promoveaza islamul la maxim. S-a mai discutat pe tema asta dar cu homosexualii astia nu o vei scoate la capat, din cauza orientarii lor sexuale care nu este compatibila cu biserica vor fi mereu impotriva bisericii. Nu-mi aduc aminte sa fi vazut vreun cwrist de asta de pe forum sa faca la fel spume la gura cand dadusera aia aviz sa se construiasca mega moscheea din Bucuresti desi islamul are toleranta zero fata de cwristi si-i arunca de pe cladiri. Asta cu botezul e o problema veche, nu inteleg de ce trebuie scufundati si sa risti sa-i omori cand li se poate turna apa in cap de trei ori si gata balciul... Treaba merge mai bine....cu dramă...spectacol...scufundat copchilu..plm,ce dacă moare? Mai îs destuiBanu să meargă! Acum 5 minute, farfuridi a spus: De la inventia lui Gutenberg au trecut cateva sute de ani bune,intre timp lucrurile s-au mai schimbat.Bun venit in 2021! 2021? De unde știi? Editat Februarie 4, 2021 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 4, 2021 Share Postat Februarie 4, 2021 Acum 1 minut, pinnochio a spus: scufundat copchilu Sunt si preoti care nu scufunda, tocmai din acest motiv, sa nu omoare copilul. Problema pleaca si de la varful bisericii pt ca aia ar trebui sa schimbe practica asta cretina si sa impuna turnarea apei pe cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 4, 2021 Share Postat Februarie 4, 2021 Acum 3 minute, farfuridi a spus: De la mama omida. Deci nu știi în ce an ești,fiindcă timpul se măsoară de la nașterea lui isus,acum te întrebi...dacă isus nu a existat...în ce an sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 4, 2021 Share Postat Februarie 4, 2021 Mă duc și io la culcuș,mai ies cu purecoșii la un pipi...și gata..Noapte bună! Ne mai certăm mâine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 5, 2021 Share Postat Februarie 5, 2021 Neața! Știați că 9 din 10 preoți,nu cred în divinitate? Fac treaba asta pentru bani,și alte avantaje oferite de biserică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 5, 2021 Share Postat Februarie 5, 2021 (editat) De la cineva care e la teologie,și i-a număratȘtiu că vrei nume,da nu pot să zic. Editat Februarie 5, 2021 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Februarie 6, 2021 Share Postat Februarie 6, 2021 Regretabil si previzibil tragicul incident,era doar o chestiune de timp, avand in vedere ritualul asta prostesc,dar si prostia multor parinti. Pentru ce, un cacao de certificat?Cireasa de pe tort "s a dus bietul bebe in rai",norocosul de el. Oameni retardati... La 05.02.2021 la 7:58, pinnochio a spus: Neața! Știați că 9 din 10 preoți,nu cred în divinitate? Fac treaba asta pentru bani,și alte avantaje oferite de biserică. Daca nu pentru bani, pentru ce altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 7, 2021 Share Postat Februarie 7, 2021 Propaganda care îl apără pe bărbos spune că în plămâni nu s-a găsit apă ci un lichid rozaliu. Ce nu știu ei e că în plămânii unui înecat apa e rozalie de la sânge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate