Mihaik2 Postat Septembrie 29, 2021 Share Postat Septembrie 29, 2021 Bunã ziua, locuiesc in SUA de ceva vreme si ma gandesc sa achizitionez un motor Suzuki V-Strom 650 ( 2015-2018), de aici si sa-l aduc in România. Ma intereseaza cat m-ar costa toate taxele pentru a putea inscrie motocicleta in circulatie in România. Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Septembrie 30, 2021 Share Postat Septembrie 30, 2021 Nu se va putea inscrie in circulatie. De la 1 ianuarie 2021 nu se mai inscriu in circulatie motoarele provenite din afara UE care nu au o norma minima de poluare Euro5. Din cate am citit pe ici-pe colo, V-Strom-ul a obtinut Euro5 de-abia prin 2020, special ca sa poata fi vandut in Europa si dupa aceasta data. Deci, orice e anterior 2020 nu mai poate fi importat in Europa din alta parte a lumii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 30, 2021 Share Postat Septembrie 30, 2021 Acum 1 oră, mircea.cazachevici a spus: Nu se va putea inscrie in circulatie. Glumesti, nu?! Ce stii tu se aplica la importurile de motociclete noi. SH-urile inca merg bine, sunt atatea firme care aduc bine-merci din State si Canada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Septembrie 30, 2021 Share Postat Septembrie 30, 2021 Acum 3 ore, mircea.cazachevici a spus: Nu se va putea inscrie in circulatie. De la 1 ianuarie 2021 nu se mai inscriu in circulatie motoarele provenite din afara UE care nu au o norma minima de poluare Euro5. Din cate am citit pe ici-pe colo, V-Strom-ul a obtinut Euro5 de-abia prin 2020, special ca sa poata fi vandut in Europa si dupa aceasta data. Deci, orice e anterior 2020 nu mai poate fi importat in Europa din alta parte a lumii. Merge sigur...ce ai citat tu acolo nu se refera la ce a intrebat initiatorul topicului. Nu se pot inmatricula doar motocicletele noi care nu au E5. Pentru cele second care au fost inmatriculate oriunde, nu e problema. Nu am insa idee cat sunt taxele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secbiker Postat Septembrie 30, 2021 Share Postat Septembrie 30, 2021 Se poate inscrie fara probleme. Platesti vama si tva in plus. Nu cred ca iese mai ieftin adusul din state. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 30, 2021 Share Postat Septembrie 30, 2021 Taxe vamale plus 19% tva, PLUUUUUS, si asta este UN FOARTE MARE PLUS, transportul!!! DAca acum 1,5 ani costa 3000 dolari un container, acum costa triplu. sau si mai mult. Nu se merita pentru o singura moto, strom de 650 din 2014, bataia de cap. Vinde l acolo si cumperi altul aici. Daca era o moto mai scumpa, mai speciala....poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 30, 2021 Admin Share Postat Septembrie 30, 2021 E o motocicletă banală și fără mare valoare. Nu merită deranjul, te costă cât nu face. Ia-ți acolo o ieftinătură să te dai, o vinzi apoi cu 200 USD pierdere, vii în țară și-ți cumperi ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 30, 2021 Share Postat Septembrie 30, 2021 La valoarea sentimentala nu v-ati gandit, nu-i asa? Poate pentru initiatorul topicului este ceva special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Septembrie 30, 2021 Share Postat Septembrie 30, 2021 Dacă e repatriere, nu te costă nimica la vamă. Am intervenit ca ABS-ul pe asfalt ud, că deja se derapează. Nu știu cum e cu înmatricularea, dar cu vama e crystal clear, vorba francezului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate