Nguyen Postat Aprilie 17, 2024 Share Postat Aprilie 17, 2024 (editat) Acum 20 ore, cobi a spus: Daca nu vrei sa mai contribui la aceste fonduri nu mai cumpara benzina/motorina si gata ! Simplu. Nu mai bine nu mai cumparati voi electrice si mergeti cu autobuzul ca sa mergeti ieftin? Daca tot iti place sa interzici... Acum 20 ore, cobi a spus: Si eu , la fel , ma bucur cand acesti bani nu se " pierd " in buzunarele politicienilor. Dar pe multi vad ca ii deranjeaza si acest fapt de a se intoarce banii catre populatie , ciudat . Haiducie moderna, sa luam de la saraci ca sa dam la bogati. Nu ti se pare mai corect ca fiecare sa plateasca ceea ce consuma? Faptul ca avem coruptie nu justifica subventia pt electrice. Editat Aprilie 17, 2024 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 17, 2024 Share Postat Aprilie 17, 2024 1 oră în urmă, EL Ciupacabra a spus: invatamant gratuit pentru copii Iar le amestecati, comparati EV-urile cu copiii in disperarea de a avea un argument. Asigurarea educatiei gratuite pentru copii reprezinta asigurarea viitorului societatii pe cand subventiile la EV sunt doar mocangeala pt scartzari. Ca italianulul ala cu Tesla de la Cluj care facea spume la gura ca statiile de incarcare ale primariei de unde alimenta el gratuit erau oprite. Ai bani de Tesla dar nu ai bani sa alimentezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Aprilie 17, 2024 Share Postat Aprilie 17, 2024 1 oră în urmă, Nguyen a spus: Iar le amestecati, comparati EV-urile cu copiii in disperarea de a avea un argument. Asigurarea educatiei gratuite pentru copii reprezinta asigurarea viitorului societatii pe cand subventiile la EV sunt doar mocangeala pt scartzari. Ca italianulul ala cu Tesla de la Cluj care facea spume la gura ca statiile de incarcare ale primariei de unde alimenta el gratuit erau oprite. Ai bani de Tesla dar nu ai bani sa alimentezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Aprilie 17, 2024 Share Postat Aprilie 17, 2024 Cum, ma, sa coste un Zoe 35.000 euro, versiunea cea mai ieftina, iar un Jeep Avenger full electric, 34.000? Asta fara rabla, ca daca mai scazi si aiai 5000....merita avengerul. Sa-mi iau gipan? La1 ICE nu ma mai intorc. https://www.jeep.ro/oferta-jeep-avenger/?utm_source=facebook&utm_medium=facebook&utm_campaign=jeep-avenger-bev-oferta&fbclid=IwAR3Y40vvzdYi5YhFFyLX4PGTzVp5TfuYr5LCfzGdYKeZtjY4_1K8S3mPOFg_aem_AaBR5Dts_wgGHd9CWT1GOnC7vnQSlp4idn-WZQbzXzQHDr1K912AzWeZULitN5_qSUWFRxJo401Nb3FNf3u7taYc6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 18, 2024 Share Postat Aprilie 18, 2024 Acum 10 ore, mircea.cazachevici a spus: Jeep Avenger full electric Observi aberatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 18, 2024 Share Postat Aprilie 18, 2024 Dacă e diesel nu mai este o aberatie? Sau numai Tesla are voie cu motor electric? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 18, 2024 Share Postat Aprilie 18, 2024 1 oră în urmă, The Flying Dutchman a spus: Dacă e diesel nu mai este o aberatie? Iti iei jeep electric ca sa-l folosesti pe langa casa, adica in oras. Unde ai nevoie de 4x4 in orase? Acum intelegi aberatia? Am mai spus de n ori, dieselul pe turisme trebuie interzis. Astfel motorina s-ar ieftini iar transporturile si implicit produsele ar avea preturi mai mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 18, 2024 Share Postat Aprilie 18, 2024 Let's agree to disagree... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 18, 2024 Share Postat Aprilie 18, 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Aprilie 19, 2024 Share Postat Aprilie 19, 2024 Daaaaaa, sa stii ca ai dreptate. Probabil tipul asta ciudat le-a inventat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 19, 2024 Share Postat Aprilie 19, 2024 La 17.04.2024 la 16:24, EL Ciupacabra a spus: Nu se amesteca nimic, comentam conceptul propus de tine, respectiv "haiducie" si-ti dadeam dreptate. Doar mentionasem ca haiducia e mult mai extinsa si nu se reduce doar la subventia pentru masini. Pana la urma, cand iei bani de la unul si-i dai altuia pomana e haiducie. Si cand ii dai unuia mai mult decat cotizeaza el catre Stat (direct sau indirect) se numeste asistenta sociala. Parerea mea Da tu nu plătești taxe și impozite? Ce anume iei tu complet gratuit? Las-o ușor cu haiducia că ești pe lângă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Aprilie 19, 2024 Share Postat Aprilie 19, 2024 Acum 2 ore, Djebelu' a spus: La fel e plina lumea de prosti ce stau in localitati montane mici si au suv-uri si masini ev,adica masini urbane...si asta din pacate. Ia mai da-i,ma, in pana mea pe astia ce nu folosesc masinile strict la ce sunt ele facute!. Ce, exista ev awd? Exista priza la munte? Nu. Mama lor de hipsteri! Ma duc sa beau o cafeluta la terasa cu prietenii. Si iau masina de hipster, normal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Aprilie 19, 2024 Share Postat Aprilie 19, 2024 3 hours ago, EL Ciupacabra said: Ce iau gratuit? Hai sa vedem. Din tot ce ai insirat in postarea aia, nimic nu este gratuit in afara invatamantului, care si el poate fi pus in discutie, intrucat gratuitatea se aplica numai pana la un anumit nivel. 3 hours ago, EL Ciupacabra said: sistemul medical Asistenta medicala nu este gratuita. 4 hours ago, LionEl said: Da tu nu plătești taxe și impozite? Ce anume iei tu complet gratuit? Cam aici este raspunsul. Nimic nu este gratuit atata timp cat platesti taxe/impozite, oricat de haiduc te crezi. Pana si injuratul politicienilor se regaseste in taxele platite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Aprilie 19, 2024 Share Postat Aprilie 19, 2024 Acum 47 minute, Microbec a spus: Din tot ce ai insirat in postarea aia, nimic nu este gratuit in afara invatamantului, care si el poate fi pus in discutie, intrucat gratuitatea se aplica numai pana la un anumit nivel. Asistenta medicala nu este gratuita. Cam aici este raspunsul. Nimic nu este gratuit atata timp cat platesti taxe/impozite, oricat de haiduc te crezi. Pana si injuratul politicienilor se regaseste in taxele platite. Fix așa. Poate unii chiar sunt asistați social Îndoaie, impozite la fel. Daca am nevoie de ceva tot la privat mă duc și decontez pe asigurarea medicala. Și la facultate ca sa fie gratuita trebuie sa intri pe locurile fără plată altfel dai din buzunar,. Dar deh......unii e haiduci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 19, 2024 Share Postat Aprilie 19, 2024 1 hour ago, EL Ciupacabra said: Cam asa. Cat dai catre Stat vs ce primesti de la Stat. SI daca-ti Statul iti da mai mult decat ii dai tu, asta insemana ca ia de la altii ca sa-ti dea tie. Adica haiducie. Fa-ti o socoteala daca ai sange in instalatie. Daca n-ai, nu-i problema, voteaza AUR Matematica elementara de ciclu primar. De buna seama nu intelegi ce au scris oamenii mai sus. Statul nu iti da nimic degeaba. Inclusiv treaba cu subventiile e de fapt o aiureala, tot noi suntem cei pacaliti. Mă scarpin in creștet si nu inteleg cum functioneaza matematica aia, când dai si nu primesti, de ti se pare ca iesi in câștig? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 19, 2024 Share Postat Aprilie 19, 2024 Acum 2 ore, Djebelu' a spus: Nasol, puteai sa-ti cumperi o masina incapatoare, nu saracia asta cu portbagaj la fel de mare ca un Lastun, numai pentru ca e electrica. Stiu ce o sa spui, ca-ti faci treaba cu ea, chiar daca bagajele iti stau sa cada in cap,bla bla. Nu te mai chinui sa-mi raspunzi, du-te si serveste-ti cafeaua, se pare ca ai mare nevoie de ea. nici pe departe. e loc berechet in ea. uita-te cu atentie. hai ca daca lasi hate-ul asta infantil la o parte chiar e treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 19, 2024 Share Postat Aprilie 19, 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 21, 2024 Share Postat Aprilie 21, 2024 https://r3media.ro/europa-se-revolta-impotriva-tiraniei-masinilor-electrice/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Aprilie 21, 2024 Share Postat Aprilie 21, 2024 Wow! Ultima solutie, inc-o revolutie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 21, 2024 Share Postat Aprilie 21, 2024 La 20.04.2024 la 16:44, Djebelu' a spus: Probabil ca avem valori diferite pentru ce inseamna loc/spatiu. Dar oricum si asa, sa sustii direct/indirect ca Spring-ul e incapator, te face iar subiectiv, nu obiectiv. sa inteleg ca tu nu incapi intr-o masina? sa iti dea Dumnezeu sanatate daca ai peste 150kg+ la sub 1.80 m. am transportat un bolnav (160 kg), 60+ ani, intr-o noapte, fiat Panda (2007), pe locul din fata ca sa stea cat mai "intins".a "incaput" fara nicio problema (in dreapta soferului, repet). am un amic de 100+km , 1.90m. nu are nicio problema (imi povestea ca avea probleme cu masinile"turtite" ca il apasau pe cap. cu ce compari ca sa avem aceeasi unitate de masura? Acum 56 minute, danypop a spus: https://r3media.ro/europa-se-revolta-impotriva-tiraniei-masinilor-electrice/ ai postat un site -vai de mama lui. mi-au tipat toate solutiile de securitate (de adblock--uri nu mai zic). Zici ca honeypot sa atraga useri fara parola la contul in care sunt logati. uneori ma intreb pe unde le gasiti.. de articol nu mai zic. pana si chatgpt-ul scria unul de 10 ori mai corect si mai "cu sens" Acum 45 minute, The Flying Dutchman a spus: Wow! Ultima solutie, inc-o revolutie! super tare semnatura ta.! Vezi ca pe acest topic o vor lua multi ca" atac la persoana" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 21, 2024 Share Postat Aprilie 21, 2024 Din cauza cipului din vaxxin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 22, 2024 Share Postat Aprilie 22, 2024 Mulțumită producătorilor germani de automobile, motoarele cu combustie internă vor fi în continuare acceptabile atâta timp cât sunt capabile să funcționeze cu biocombustibili sau combustibili sintetici. Și datorită proprietarilor germani de case, interzicerea cazanelor pe gaz a fost, de asemenea, diluată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 22, 2024 Share Postat Aprilie 22, 2024 glumesti sau chiar asta ai inteles tu din "stirea" (gunoi cum ziceam) aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Aprilie 22, 2024 Share Postat Aprilie 22, 2024 La matale e gunoi orice nu e conform propaganda la zi.Hai,că articolu nu e rău,nici măcar părtinitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Aprilie 22, 2024 Share Postat Aprilie 22, 2024 Acum 17 ore, foxbat a spus: ai postat un site -vai de mama lui. E posibil ca site-ul sa fie vai soarta lui, problema e ca eu am dovedit ca mari trusturi de presa mint cu nerusinare. Cu ce e mai bun CNN (ex) decat acest site? Ca au mai multi bani? Pai asta inseamna doar ca mint mai mult decar altii, tonomate cum zicea Basescu. Cum este site-ul nu este important ci daca informatia e reala. Dar ce sa inteleaga un propagandist ca tine care sta cu masca pe fata cand conduce EV-ul singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate