sorinavram Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 In sfarsit mi-am pus si eu laolalta toate piesele de Vulcan pe care le aveam, si a iesit un Vulcan. Detalii mai multe maine. Geo Sa ne spui si cum ai rezolvat problema cu spitele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 In sfarsit mi-am pus si eu laolalta toate piesele de Vulcan pe care le aveam, si a iesit un Vulcan. Detalii mai multe maine. Geo Bah, lasa-l dracu de Vulkan si hai cu saua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 13, 2007 Autor Share Postat Aprilie 13, 2007 Geo,ce guma ai pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Apropo de guma,s-ar parea c-o sa pun pe spate,la 750-ul meu,un Pirelli de 170 in loc de 150...Sper sa intre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 16 bre, da e turnata, asa ca jet cu janta de aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Cateva poze cu saua single. Cum vi se pare? Geo, daca sunt raspunsuri defavorabile, e din cauza ta. Clar. Musca-te-ar Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Michteaux rau de tot! Pare alta motocicleta! Mai ai sa acoperi cumva bateria & matzele si sa dai jos si bara de care se prindeau ghearele de la saua veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Dap, mtzaraia se acopera cu o piesa de la alt vulkan, iar la stativul pentru prinderea seii tre sa ma gandesc sa vad cum fac sa-l pun dau jos repede sau sa-l pun la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 iar la stativul pentru prinderea seii tre sa ma gandesc sa vad cum fac sa-l pun dau jos repede sau sa-l pun la loc. Surub cu cap fluture. Tai capul la un surub, infiletezi o piulita fluture in locul capului si strici filetul pe surub in ambele capete ale piulitei. Sau dai un punct de sudura. Deci sa inteleg ca pentru deplasari in 2 revii la vechea sa? Sau adaugi inca o sa pentru pasager, pe care o prinzi de sistemul vechii sei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Deci sa inteleg ca pentru deplasari in 2 revii la vechea sa? Sau adaugi inca o sa pentru pasager, pe care o prinzi de sistemul vechii sei? Both si ambele amandoua. In functie de cum vreau sa-i chinui spatele si kurul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 arata urat cu aripa aia de spate, si cu roata de bicicleta pe fata. pe un vn classic dadea perfect. spor la ciopartit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Nici eu nu ma omor dupa genul ala de aripa pe spate,dar nu poti sa zici ca arata urat. Arata mai bine ca inainte. Omul isi face motorul cum crede el ca este mai bine. Eu zic ca VN-ul asta este pe drumul cel bun. Off topic - De unde ati scos-o pe asta cu "roata de bicicleta pe fata"? Am vazut ca a inceput sa se foloseasca tot mai des. Este o roata de motocicleta perfect normala si clasica. Aceeasi situatie ca si in cazul cuvantului "mobra" sau "motoreta" folosit pentru motocicleta. Nu mi se pare normal.Doar o parere,nu dati cu parul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Omul isi face motorul cum crede el ca este mai bine. Ca de aia se numeste si chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Salutare, am si eu o intrebare ca si incepator in ale vulcanologiei. Oprit fiind (in viteza 2) mi sa intamplat sa nu pot sa scot din viteza, e normal comportamentul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 Nici eu nu ma omor dupa genul ala de aripa pe spate,dar nu poti sa zici ca arata urat. Arata mai bine ca inainte. Omul isi face motorul cum crede el ca este mai bine. Eu zic ca VN-ul asta este pe drumul cel bun. Off topic - De unde ati scos-o pe asta cu "roata de bicicleta pe fata"? Am vazut ca a inceput sa se foloseasca tot mai des. Este o roata de motocicleta perfect normala si clasica. Aceeasi situatie ca si in cazul cuvantului "mobra" sau "motoreta" folosit pentru motocicleta. Nu mi se pare normal.Doar o parere,nu dati cu parul... Salutare, am si eu o intrebare ca si incepator in ale vulcanologiei. Oprit fiind (in viteza 2) mi sa intamplat sa nu pot sa scot din viteza, e normal comportamentul ? sal,misca putin motorul inainte-inapoi si se deblocheaza....da de ce opresti in vit a2a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 sal,misca putin motorul inainte-inapoi si se deblocheaza....da de ce opresti in vit a2a? Multumesc, :"> Cauza : avantul tineresc si nepriceperea. Pentru astea doar timpul are leac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Nu ai sa poti sa il scoti din viteza altfel. Altceva decat a-ntaia in liber si din liber si dintr-a intaia in liber nu ai sa reusesti nimic cu motorul stand. Iti trebe ceva inertie sa scoti dintr-a doua pe liber (sau orice treapta alta decat a-ntaia). Nu stiu exact de ce. Daca eram mai destept aveam Intruder de 1800 acum. Ma jur ca n-am inteles nimica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Lasa ca iti explic eu live. Hai odata ca frec pulexul. hai ca acu ma duc sa ma imbrac si plec. te sun inainte. stiu ca e enervat dar daca nu ma lasa team leaderu sa plec nus daca o pot sterge englezeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Morpheus, stai, nu pleca, zi ce-ai facut la service! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) Morpheus, stai, nu pleca, zi ce-ai facut la service! un cacao am facut. nu am putut sa imi iau liber dimineata asa cum speram ca nu m-a lasat sefu si nici acu dupa-amiaza nu reusesc sa plec sa ma vad cu awdu sa mergem sa imi dea coburii si sa-l vedem pe gelu, cum ii spune el sunt plin de draci ca stau sa frec pixu aci la scarbiciu. Editat Aprilie 20, 2007 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 un cacao am facut. nu am putut sa imi iau liber dimineata asa cum speram ca nu m-a lasat sefu si nici acu dupa-amiaza nu reusesc sa plec sa ma vad cu awdu sa mergem sa imi dea coburii si sa-l vedem pe gelu, cum ii spune el sunt plin de draci ca stau sa frec pixu aci la scarbiciu. Sireacul de tine! Chipintaci atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
custom-blue Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Dupa o lunga asteptare a venit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Dupa o lunga asteptare a venit.... super super nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Dupa o lunga asteptare a venit.... Fratele mai mic la VN 2000. Bravo, buna alegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethcj Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 vazut , placut , cumparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate