Admin l.u.v Postat Iulie 4, 2020 Admin Share Postat Iulie 4, 2020 Acum 7 ore, Fly Alex a spus: Update: Acum am fost acolo, și am văzut fazele semaforului, stau în zona, din păcate bikerul a trecut pe rosu,mașinile alea doua au apucat verde din ce îmi dau seama, cam la o secunda, doua după se face galben. Imi cer scuze că m-am rățoi aseară, am spus și eu o aiureala cu culoarea roșie și m-au corectat băieții. Era greu să intre mașinile alea 2 pe roșul și cu viteza, așa cum s-a întâmplat. Plus că dacă ne uităm atent, din direcția opusă motociclistului nu a plecat nimeni de la stop. Clar că era roșu pe fluxul lor și al lui. Păcat de cei morți și care au rămas șocați și marcați mult timp de acum încolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Iulie 4, 2020 Share Postat Iulie 4, 2020 Acum 4 ore, l.u.v a spus: Era greu să intre mașinile alea 2 pe roșul și cu viteza, așa cum s-a întâmplat. nu am idee ce s-a intamplat acolo, dar asta chiar nu e argument vad in fiecare zi masini care trec in grup pe rosu cu viteza, asa e viata pe aici la fel, cand opresti la semafor te uiti in oglinzi fiindca uneori ala din spate decide sa accelereze in loc sa incetineasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Pe un grup de FB zice-se ca motoristul avea si permisul suspendat pe caz de bautura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Atunci se explica de ce a plecat pe rosu în tromba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Acum 2 ore, Pinocchio a spus: Pe un grup de FB zice-se ca motoristul avea si permisul suspendat pe caz de bautura. Ce treaba are, moarte conservarilor! .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m.stefan Postat Iulie 7, 2020 Share Postat Iulie 7, 2020 Nu cred ca a murit din fericire. Daca era asa se scria prin presa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divi13 Postat Iulie 7, 2020 Autor Share Postat Iulie 7, 2020 Vad ca n-a zis nimeni nimic de "echipamentul" purtat.. se ducea la plaja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 7, 2020 Admin Share Postat Iulie 7, 2020 La lovitura și impactul ăla crezi că făcea vreo diferență echipamentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Acum 6 ore, l.u.v a spus: La lovitura și impactul ăla crezi că făcea vreo diferență echipamentul? doar cat sa il tina intr-o bucata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divi13 Postat Iulie 8, 2020 Autor Share Postat Iulie 8, 2020 Nu am afirmat ca facea diferenta. Clar nu la impactul asta, dar la altele sigur. Crezi ca era prima data cand mergea asa? Sectiunea este "Accidente/ Sa invatam din greselile altora". Din start, nu ai voie sa te urci pe motor asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m.stefan Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Acum 20 ore, Adrian M. a spus: Ce treaba are, moarte conservarilor! .... Esti ok omule ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 8, 2020 Admin Share Postat Iulie 8, 2020 Acum 9 ore, Cavaleru a spus: doar cat sa il tina intr-o bucata... Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Acum 8 ore, m.stefan a spus: Esti ok omule ? Sarcasmul nu i pt toata lumea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 Acum 4 minute, Adrian M. a spus: Sarcasmul nu i pt toata lumea.... Stai liniștit, cred că e conservar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 8, 2020 Share Postat Iulie 8, 2020 La 07.07.2020 la 15:41, Adrian M. a spus: Ce treaba are, moarte conservarilor! .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 9, 2020 Admin Share Postat Iulie 9, 2020 Brr, groaznic accident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 9, 2020 Share Postat Iulie 9, 2020 Eu acuma am observat: omul asta avea luminile aprinse? Ca se vede lampa de frana cat sta franata dar cand pleaca se stinge tot.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 9, 2020 Share Postat Iulie 9, 2020 Acum 1 oră, Silver Arrow a spus: Eu acuma am observat: omul asta avea luminile aprinse? Ca se vede lampa de frana cat sta franata dar cand pleaca se stinge tot.... A plecat prea repede , nu a reusit lumina sa se tina de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 9, 2020 Share Postat Iulie 9, 2020 Dacă la mansardă e beznă putea să aibă și farul din Alexandria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 9, 2020 Admin Share Postat Iulie 9, 2020 Ma tot uit pe filmare. Săracul de el, deși pleacă în trombă, cu puțin înainte să fie lovit observa că vin mașinile și încearcă să încetinească! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iulie 9, 2020 Share Postat Iulie 9, 2020 M-am uitat si eu de mai multe ori la filmare, becul de stop ii functioneaza (vezi in prima parte) dar nu se aprinde in intersetie Plecare in tromba, nu prea vad, a mers destul de constant ('incetinirea' care se vede pe filmare cred ca e schimbarea in treapta 2) Sigur nu s-a uitat nici macar fuga in dreapta, era concentrat la altceva, altfel s-ar fi vazut macar o tentativa de frana E tardiv oricum, toate calculele astea sunt de prisos daca nu iti iese bine rezultatul atunci pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iulie 9, 2020 Share Postat Iulie 9, 2020 (editat) La 08.07.2020 la 1:31, l.u.v a spus: La lovitura și impactul ăla crezi că făcea vreo diferență echipamentul? Aha vezi,cat trauesti inveti,acum ma prind de ce 3/4 din baieti sunt in maiou si tenesi pe motor, ca oricum nu.i ajuta in caz de ceva. Scuze am uitat, fara intentie sa fiu misogin si fetele pe motor in tricou si colanti Editat Iulie 9, 2020 de Djenavar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 9, 2020 Share Postat Iulie 9, 2020 La impactul ala nu te mai salveaza nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divi13 Postat Iulie 9, 2020 Autor Share Postat Iulie 9, 2020 Nu conteaza, pana la discutia despre impact, nu trebuia sa se urce deloc pe motor fara echipament.. Asta incercam sa subliniam cativa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 9, 2020 Share Postat Iulie 9, 2020 Si acum vii tu si ne tii noua teoria echipamentului? Fiecare se imbraca cum vrea pe motoreta lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate