sorinavram Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Gata, pana sa apucati voi sa terminati cearta, parbrizul e gata, proiectoarele sunt gata (lupule, ti-am ascultat sfatul: acolo unde erau puse proiectoarele nu imi permitea sa pun si parbrizul). Mai am de primit un topcase din Germania si voi pune poze cu Vulcanul customizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Tu pune tobele mele mai repede pe forum sau pe youtube ca altfel iti fac concert noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 Topcase? De-ala de plastic? Hai bre, mai bine ii dadeai lui Darian sa-ti faca o gentuta de-aia din piele de vinilin. Nu-i din plastic, e din piele, dar nu am stiut cum sa-i spun altfel. As fi vrut una mai mare (nu are decat 9 litri), dar din alea mari cica nu se mai produc. Oricum, cu coburii de 26 litri fiecare, nu mai fac piata cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BWL Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 BWL, da-i pm omului sau suna-l la 0744387357, ca poate nu intra pe forum. Nenea Sorin, facem maine dupa amiaza o plimbare si o filmare. PS: cand zici ca-mi dai cantarul ala de bebelusi? Multumesc frumos Lupule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 pt cei interesati,vand cauciuc pe 16',nou,metzeler... /index.php?...t=0#entry680971 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 (editat) sal, care ma poate ajuta cu un loc, date de contact, persoane de unde pot gasi/procura vopsea Cod culoare 665C Candy Cardinal Red? am o aripa de vopsit pt VN-ul meu, iar codul asta nu-l pot gasi la cei de la Standox, iar baietii de la Tanga sunt in incurcatura din aceasta cauza Multam Editat Martie 28, 2007 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 sal, care ma poate ajuta cu un loc, date de contact, persoane de unde pot gasi/procura vopsea Cod culoare 665C Candy Cardinal Red? am o aripa de vopsit pt VN-ul meu, iar codul asta nu-l pot gasi la cei de la Standox, iar baietii de la Tanga sunt in incurcatura din aceasta cauza Multam pt siguranta zic eu parerea mea sa o vopsesti alta culoare ca oricum vopseaua proaspata nu seamana cu cea veche nici pa acelasi cod zaha pt cei interesati,vand cauciuc pe 16',nou,metzeler... /index.php?...t=0#entry680971 salut man eu as vrea un cauciuc pe spate dar unul la mana a doua ca momentan am alte prioritati si mi varza cel pe care il am pe motor. in concluzie cine are un cauciuc in stare buna de spate pt vulcan sa-mi spuna ca il sun eu nr meu 0740190847 zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Modelul de sissy-bar pe care vreau sa mi-l fac. Pernuta (detasabila) pentru nevasta si s-o pot da jos sa fie fierul gol, cand merg singur. Poze de rezolutie maricica, poate aveti nevoie de model. Aaa, multumesc lui Doru de la Tomina si userului Harley. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Faina foc. Ce nu am inteles: cine e userul Harley? ) ) Userul Harley vinde Vulcanul .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 ) Userul Harley vinde Vulcanul .... I-ti iei nipru dala-n V ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Cam asta trebuie sa fie linia sissy-barului. Ba Geo, frumos esti mah. Nu puteai sa tii si tu ala drept? Va prezentam un user. Harley. Care-si vinde Vulcanul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 misto rau portbagajul-e facut sau cumparat de-a gata? detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Dragi copii, intre cele doua imagini de mai jos exista cateva mici diferente. Voi stiti care sunt acelea? Ca daca nu, vi le spun eu: - schimbator de viteze la calcai (home-made, patent propriu) - crash-bar - sissy-bar (home-made) - proiectoare - parbriz (home-made) - franjuri la ghidon (home-made) - genti laterale - gentuta sissy-bar Urmeaza, dar nu foarte curand, vopsirea negru mat si invelirea tobelor cu neshte carpe negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Ce nu am inteles eu: pui pe el ca pe bradul de Craciun, dar totusi unele parti le faci negre... Efectul cred ca va fi punerea in evidenta a accesoriilor, si nu a motocicletei. Parerea mea. Geo Dupa cum vezi, accesoriile sunt fie negre, fie cromate. Ce va urma va fi tot in aceste doua culori. Dar nu cred ca ar fi o idee buna cromarea rezervorului si a aripilor. Asa ca ce mai ramane? Negru. De ce mat? Ca asa vrea muschii mei inghinali. Q.E.D. Signura chestie care ma deranjeaza la vopsire este ca, in caz ca o voi vinde, voi fi banuit ca ascund o buseala. Sau poata ca o busesc pana atunci si voi fi acoperit. Puschea pe limba mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Salutari; vreau sa merg in Germania sa iau piese pentru VN-ul meu. Cine poate sa-mi dea ceva adrese? Eventual de unde pot lua un motor complet... Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 misto rau portbagajul-e facut sau cumparat de-a gata? detalii Imprumutat de la Tomina ca sa-mi dau seama de dimensiuni, iar rezultatul va fi un home made.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Cam asta trebuie sa fie linia sissy-barului. Ba Geo, frumos esti mah. Nu puteai sa tii si tu ala drept? Va prezentam un user. Harley. Care-si vinde Vulcanul. Ma nene fara suparare, oricum imi dai rezervorul , ii sta sxtrem de urat sissy-ul ala, vorbesc serios, fa-i ceva ca arata ca pe un nipru dala modificat acu 5 ani de romani.....sti tu.. nu mi-or placea mie galbejitele da mi-e mila, nu e marimea lui....sau inclinatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 V-am spus ca e home made, nu? Cocos cu Giani in actiune. Pe mine nu m-au lasat sa tin de el, m-au pus sa strang piulitele de pe jos. Alea aruncate de Cocos, sa-mi dea de lucru. Mi-a placut asa de mult ca l-am montat fara sa-l mai cromez. Mai e timp dupa Paste. P.S. Bre Klaus, sissy-barul cel mai fain e ala de-mi place mie si nu tie, asa ca zat de aici. Pune mana si repara-ţi Suzuki ala. Vezi ca exista grupul vitezanelor, poate te primesc aia acolo. In alta ordine de idei, daca merge treaba bine, multumita lui wallower o sa ai ce pune pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 Ma nene fara suparare, oricum imi dai rezervorul , ii sta sxtrem de urat sissy-ul ala, vorbesc serios, fa-i ceva ca arata ca pe un nipru dala modificat acu 5 ani de romani.....sti tu.. nu mi-or placea mie galbejitele da mi-e mila, nu e marimea lui....sau inclinatia. imi pare rau dar,sunt de accord cu Klaus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Eu zic ca se pupa la roata subtire sissy subtire. Da pe undeva senzatia de aerodinamic. Lupane, din ce l-ai facut: teava sau bara, de cat (mie imi pare de 12 sau 14)? Materialul banuiesc ca e fier de vreme ce il vei duce la cromat. Puteai sa bagi si tu un blitz la primele 2 poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Puteai sa bagi si tu un blitz la primele 2 poze. economia asta de curent P.S. Bre Klaus, sissy-barul cel mai fain e ala de-mi place mie si nu tie, asa ca zat de aici. Pune mana si repara-ți Suzuki ala. Vezi ca exista grupul vitezanelor, poate te primesc aia acolo. In alta ordine de idei, daca merge treaba bine, multumita lui wallower o sa ai ce pune pe spate. Ce-ai ma ca lam luat ca sa-l fac atv sau vehicul dala care nu stiu cum ii zice, de plaja,,sal ia dracu, din mad max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 vehicul dala care nu stiu cum ii zice, de plaja,,sal ia dracu, din mad max Buggy. Faina idee! Dar pana la plaja cred ca o sa-l transporti pe platforma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 imi pare rau dar,sunt de accord cu Klaus... Stiti voi treaba aia cu gusturile, asa ca nu-mi mai racesc gura. Lupane, din ce l-ai facut: teava sau bara, de cat (mie imi pare de 12 sau 14)? Materialul banuiesc ca e fier de vreme ce il vei duce la cromat. Puteai sa bagi si tu un blitz la primele 2 poze. Bara de 12 de fier, pozele sunt facute cu telefonul, ca nu umblu cu aparatul dupa mine. economia asta de curent Ce-ai ma ca lam luat ca sa-l fac atv sau vehicul dala care nu stiu cum ii zice, de plaja,,sal ia dracu, din mad max Mda, si marmota se plimba cu ursu pacalit de vulpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 In sfarsit mi-am pus si eu laolalta toate piesele de Vulcan pe care le aveam, si a iesit un Vulcan.Detalii mai multe maine. Geo Hai cu detaliile!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 In sfarsit mi-am pus si eu laolalta toate piesele de Vulcan pe care le aveam, si a iesit un Vulcan. Detalii mai multe maine. Geo tot un Vulcan? credeam ca un Harli Davinson asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate