ciceu4 Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Salut, Dupa experienta de anul trecut cu o motocicleta Kawasaki zzr 1400 ABS am hotarat anul acesta sa fac o schimbare . Aveam cateva modele in vizor GTR 1400 gen 1 /Gen 2 si BMW 1600 GT dar in final dupa cateva motociclete testate am ramas la Kawasaki GTR 1400 ABS gen 2 . Motocicleta e modelul 2014 si are ca 2800km rulati. Prima impresie a fost una foarte placuta , desi motocicleta are 6 ani e mecanic ca si noua . Estetic avea mici zgarieturi care sper sa iasa la detailing. Urmeaza o revizie inainte de sezon ( ulei , filtre , lichid frana , ulei cardan , lichid racire , lichid ambreiaj ) . O sa revin cu poze dupa ce fac revizia. Culoarea e maro , nu stiu dar in poza de mai sus pare visiniu )). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Felicitari pentru achizitie! Da-ne te rog cateva detalii... De unde ai luat-o, cum ai adus-o, pret.... Este un model care mi s-a parut intotdeauna foarte reusit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Superba. Sa o stapanesti cu placere. Sunt curios daca ai testat cumva si FJR1300 (gen 2 in sus). In caz afirmativ, scrii te rog cateva randuri? Oricum, as aprecia maxim daca ai scrie cateva randuri despre oricare dintre motocicletele cu care ai testat-o tete-a-tete si care au fost impresiile per fiecare + motivele pentru care ai ales GTR. Ce inaltime ai si, asemeni colegului de mai sus - din ce tara si cu cine ai adus-o? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Acum 3 ore, ciceu4 a spus: Culoarea e maro , nu stiu dar in poza de mai sus pare visiniu )). Banuiesc ca trebuia sa iasa asa... Sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 28, 2020 Admin Share Postat Aprilie 28, 2020 Cum îți spuneam și în discuțiile noastre, să te bucuri de ea! Este un GT cu un motor fulminant, dar și extrem de echilibrat. Orice depășire este o glumă, ținuta de drum este ireproșabilă. Frâne superbe, look agresiv, în opinia mea este cea mai frumoasă din clasa sa. PS: uite-o și pe soră-sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 (editat) Acum 5 ore, ciceu4 a spus: mecanic ca si noua . Estetic avea mici zgarieturi care sper sa iasa la detailing. Pai la 2800 Km rulati este noua. Sa te bucuri de ea multi ani. La starea in care este si ce am inteles ca poate sa faca, nu vad motive sa o revinzi prea repede. Editat Aprilie 28, 2020 de Fiziflash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Luigi, hai ca mai ai un acolit ! S-a nimerit si culoarea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Fabuloasă! S-o stăpîneşti sănătos şi să te bucuri de ea! Vorba lui Raul, ce înălţime ai? Că vreau să ştiu cînd mă visez pe ea dacă ating cu amîndouă tălpile Îmi mai amintesc totuşi statura lui Luigi pe la 1.82 aşa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Acum 4 ore, GoodKat a spus: Pe mine tot ma mira cum ai trecut de la 'minunea' bavareaza la cea nipona si mai esti si multumit pe deasupra Haidi, bre... Astea sunt cele mai marfa mobrete... numai ca scrie Kawasaki pe ele si as da banii Serios, mie unul Kawa mi se par cele mai echilibrate si potente mobre. Bavarezele sunt interesante si ele... mai ales alea in 6 (moto, nu troace), dar nu atat de interesante... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 29, 2020 Admin Share Postat Aprilie 29, 2020 Acum 6 ore, GoodKat a spus: Pe mine tot ma mira cum ai trecut de la 'minunea' bavareaza la cea nipona si mai esti si multumit pe deasupra A fost o conjunctură + aliniere de astre. Pe 29.07 mi-a tăiat unul fața fără să se asigure, l-am evitat cu fandare pe stânga, dar creierul m-a înfipt în frâne și fiind aplecat pe stânga am căzut. Mobra a ieșit daună totală, asigurările mi-au plătit pe ea și echipament valoarea corectă. Am avut clavicula ruptă, am tras vreo câteva luni de recuperare, am cochetat cu ideea să mă las, dar după prima lună mă uitam și ciuleam urechile după toți motocicliștii care treceau pe stradă. Restul a fost simplu, mi-am luat GTR pentru că a fost mobra pe care am visat s-o am de când a apărut. Acum 1 oră, Banzay a spus: Serios, mie unul Kawa mi se par cele mai echilibrate si potente mobre. Bavarezele sunt interesante si ele... mai ales alea in 6 (moto, nu troace), dar nu atat de interesante... Eu am avut o afinitate tot timpul pentru brandul ăsta, deși vreo 11 ani am avut BMW. Pentru că a contat și faptul că primele 2 mobre au fost Kawa, îmi place cum sună numele și mai ales verdele Kawasaki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Acum 1 oră, l.u.v a spus: îmi place cum sună numele și mai ales verdele maroul Kawasaki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat Aprilie 29, 2020 Autor Share Postat Aprilie 29, 2020 Salut @l.u.v Mersi de ajutor @Papa_Bear Multumesc , Motocicleta am cumparat-o in Germania ( eu locuiesc aici de ceva vreme ). Pretul final a fost 9400 E. Am dus-o pe roti pana acasa ca 300 km . Ultima inspectie a fost in 2016 si de atunci doar 700 de km rulati. Motocicleta e stoc , sigura dotare aftermarket e navigatia @_Raul_ , @adrianm Yamaha nu am testat . Am ales in functie de modelele care le aveam in zona mea( Kawasaki , Triumph , BMW 1600KT) ( raza de 300km ). Am cautat doar la privati un raport bun pret/oferta. Am 1,73cm dar nu am probleme cu motocicleta din aceasta cauza. ( daca e pe cricul central nu ajung jos deloc ).Motocicleta e grea la manevrele pe loc sau parcare in garaj. Motorul il stiam de la ZZR si mi-a placut foarte mult, desi are putin alt setup acum . Daca era sa aleg BMW atunci pretul ar fi fost cu 60% mai mare ( vb de acelasi an si aproximativ in aceasi stare). Foarte multumit de alegerea facuta @Fiziflash desi motocicleta avea doar 2800 de km avea mult zgarieturi fine mici in lac in comparatie cu alte modele cu mult mai multi kilometri pe care le-am vazut . De aici si pretul la care am luat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 29, 2020 Admin Share Postat Aprilie 29, 2020 Acum 7 minute, ciceu4 a spus: .Motocicleta e grea la manevrele pe loc sau parcare in garaj Da, este grea, mai ales pentru rideri mai mici de înălțime. Îmi amintesc zâmbind acum de o discuție cu un dealer avută înainte de a o lua pe a mea. Omul mi-a spus că singurul minus oarecum este greutatea ei la manevrele pe loc. Când i-am spus că am avut LT, l-a bufnit instantaneu râsul zicând "atunci o să vi se pară prea ușoară" Acum 9 minute, ciceu4 a spus: Motocicleta e stoc , sigura dotare aftermarket e navigatia Eu am 183 cm. Ca să o fac pe gustul meu dpdv al confortului, am mai băgat bani în șa cu gel, parbriz aftermarket și înălțătoare ghidon. Cruise Control Kaoko (un fel de blocator de accelerație) avea deja. Sunt curios dacă tu o să simți nevoia să aduci ceva îmbunătățiri pe linia asta. De exemplu, cu vechea șa, cam după 400 km începeam să mă mut de pe o bucă pe alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 @ciceu4, @l.u.v: Va multumesc frumos pentru randurile postate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 (editat) Acum 10 ore, l.u.v a spus: ... Sunt curios dacă tu o să simți nevoia să aduci ceva îmbunătățiri pe linia asta. De exemplu, cu vechea șa, cam după 400 km începeam să mă mut de pe o bucă pe alta Asta era una din evolutiile aduse modelului 2015 (fata de modelul 2014): saua care a fost modificata a.i. sa fie mai comoda. Plus cateva gadget-uri, insa nimic deosebit. Se pare ca modelul 2014 este o referinta in istoria GTR 1400, asa ca Enjoy. Pretul este foarte bun, avand in vedere ce preturi sunt afisate pe mobile.de. Mi-ar placea s-o testez, chiar daca greutatea nu este de neglijat. Acum nici Banditul meu nu este un fulg Editat Aprilie 29, 2020 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 29, 2020 Admin Share Postat Aprilie 29, 2020 1 oră în urmă, pierrotlefou a spus: saua care a fost modificata a.i. sa fie mai comoda. Plus cateva gadget-uri, insa nimic deosebit. Da, cele mai importante schimbări sunt șaua și parbrizul decupat. 1 oră în urmă, pierrotlefou a spus: Mi-ar placea s-o testez, chiar daca greutatea nu este de neglijat. Asta cu greutatea este discutabilă, că nu o cari în spate. Odată pusă în mișcare este fulg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Dibol in toata regula, da altcumva sunau parca 6 cilindri Sa te poarte sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Acum 24 minute, l.u.v a spus: ... Asta cu greutatea este discutabilă, că nu o cari în spate. Odată pusă în mișcare este fulg. Sunt convins. Mai ales ca ce am in semnatura nu este din categoria musca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 29, 2020 Admin Share Postat Aprilie 29, 2020 Dacă ne întâlnim odată ți-o dau să o probezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat Mai 5, 2020 Autor Share Postat Mai 5, 2020 Ieri am mesterit la motocicleta si am facut revizia pe anul acesta. Am schimbat : - Ulei motor + filtre am mers pe motul 7100. - Ulei cardan - Lichid de frana + aerisit - Lichid ambreiaj - Lichid racire - Filtru Aer Urmeaza un detaling exterior si e pregatita de verificarea tehnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 5, 2020 Admin Share Postat Mai 5, 2020 Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Mai 5, 2020 Share Postat Mai 5, 2020 La 29.04.2020 la 22:05, l.u.v a spus: Dacă ne întâlnim odată ți-o dau să o probezi. Facem schimb de motoare pentru proba. Si apoi, dau si o bere. Sper ca nu in spatele blocului... caci se pare ca mai avem de asteptat pana se deschid si terasele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Mai 5, 2020 Share Postat Mai 5, 2020 Hm... ce ai facut cu clestele reglabil care apare in poza? Sper ca nu l-ai pus pe vreun surub impecabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Mai 6, 2020 Share Postat Mai 6, 2020 Acum 10 ore, Papa_Bear a spus: Hm... ce ai facut cu clestele reglabil care apare in poza? Sper ca nu l-ai pus pe vreun surub impecabil... :)))))))))))))) - nu obisnuiesc sa fac postari de genul acesta, dar chiar m-ai amuzat teribil cu formularea asta :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate