Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• 4 months later...
  • Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 months later...

Am prieteni popi,vad ce fac si sub ce forma profita de poala ce li s-a dat  (cu spaga) si cum sfideaza ei evanghelia de o tin sub braț si pe cei care inca cred in ea si-si fac timp din timpul lor sa vina sa o asculte.

Insa prin atidudinea lor nu pot (putem) condamna pe toti,ori pe ceilalti care au săpat crumpii sute de ani si inchinandu-se inaintea mesei,ori pe Brancoveanu pentru ca si-a jertfit familia doar ca sa se mai poata trage clopotele inca vreo cateva sute de ani (aci,la noi ..)

Fraier,nu .. ?

Pai daca nu crepa el anapoda (si alti fraieri ca el) aveam barba mare toti si moscheie,si prin gură ne mai permiteam noi sa-l ocărâm pe alauacbar,dar asa ni-s smecheri c-au fost altii fraieri  si-au crapat altii pentru libertatea noastra,sa putem face noi ce vrem.

Iaca ce facem,iaca ce vrem ..

Biserica a reusit cum a putut sa duca si sa perpetueze specia asta  inainte (asa cum a putut,mai mult sau mai putin sub forma si indoctrinarile sale), ce fac astia in schimb ..?  O trag in jos in cel mai spurcat si grețos mod posibil,iar cand ăstia vor reprezenta majoritatea specia asta penibila va fi sa nu va fi pe cale de disparitie ..?

'Este ca stiti si voi ...

Am vazut pe tik tok kizde de 12 ani cu tutorial de supt plua si cum se  poate face avort 'singură' fara sa stie mama-tata,

daca ar fi fetițele voastre ..

(ori baiețeii carora le plac baiețeii ..?)

Asta a fost rolul biserici pana de curand in societate.

De amu faceti dupa cum va taie capu,ca ie beton

✌✌😎

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 weeks later...
La 30.07.2024 la 11:09, shui a spus:

Am vazut pe tik tok kizde de 12 ani cu tutorial de supt plua si cum se  poate face avort singură' fara sa stie mama-tata,

daca ar fi fetițele voastre ..

(ori baiețeii carora le plac baiețeii ..?)

Asta a fost rolul biserici pana de curand in societate.

Biserica a fost foarte buna pt.a tine "prostimea"sub control si pt.a o putea manipula usor.

Ce se intampla acum cu adolescentii se datoreaza educatiei de acasa,si a tampeniilor vazute pe internet.

Fete carora le place "viata"au existat si vor exista in continuare,acum si hormonii din alimente ajuta la dezvoltarea fizica timpurie,la 12-13 ani arata de 20,sexul se face intre trupuri nu intre buletine...plus prezenta anturajului bun sau rau,dupa caz.

Si acum 50 ani,erau "copii din flori",sau se murea din cauza avorturilor provocate.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, ALEX-Guzzista a spus:

Biserica a fost foarte buna pt.a tine

Eu am o alta parere, Biserica a tinut si inca tine in friu populatia, mentinind un nivel acceptabil de moralitate.

Mecanismele societatii noastre iti da voie sa furi pina la un anumit nivel (daca inapoiezi suma + penalizarile, binenteles daca esti prins), sa-ti inseli fara stres sotul/sotia (adulterul nu mai exista) si avorturile fara grija ...... Biserica nu.

Ce avem acum? clasa politica existenta, famili destramate, copii care-si incep viata sexuala la o medie de @12 ani si arabokistanezi care iau si ultimile munci ale tinerilor saraci.

App. si la nemti exista hormoni ...... media lor de virsta este @16 ani, noi ne tinem "tari" sa n-ajungem bulgarii la 11.

Link spre comentariu

Acum 6 minute, Contabil a spus:

Ce avem acum? clasa politica existenta, famili destramate, copii care-si incep viata sexuala la o medie de @12 ani si arabokistanezi care iau si ultimile munci ale tinerilor saraci.

App. si la nemti exista hormoni ...... media lor de virsta este @16 ani, noi ne tinem "tari" sa n-ajungem bulgarii la 11.

Raspunsul la toate acestea cu siguranta (parere personala) nu este mai multa biserica, ci mai multa educatie, de toate felurile.

Rolul bisericii in societate este foarte discutabil, pot fi aduse argumente ca a avut beneficii in anumite momente dar la fel de bine se pot aduce argumente (si nu putine) despre momente in care a fost toxica pentru societate.

Link spre comentariu

Acum 1 oră, frankone a spus:

Raspunsul la toate acestea cu siguranta (parere personala) nu este mai multa biserica, ci mai multa educatie, de toate felurile.

Am vazut occidentul educat (prin mecanismele existente) ajuns imbatrinit ....... au fost importati necesarii ..... s-a dus de suflet educatia, asta la nivelul lor.

Noi stingem luminarile si aprindem "flacara" educatiei de +30 ani .....

Link spre comentariu

Acum 15 minute, Contabil a spus:

Am vazut occidentul educat (prin mecanismele existente) ajuns imbatrinit ....... au fost importati necesarii ..... s-a dus de suflet educatia, asta la nivelul lor.

Noi stingem luminarile si aprindem "flacara" educatiei de +30 ani ....

Faci confuzie intre corelatie si cauzalitate, nicaieri in lumea asta problemele enumerate de tine nu sunt cauzate de un exces de educatie, pe cand pot enumera fara sa ma screm prea mult vreo duzina de probleme generate direct de "invataturi" bisericesti.

Link spre comentariu

Acum 9 ore, Contabil a spus:

Eu am o alta parere, Biserica a tinut si inca tine in friu populatia, mentinind un nivel acceptabil de moralitate.

Mecanismele societatii noastre iti da voie sa furi pina la un anumit nivel (daca inapoiezi suma + penalizarile, binenteles daca esti prins), sa-ti inseli fara stres sotul/sotia (adulterul nu mai exista) si avorturile fara grija ...... Biserica nu.

Fata de acum 40-50 ani sa mai desteptat populatia,nu mai pun toti botu'la vrajeala bisericii,tineretul se roaga si pupa cruci doar inainte de examene...

Chestia cu munca e discutabila,tineretul nostru traieste pe banii parintilor,viseaza salarii occidentale,dar nu stiu sa bata un cui,fumeaza,beau,notiunea traiului economic nu este cunoscuta pt.ei.

Asiaticii astia,mananca orez,majoritatea nu beau,nu fumeaza,lucreaza pe salariul minim si mai trimit si bani acasa.

Familiile se destrama si din cauza ca unul dintre soti,de obicei masculul,cade in patima bauturii,pacanele,lipsa servici...etc

S-au mai desteptat si femeile.

Nu iti baga Guvernul sau biserica bautura si tigari in gura,nu ii baga cu forta in salile de pacanele,de munca se gaseste in orice domeniu....

Link spre comentariu

Lumea nu va fi mai buna atat timp cat prostimea va alimenta conturile bisericii. Se construiesc "catedrale" in loc de spitale si scoli, un semn clar de oameni cu cel putin doua facultati sub centura.

De la mine, m..e BOR

Link spre comentariu

Ai dreq, n-ar face spitale, dar buncăre în construcție vezi prin multe locuri. Nu mă mai închin la nimic de peste 2 ani, viața e mai frumoasă când nu crezi decât în tine. Am fost educați de mici să mulțumim unei chestii imaginare pentru toate succesele noastre, dar dăm vina pe dracu' pentru eșecuri.

În plus, un "băga-mi-as pila" sună mai melodios și vine din suflet în orice ocazie. Părerea mea.

Link spre comentariu

Acum 10 ore, SONYC a spus:

De la mine, m..e BOR

Acum 9 ore, Lucian_M a spus:

n plus, un "băga-mi-as pila" sună mai melodios și vine din suflet în orice ocazie. Părerea mea.

Am inteles, va doresc o viata frumoasa!

Link spre comentariu

Ieri trebuia sa termin un CarPort 6x6 mp.Acu 2 zile zice baiatu beneficiar,maine e sarbatoare,sf marie,nu lucram.zic,ba...io nus credincios,vin sa termin.Zice...bahhh,ceva este,universu,plm,ca nu putem sa fim singuri.Mno...ce sa zic...nu m-am dus,am lucrat altceva.

Link spre comentariu

Acum 20 ore, SONYC a spus:

Lumea nu va fi mai buna atat timp cat prostimea va alimenta conturile bisericii. Se construiesc "catedrale" in loc de spitale si scoli....

Spitalele si scolile cer bani,bisericile produc bani,produc influenta,dau bine la prostime la mitingurile electoarale.

Acum 10 minute, pinnochio a spus:

Ieri trebuia sa termin un CarPort 6x6 mp.Acu 2 zile zice baiatu beneficiar,maine e sarbatoare,sf marie,nu lucram.zic,ba...io nus credincios,vin sa termin.

Nevasta mea,are o credinta aparte,crede in cei convine ei,de cand m-am taiat bine cu flexul in pandemie(13 copci),chiar de sf.Gheorghe,cand aude ca vreau sa lucrez ceva de sarbatori,iar ma ia cu sfinti si sarbatori,i-am explicat eu de protectia muncii...

Am montat la Guzzi,proiectoarele de sf.Maria,i-am zis ca e pasiune,nu e munca...si am fost iertat de pacate.

O mare tampenie,e si cu spalatul hainelor Duminica,de sarbatori si altele.

Ce imi place mie,astia de frecventeaza bisericile,plini de smerenie si pocainta,cand ies de acolo,barfesc,injura,sunt plini de invidie si rautate,curvesc sau prea-curvesc in functie de posibilitati..etc

Patroni darnici cu biserica ,dar la angajati nu le-ar da o sticla de apa minerala de 1,15 lei/2 L.

Link spre comentariu

Prețul lumânărilor a crescut.

Acum 1 oră, ALEX-Guzzista a spus:

astia de frecventeaza bisericile,plini de smerenie si pocainta,cand ies de acolo,barfesc,injura,sunt plini de invidie si rautate,curvesc sau prea-curvesc in functie de posibilitati..etc

Fix asta zic și eu.
E o gluma.

Link spre comentariu

Unul de ăsta, credincios nevoie mare, m-a șicanat în trafic, când am mers la București să cumpăr motorul. Am sunat la poliție, iar când a fost oprit spunea doar aberații. In plus, unde credeți că se grăbea când l-a oprit poliția? Exact, la mănăstire, să împărtășească fetița, măi... Era cu soția și încă un babuin la fel de inteligent ca și ei, dar mergeau să împărtășească fetița de 5-6 anișori, că ei sunt oameni credincioși. Exact, de ăia care dau blitz, apoi frânează în fața ta, scuipă și înjură. Ăștia îs creștinii? Bag picioarele în fața lor, încălțat cu cizmele moto! 🤮

Link spre comentariu

Acum 19 ore, Contabil a spus:

Am inteles, va doresc o viata frumoasa!

Domnu' Contabil, dar aceste cuvinte ne doare 🤣

Serios acum, care e faza? Intreb pentru ca se simte "dragostea" chiar si prin acest ecran. Ai prea multa "credinta" si nu ai ce face cu ea? Vezi ca exista copii de adoptat si bunici singuri pe lume care au nevoie de un contact uman mai mult decat de un "tatal nostru".

N-am absolut nimic impotriva ta daca esti credincios, nu ma deranjeaza cu nimic, asa ca ce ar fi sa procedezi la fel? Daca m-am legat de ceva, a fost de BOR, nu de persoana ta. Daca cumva te simti parte din prostimea care da bani bisericii, sa imi fie cu iertare, poate ai auzit de: "prost e cine da, nu cine cere"

Acum 9 ore, ALEX-Guzzista a spus:

Spitalele si scolile cer bani,bisericile produc bani,produc influenta,dau bine la prostime la mitingurile electoarale.

Foarte bine punctat.

Link spre comentariu

Aveam un vecin care cand o lua razna ,isi  batea tatal ...

Copil indoctrinat ,crescut de bunica si mama credicioasa,calare pe preot,weekend de weekend.

Cand venea politia si-l imobiliza ,la mine la usa,si incepea cu versete din biblie,cu fata lipita de podea,ma simteam ca un star de cinema.

Cand a ajuns pe la psihiatrie ,primul lucru facut de parinti a fost sa cheme preotul....

Cred religia a fost inventata pentru a mentine un control...si controleaza ...

Doamne,daca existi,da-mi un 5 :))))))))))))))

Editat de EarthFish
Link spre comentariu

Nici nu e foarte veche,doar 1500 ani.Desigur ca e o inventie,poate cea mai reusită.Acu avem sateliti,statii spatiale,fizica ,o gramada de cunostinte despre univers,despre ceea ce ne înconjoară,si totusi lumea crede ca un batranel cumsecade,pluteste printre nori.

Link spre comentariu