Klaus Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 ) Userul Harley vinde Vulcanul .... I-ti iei nipru dala-n V ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Cam asta trebuie sa fie linia sissy-barului. Ba Geo, frumos esti mah. Nu puteai sa tii si tu ala drept? Va prezentam un user. Harley. Care-si vinde Vulcanul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 misto rau portbagajul-e facut sau cumparat de-a gata? detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Dragi copii, intre cele doua imagini de mai jos exista cateva mici diferente. Voi stiti care sunt acelea? Ca daca nu, vi le spun eu: - schimbator de viteze la calcai (home-made, patent propriu) - crash-bar - sissy-bar (home-made) - proiectoare - parbriz (home-made) - franjuri la ghidon (home-made) - genti laterale - gentuta sissy-bar Urmeaza, dar nu foarte curand, vopsirea negru mat si invelirea tobelor cu neshte carpe negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Ce nu am inteles eu: pui pe el ca pe bradul de Craciun, dar totusi unele parti le faci negre... Efectul cred ca va fi punerea in evidenta a accesoriilor, si nu a motocicletei. Parerea mea. Geo Dupa cum vezi, accesoriile sunt fie negre, fie cromate. Ce va urma va fi tot in aceste doua culori. Dar nu cred ca ar fi o idee buna cromarea rezervorului si a aripilor. Asa ca ce mai ramane? Negru. De ce mat? Ca asa vrea muschii mei inghinali. Q.E.D. Signura chestie care ma deranjeaza la vopsire este ca, in caz ca o voi vinde, voi fi banuit ca ascund o buseala. Sau poata ca o busesc pana atunci si voi fi acoperit. Puschea pe limba mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Salutari; vreau sa merg in Germania sa iau piese pentru VN-ul meu. Cine poate sa-mi dea ceva adrese? Eventual de unde pot lua un motor complet... Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 misto rau portbagajul-e facut sau cumparat de-a gata? detalii Imprumutat de la Tomina ca sa-mi dau seama de dimensiuni, iar rezultatul va fi un home made.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Cam asta trebuie sa fie linia sissy-barului. Ba Geo, frumos esti mah. Nu puteai sa tii si tu ala drept? Va prezentam un user. Harley. Care-si vinde Vulcanul. Ma nene fara suparare, oricum imi dai rezervorul , ii sta sxtrem de urat sissy-ul ala, vorbesc serios, fa-i ceva ca arata ca pe un nipru dala modificat acu 5 ani de romani.....sti tu.. nu mi-or placea mie galbejitele da mi-e mila, nu e marimea lui....sau inclinatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 V-am spus ca e home made, nu? Cocos cu Giani in actiune. Pe mine nu m-au lasat sa tin de el, m-au pus sa strang piulitele de pe jos. Alea aruncate de Cocos, sa-mi dea de lucru. Mi-a placut asa de mult ca l-am montat fara sa-l mai cromez. Mai e timp dupa Paste. P.S. Bre Klaus, sissy-barul cel mai fain e ala de-mi place mie si nu tie, asa ca zat de aici. Pune mana si repara-ţi Suzuki ala. Vezi ca exista grupul vitezanelor, poate te primesc aia acolo. In alta ordine de idei, daca merge treaba bine, multumita lui wallower o sa ai ce pune pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 Ma nene fara suparare, oricum imi dai rezervorul , ii sta sxtrem de urat sissy-ul ala, vorbesc serios, fa-i ceva ca arata ca pe un nipru dala modificat acu 5 ani de romani.....sti tu.. nu mi-or placea mie galbejitele da mi-e mila, nu e marimea lui....sau inclinatia. imi pare rau dar,sunt de accord cu Klaus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Eu zic ca se pupa la roata subtire sissy subtire. Da pe undeva senzatia de aerodinamic. Lupane, din ce l-ai facut: teava sau bara, de cat (mie imi pare de 12 sau 14)? Materialul banuiesc ca e fier de vreme ce il vei duce la cromat. Puteai sa bagi si tu un blitz la primele 2 poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Puteai sa bagi si tu un blitz la primele 2 poze. economia asta de curent P.S. Bre Klaus, sissy-barul cel mai fain e ala de-mi place mie si nu tie, asa ca zat de aici. Pune mana si repara-ți Suzuki ala. Vezi ca exista grupul vitezanelor, poate te primesc aia acolo. In alta ordine de idei, daca merge treaba bine, multumita lui wallower o sa ai ce pune pe spate. Ce-ai ma ca lam luat ca sa-l fac atv sau vehicul dala care nu stiu cum ii zice, de plaja,,sal ia dracu, din mad max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 vehicul dala care nu stiu cum ii zice, de plaja,,sal ia dracu, din mad max Buggy. Faina idee! Dar pana la plaja cred ca o sa-l transporti pe platforma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 imi pare rau dar,sunt de accord cu Klaus... Stiti voi treaba aia cu gusturile, asa ca nu-mi mai racesc gura. Lupane, din ce l-ai facut: teava sau bara, de cat (mie imi pare de 12 sau 14)? Materialul banuiesc ca e fier de vreme ce il vei duce la cromat. Puteai sa bagi si tu un blitz la primele 2 poze. Bara de 12 de fier, pozele sunt facute cu telefonul, ca nu umblu cu aparatul dupa mine. economia asta de curent Ce-ai ma ca lam luat ca sa-l fac atv sau vehicul dala care nu stiu cum ii zice, de plaja,,sal ia dracu, din mad max Mda, si marmota se plimba cu ursu pacalit de vulpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 In sfarsit mi-am pus si eu laolalta toate piesele de Vulcan pe care le aveam, si a iesit un Vulcan.Detalii mai multe maine. Geo Hai cu detaliile!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 In sfarsit mi-am pus si eu laolalta toate piesele de Vulcan pe care le aveam, si a iesit un Vulcan. Detalii mai multe maine. Geo tot un Vulcan? credeam ca un Harli Davinson asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 In sfarsit mi-am pus si eu laolalta toate piesele de Vulcan pe care le aveam, si a iesit un Vulcan. Detalii mai multe maine. Geo Sa ne spui si cum ai rezolvat problema cu spitele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 In sfarsit mi-am pus si eu laolalta toate piesele de Vulcan pe care le aveam, si a iesit un Vulcan. Detalii mai multe maine. Geo Bah, lasa-l dracu de Vulkan si hai cu saua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 Geo,ce guma ai pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Apropo de guma,s-ar parea c-o sa pun pe spate,la 750-ul meu,un Pirelli de 170 in loc de 150...Sper sa intre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 16 bre, da e turnata, asa ca jet cu janta de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Cateva poze cu saua single. Cum vi se pare? Geo, daca sunt raspunsuri defavorabile, e din cauza ta. Clar. Musca-te-ar Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Michteaux rau de tot! Pare alta motocicleta! Mai ai sa acoperi cumva bateria & matzele si sa dai jos si bara de care se prindeau ghearele de la saua veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Dap, mtzaraia se acopera cu o piesa de la alt vulkan, iar la stativul pentru prinderea seii tre sa ma gandesc sa vad cum fac sa-l pun dau jos repede sau sa-l pun la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 iar la stativul pentru prinderea seii tre sa ma gandesc sa vad cum fac sa-l pun dau jos repede sau sa-l pun la loc. Surub cu cap fluture. Tai capul la un surub, infiletezi o piulita fluture in locul capului si strici filetul pe surub in ambele capete ale piulitei. Sau dai un punct de sudura. Deci sa inteleg ca pentru deplasari in 2 revii la vechea sa? Sau adaugi inca o sa pentru pasager, pe care o prinzi de sistemul vechii sei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate