Speedy.K Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 (editat) Care ati mai comandat de curand de pe Louis spuneti-mi si mie cu ce firma de curierat mai livreaza. Am auzit ca ar trimite cu Posta Romana, ceea ce... ar fi cah! M-am uitat pe site si n-am gasit detalii. Editat Mai 13, 2020 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Am comandat pe 4 februarie ultima data. Livrarea a plecat de la ei prin "DHL standard" si aici mi-a fost livrat pachetul de o firma de curierat (Urgent Cargus sau DPD, nu mai tin minte) la birou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 13, 2020 Autor Share Postat Mai 13, 2020 Merci. Mi-era teama de Posta, caz in care renunt la comanda. Daca e cu orice firma de curierat e OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 DHL la ei, Cargus la noi. Mi-a venit o comandă luni săptămâna asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 13, 2020 Autor Share Postat Mai 13, 2020 Perfect, m-am linistit. Merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 (editat) Eu de fiecare dată când am luat de pe louis ceva am luat prin kronaumoto. Nu pot sa spun că m-a deranjat ceva, a fost totul ok. Până acum nu aveau taxa de livrare, doar îți calculau euro la cursul de 5 Ron. Acum vad că îl calculează la 4.93 Ron și au și taxa de livrare de 20 Ron. Vine cu Cargus cred. Editat Mai 13, 2020 de TWD.Grig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 13, 2020 Autor Share Postat Mai 13, 2020 Kronau a zis ca nu aduce comenzi de afara in perioada asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 La kronau am avut mai multe exemple de politici comerciale cel putin inedite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Dhl si Cargus , combinat. AM facut retur, ala se face prin posta-si e gratuit. Se misca bine, luat 2 chestii in ultimele 2 luni. Una returnata, primit banii in cont inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Acum 14 ore, Speedy.K a spus: Kronau a zis ca nu aduce comenzi de afara in perioada asta. Livrează, am luat eu și săptămâna trecută a ajuns coletul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Pentru ridicare personala din Bucuresti Kronau au schimbat sediul incepand de astazi, Sos. Viilor nr. 51, sect 5. Cred ca acolo aveau/sau mai au si barul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Acum 3 minute, einstein1984 a spus: eu mai luam de la http://www.romimoto.ro/ dar a trecut ceva vreme, avea si produse de pe louis, le cautai dupa nr de louis la el. Da, si au preturi ok. Inclusiv la piese. Am luat mai multe chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 (editat) Acum 9 minute, Adrian M. a spus: au preturi ok. Inclusiv la piese Aha. Un kit de reparatie de robinet benzină adus de un client la preț dublu decât i l-aș fi dat eu, exact de la același furnizor din Ro (nu s-au obosit nici să îndepărteze eticheta cu codul)... De la Louis am luat și eu prin ei de câteva ori, aveam un cui impotriva kronau. Editat Mai 14, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 recomand si eu romimoto.ro, aduce si Louis si alte chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Acum 12 minute, john17 a spus: Aha. Un kit de reparatie de robinet benzină adus de un client la preț dublu decât i l-aș fi dat eu, exact de la același furnizor din Ro adica a venit clientul cu piesa luata de la romi, si era la pret dublu? Ca asa s-a inteles. eu am luat chestii marunte, nu m-am uitat la piese mari, pentru asta am folosit motorcyclespareparts, se lauda ca au cea mai mare retea de piese pentru japoneze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Da, a venit clientul cu kitul luat de la romi și avea eticheta cu un cod in formatul folosit de un furnizor cu care lucrez si eu, l-am bagat in program si a rezultat un pret la 1/2 din cel platit de el (fara transport, oricum luase mai multe chestii), cu tot cu adaosul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Acum 5 minute, john17 a spus: Da, a venit clientul cu kitul luat de la romi și avea eticheta cu un cod in formatul folosit de un furnizor cu care lucrez si eu, l-am bagat in program si a rezultat un pret la 1/2 din cel platit de el (fara transport, oricum luase mai multe chestii), cu tot cu adaosul meu. nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 apropos de Louis, are careva un voucher de reducere de care nu are nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Acum 18 minute, yoyo_man a spus: apropos de Louis, are careva un voucher de reducere de care nu are nevoie? Apar regulat vouchere de 20 si 50 e euro, dar nu in momentul asta. Trimisul in RO e 10 euro, livreaza cu Urgent Cargus. O problema ce am avut cu Louis a fost ca mi-au trimis o casca cu tot cu antifurt (era lichidare de stoc direct din magazin), dar l-am bricolat usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 14, 2020 Autor Share Postat Mai 14, 2020 Acum 10 ore, Adrian M. a spus: Dhl si Cargus , combinat. AM facut retur, ala se face prin posta-si e gratuit. Se misca bine, luat 2 chestii in ultimele 2 luni. Una returnata, primit banii in cont inapoi. Merci mult pentru raspuns. Am comandat deja. Acum 9 ore, yoyo_man a spus: Livrează, am luat eu și săptămâna trecută a ajuns coletul. Am intrebat alaltaieri si mi-au dat raspunsul pe care l-am scris mai sus. Acum 9 ore, iulianserban a spus: Pentru ridicare personala din Bucuresti Kronau au schimbat sediul incepand de astazi, Sos. Viilor nr. 51, sect 5. Cred ca acolo aveau/sau mai au si barul. Nu ma interesa ridicare personala. Cel putin pana pe 1 Iunie stau in Valea Doftanei. Acum 8 ore, einstein1984 a spus: eu mai luam de la http://www.romimoto.ro/ dar a trecut ceva vreme, avea si produse de pe louis, le cautai dupa nr de louis la el. Acum 8 ore, Adrian M. a spus: Da, si au preturi ok. Inclusiv la piese. Am luat mai multe chestii. Acum 8 ore, apriliacluj a spus: recomand si eu romimoto.ro, aduce si Louis si alte chestii Am comandat direct la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 15, 2020 Share Postat Mai 15, 2020 (editat) Speedy nici eu nu mint, in 15 aprilie am comadat prin ei o pereche de manusi de pe louis si in 04 mai le-am primit. Posibil sa nu mai aduca, dar e ciudat ca acum ar trebui sa fie mai usor. Comenzi "KronauMoto" - Play Prodimpex s.r.l. <comenzi@kronaumoto.ro> To: @yahoo.com Buna ziua, Multumim pentru comanda dvs. Ea a fost inregistrata si va fi transmisa in Germania. Onorarea acestei comenzi depinde de disponibilitatea articolelor in stocul din depozitele furnizorilor nostri. Termenul de livrare al acestei comenzi este data de 30.04.2020 Cu stima, Echipa KronauMoto Editat Mai 15, 2020 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 16, 2020 Autor Share Postat Mai 16, 2020 Da, ma, te cred. Eu ti-am spus doar ce mi-au zis mie la telefon. Ori s-a intamplat ceva intre timp, ori sunt palii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 17, 2020 Share Postat Mai 17, 2020 Acum 7 ore, Speedy.K a spus: ori sunt palii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 La 14.05.2020 la 17:23, marcone a spus: Apar regulat vouchere de 20 si 50 e euro, dar nu in momentul asta. Apar..pe unde? Ca m-ar interesa si pe mine unul. Am pus ochii pe un produs si nu strica un voucher. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 Cam asa arata un voucher de care s-a vorbit mai sus. E aplicabil doar de la o anumita suma (fara transport) incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate