Adrian M. Postat Mai 25, 2020 Share Postat Mai 25, 2020 (editat) Acum 27 minute, john17 a spus: Mai există depozite bancare cu dobândă atractivă pe 30-60-90-etc. zile? sau titluri emise de stat? :)) Editat Mai 25, 2020 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Mai 25, 2020 Share Postat Mai 25, 2020 Peste tot in lume se practica treaba cu voucherul.Nu da mai nimeni banii inapoi. Oricum,daca se urmeaza trendul.urmatoarea intrunire va fi la Burj Khalifa.Cu rezervare la etajele 161-163. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Iunie 1, 2020 Share Postat Iunie 1, 2020 Eu am o propunere mai optimista. @Seawolvesde ce nu faceți ediția asta cu 500 de bilete? Mai pe low profile asa. Dacă vă suna bine, păstrați mi și mie 2 ca vin cu nevasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu1977 Postat Iunie 4, 2020 Autor Share Postat Iunie 4, 2020 Organizatorii evenimentului nu ne ofera nicio solutie convenabila? Nu vrem sa se pastreze avansul pana la editia viitoare, nu mai vreau sa particip la aceasta intrunire. Daca banii nu se pot returna, vrem sa putem merge in acea perioada la Phoenicia, am platit camera. Nu mi se pare normala cererea celor de la hotel sa platim 40 euro suplimentar. Asteptam o rezolvare din partea clubului, sa rezolve aceste probleme daca au pretentia sa mai aiba participanti si in alti ani, o rezolvare convenabila si pentru noi, cotizantii. P.S. Propunerea lui Sinner este realizabila, chiar daca se intampla ca anul acesta clubul sa nu aiba profit. Cum si noi am pierdut, pot organiza cu maxim 500 participanti , in acest fel sa-si castige respectul bikerilor. In alta ordine de idei, in conditiile in care legea permite ca aceasta intrunire sa aiba loc, cu un numar limitat de participanti, consider ca utilizatorii acestui site au fost inselati. Organizatorii nu au facut niciun efort pentru rezolvarea problemei , in aceste conditii am rugamintea pentru moderatori sa-i excluda din randul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 Borfasii aia de la Phoenicia cer 40 euro suplimentar pentru aceeasi perioada ? cu cazarea platita ? :))))))))))))))) Nu cred asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 Eu pe factura din 2019 aveam trecut doar "servicii cazare din data in data" și undeva în colț "grup bike". Deci în nici un caz nu le-aș fi dat vreun sfanț în plus ca să mă cazez fix în perioada plătită! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 12, 2020 Share Postat Iunie 12, 2020 Voi ați auzit chestia asta: la pomul lăudat să nu mergi cu sacul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 (editat) Cum a mai ramas cu rezervarile la aceasta intruire ? Ne mai da banii inapoi sau nu ? Cica la anu, dar cum sunt legile astea in Romania, o sa stam numai in pandemie, deci... Editat Iunie 19, 2020 de KoKolau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 După un an în care nu m-au băgat în seamă, azi mă pomenesc cu mail de la phoenicia Comunicare comercială nesolicitată cum s-ar numi el, mailul. Instant fac fw pe adresa lor de contact cerând să înceteze și să-mi șteargă datele (pe care le au de anul trecut, mi-au trimis rezervare, proformă, factură, confirmare etc.). Vine mail înapoi, am crezut că autoreply dar nu, o tanti îmi scrie că dacă primesc înseamnă că mi-am dat acordul și să dau eu "dezabonare". I-am răspuns obraznic că eu nu mă dezabonez de la ceva la care nu m-am abonat, să-mi arate acordul meu dacă susține că l-aș fi dat (sunt atent cu chestiile astea) și că îi reclam dacă nu încetează. Niște scursuri din toate pdv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 26, 2020 Share Postat Iunie 26, 2020 Acum 13 minute, john17 a spus: . Nu înțeleg de ce ți.ai mai făcut abonament la ei daca te comporți așa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Sunt pervers și mațochist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu1977 Postat Iunie 28, 2020 Autor Share Postat Iunie 28, 2020 Acest topic se poate inchide, am rezolvat singur problema. Multumiri organizatorilor pentru zero implicare, cu aceasta ocazie stiu ce am de facut la urmatoarele evenimente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Au rezolvat toți cei cu rezervările? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 4 minutes ago, Lucian_M said: Au rezolvat toți cei cu rezervările? :))))) cat optimism. Au mai fost situatii pe forum cand initiatorul unui astfel de topic a primit ce a vrut si a dispărut in ceata. Poate nu e cazul aici... dar nici nu avem date de la initiator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Sa inteleg ca de la acest complex se recupereaza banii mai greu ca despagubirile de la City Insurance sau Euroins ? Bine de stiut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Da, faci pe regres la CASCO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu1977 Postat Iunie 28, 2020 Autor Share Postat Iunie 28, 2020 Vineri pe 12 Iunie m-am prezentat la hotel si am insistat sa fiu cazat, conform facturii achitate, fara sa accept solutiile propuse de amanare pana la anul sau sa vin in alta perioada cu o diferenta de bani. Dupa nenumarate incercari ale angajatilor a aparut directorul locatiei imbracat in trening si mi-a aruncat in scarba banii pe masa, de parca erau banii lui. A insistat sa-mi comunice ca sunt trecut pe lista neagra a lantului hotelier si rahaturi de genul, de parca eu m-as ruga cu banii mei sa ma cazeze in rahatul lor de complex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 Deci ai bluffat, poate îți dădea băiatul cazare :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 (editat) """A insistat sa-mi comunice ca sunt trecut pe lista neagra a lantului hotelier si rahaturi de genul...""" Mi s-a scurs o lacrimă. Nu spun de unde. Editat Iunie 28, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 1 cu 1 fac 2. Mie întrunirea asta organizată de Seawolves mi-a plăcut. Mai mult când s-a ținut la Camping S și mai puțin la phoenicia Dacă se va mai ține la anul/vreodată aș merge, dar, la fel cum intenționam pt 2020, nu mă voi caza la phoenicia și vă propun să facem toți la fel. Acum că, dacă se va ține tot la ei, vor încasa oricum niște bani de la noi, direct sau indirect, asta e, dar măcar nu le cumpărăm serviciile de cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 28, 2020 Share Postat Iunie 28, 2020 (editat) 4 hours ago, Silviu1977 said: Vineri pe 12 Iunie m-am prezentat la hotel si am insistat sa fiu cazat, conform facturii achitate Imi pare rau pentru ce am scris mai sus. Mai mult, cred ca tocmai ai devenit eroul meu. Dau o bere sau mai multe cand vrei tu, in Bucuresti Sunt curios, macar ai sunat inainte ca sa te asiguri ca au hotelul plin sau ai mers acolo pur si simplu? Editat Iunie 28, 2020 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu1977 Postat Iunie 29, 2020 Autor Share Postat Iunie 29, 2020 Am mers pur si simplu. Aveam unde sa stau, oricum imi luasem si concediu in acea perioada. Acum 9 ore, robert23mg a spus: Deci ai bluffat, poate îți dădea băiatul cazare :))) Daca sa-mi cer drepturile se interpreteaza asa, ce sa zic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 Asa patron, asa directori, e normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 Ce tupeu de borfaș. ...”sunt trecut pe lista neagra a lantului hotelier”. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 29, 2020 Share Postat Iunie 29, 2020 Acum 13 ore, Silviu1977 a spus: Vineri pe 12 Iunie m-am prezentat la hotel si am insistat sa fiu cazat, conform facturii achitate, fara sa accept solutiile propuse de amanare pana la anul sau sa vin in alta perioada cu o diferenta de bani. Dupa nenumarate incercari ale angajatilor a aparut directorul locatiei imbracat in trening si mi-a aruncat in scarba banii pe masa, de parca erau banii lui. A insistat sa-mi comunice ca sunt trecut pe lista neagra a lantului hotelier si rahaturi de genul, de parca eu m-as ruga cu banii mei sa ma cazeze in rahatul lor de complex. Bravo, foarte tare! Imi place ca dupa atat de mult timp, tot nimic. Organizatorii stau in banca lor, hotelul la fel. Au venit cu solutii, sa se stearga la popou, si liniste! A studiat cineva cadrul legal, cu pandemia, cu evenimente anulate, avans, ca au tot declarat abureli la tv, dar n-am urmarit concret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate