maxine Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Hello, Sunt in cautarea unui GS Adv. 2019-2020 pe care sa-l fac calul meu prin Europa. Am de gand sa ma duc la cercul polar la anul. Acum nu stiu cat de nebuna sunt, dar mi se pare o motocicleta buna de travel (avand in vedere ca GS12++ e prea greu pentru mine). Ce ma sfatuiti? sa sar la GS1200 normal sau GSA 850? Maxine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 F700GS are seat height mai mic, nu ne-ai zis prea multe despre tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Pai depinde unde doresti sa treci de Cercul Polar Arctic. Daca vrei sa faci treaba asta in Europa, adica in Norvegia, Suedia sau Finlanda pot ajunge cu orice mobra. Nu trebuie musai GS , adica BMW. Exista sosele si se ajunge si cu scuterul. Daca doresti sa ajungi la Cercul Polar Arctic in Rusia este cu totul altceva. Depinde daca este in Rusia europeana sau asiatica. Si daca tot ajungi la Cercul Polar in Norvegia sau Sudeia, mai mergi 1000 Km (2 zile) si ajungi la Nordkapp, punctul cel mai nordic al Europei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Acum 39 minute, maxine a spus: sa sar la GS1200 normal sau GSA 850? R1200GS-ul are 238kg wet, F850 GSA 244kg. In caz ca "saritura" de care temi se refera la greutatea agregatului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Cel mai simplu, mergi la orice reprezentanta si mergi cu amandoua si vezi care crezi ca ti se potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 F700Gs cantareste 209 wet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 (editat) Acum 7 ore, taong_mapagbiro a spus: nu neaparat BMW Se vede că nu știi cu cercu' polar! Acolo sunt indicatoare "accesul permis decât cu bmw"! Editat Iunie 5, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Doar mie imi pare la misto profilul asta, cu poza aia fake, maxine, prima postare,si vrea gsa 2020? Belbody, is that you? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Acum 19 minute, Adrian M. a spus: Doar mie imi pare la misto profilul asta, cu poza aia fake, maxine, prima postare,si vrea gsa 2020 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Daca zicea ca bmw sau honda/ktm/orice altceva, era de distractie. Asa e plictisitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Daca vrei sa mergi la anul, de ce te complici cu modelele 2020? Ia-ti la anul ceva nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate