anonymous Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Salut, eu o sa bag chiar acum, in 30min, urmatorul traseu: B-Veliko-Gabrovo-Kazanlac-Gurkovo-Veliko-B. Mers cursiv, in medie 140/h. Moto - f4i. xp - 10ani. Sanse minime de ploaie. Ne oprim sa mancam in Veliko, la intoarcere, daca e. Plecare astazi din Bucuresti pe la h10. Daca mai sunt doritori cu acelasi stil de mers, 075 123 123 5 Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Acum 1 minut, anonymous a spus: xp - 10ani Master Level 5? Bafta la drum, ochii cat cepele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Pfff, medie 140 fara niciun km de autostrada?ce-ai fumat inspektore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 20, 2020 Share Postat Iunie 20, 2020 Asa e Inspektore, la 140 da-i si tu a 2-a... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Așteptăm și poze daca ai apucat sa faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 21, 2020 Autor Share Postat Iunie 21, 2020 Acum 21 ore, danutu_m a spus: Pfff, medie 140 fara niciun km de autostrada?ce-ai fumat inspektore? Ti se pare mult prin bg? Poti sa ii zici viteza de croaziera multi se dau asa de ani de zile pe la noi prin gasca. Dar tb ceva vitezana pt asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 21, 2020 Admin Share Postat Iunie 21, 2020 Ca să scoți 140 km/oră medie trebuie să ai drum liber, lat, asfalt de calitate și să mergi cu vârfuri foarte mari de viteză. În Bulgaria nu prea ai unde, asfaltul este bun, dar oarecum valurit pe majoritatea drumurilor care pleacă de lângă graniță. O trecem în categoria snoavelor bune de povestit în altă parte, nu pe un forum de moto, de cunoscători. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Anonimu' a fost un pic neinteles, a zis "in medie" nu "medie". Se referea la viteza de croaziera de 140 km/h, in medie ! Daca este sa scoti medie 140 inseamna sa o frigi cu 200 pe alocuri, ceea ce nu prea este posibil pe drumurile alea (este da' nu stiu daca te mai intorci acasa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 21, 2020 Admin Share Postat Iunie 21, 2020 Corect, nu am citit atent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 21, 2020 Autor Share Postat Iunie 21, 2020 (editat) Ma grabeam sa scriu, eram in febra plecarii, e vb de vit. de croaziera in afara localitatii, adica 95% din Bg, sau daca vreti o medie calculata intre 90 si 190, nu o medie matematica de la 0 la 280. D'oh! Dar 140 ar fi viteza confortabila preponderenta pt un traseu de ~10h. . Editat Iunie 21, 2020 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Eu cunosc personal tipi care au scos medie peste 170km/h pana la Veliko :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Adica in cel mai fericit caz, jumatate din drum a fost cu 1kmh si cealalta jumatate cu 339kmh..... Nu mai fumaţ.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Babaetz, fara perioadele de realimentare, pauze, tigari. Media cand s-a mers. Si eu nu stiu ce va mirati atata. Pana la Giurgiu sunt bucati unde, sa ne ierte al de sus, limita e cat duce motoreta. Sa zicem ca mergi cu un 170 constant si mai dai niste sprint-uri care sa compenseze cand trebuie sa o lasi moale prin localitati. Bagi benzina la Giurgiu si apoi pana la Veliko daca e o zi de duminica libera asa, poti sa scoti media 170. Bine, vorbim ipotetic aici, despre alti baieti! :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 chiar si asa... la nivel de MOTOGP nu scot baietii mediile alea: Acum 47 minute, the mentalist a spus: Babaetz, fara perioadele de realimentare, pauze, tigari. Media cand s-a mers. Si eu nu stiu ce va mirati atata. Pana la Giurgiu sunt bucati unde, sa ne ierte al de sus, limita e cat duce motoreta. Sa zicem ca mergi cu un 170 constant si mai dai niste sprint-uri care sa compenseze cand trebuie sa o lasi moale prin localitati. Bagi benzina la Giurgiu si apoi pana la Veliko daca e o zi de duminica libera asa, poti sa scoti media 170. Bine, vorbim ipotetic aici, despre alti baieti! :)) Ultimului porumbel in scapa piciorul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Doar pt că nu există circuit (stradal) în Bulgaria, că altfel... Cred că ar mai trebui realocate nick-urile pe forum, unul ar fi Pinocchio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 22, 2020 Autor Share Postat Iunie 22, 2020 (editat) Pai tu compari motogp cu linia dreapta care e Bulgaria? Ai intrat vreodata pe Amckart sa vezi ce viteza scoti? Ai fost vreodata pana in Veliko pe moto sa vezi cum e? ps Si eu vorbeam tot ipotetic, am mers maaxim cu 50/90. Ba chiar m-au depășit niște căruțe la un moment dat, dar n-aveam cum sa mă țin după ele.. Editat Iunie 22, 2020 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Acum 1 oră, the mentalist a spus: Bine, vorbim ipotetic aici, despre alti baieti! :)) Daa, fix ipotetic :))) si altii, tot ipotetic, au vazut cum aia ,alti baieti, au mers constant in zbor la joasa inaltime :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Adevărul e că la Isle of Man viteza medie pe tur e >200km/h, mă gândesc că se poate cel puțin egala pe Bulgaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 MotoGp, Isle of Man...vorbim de un drum DREPT! Ce nebuni, Thuamneeee, unu'are si pasagera!!! :))) Am uitat, la tura aia cand cica s-a mers tare nu exista filmuletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Iunie 22, 2020 Autor Share Postat Iunie 22, 2020 (editat) Ferească Sfântu să depășești 90 aici pe forum, ca esti mâncat :)) Băh, nu toți și-au luat sportive doar ca să agațe pixde în constituției cu ele. Editat Iunie 22, 2020 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Unii își iau sa le vanda :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Sa dea dracu mah, m-ati lasat neterminat! Pana la urma se poate medie 140..sau 170..sau cu cat se poate merge ca eu inca nu inteleg! :)) Si am inteles ca aici e forum cu oameni cu experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Nu stiu cum e cu media , dar eu doar pe drumurile alea bulgaresti i-am dat capat la miar , urmarind o Busa , in mod ipotetic . Eram si mandru de mine pana mi-am dat seama ca mai erau doi in grup care faceau acelasi lucru , dar si cu nevestele in spate , tot ipotetic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 Nu știu cum e cu experiența, eu am inceput cu foarte multa în primul an de permis și am din ce in ce mai puțină Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 23, 2020 Share Postat Iunie 23, 2020 On 22.06.2020 at 12:05, Adrian M. said: Daa, fix ipotetic :))) si altii, tot ipotetic, au vazut cum aia ,alti baieti, au mers constant in zbor la joasa inaltime :)) asta am vazut si eu...cum trag de rapciuga de bmw sa ma tin de busa ... un sprint mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate