robert23mg Postat Octombrie 17, 2021 Share Postat Octombrie 17, 2021 Stai sa vezi când bate și soarele din față Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 17, 2021 Share Postat Octombrie 17, 2021 Acum 57 minute, robert23mg a spus: Stai sa vezi când bate și soarele din față Eu zic sa faci topic nou, aia e cu totul alta problemă! Nu arunci ideea aici sfidător, ce naiba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tsk Postat Noiembrie 5, 2021 Share Postat Noiembrie 5, 2021 On 15.10.2021 at 10:46, b.ionescu said: Plouă. Mergi paralel cu șina de tramvai in partea stângă la un metru de ea. Trebuie să virezi la stanga. Pe dreapta ta circula masini. Cum procedezi ca să nu cazi? prima chestie: de ce tre' sa virezi la stanga?! daca esti pe motor, mergi oriunde, mai reglezi traseul dupa ca nu esti troleibuz sa ai traseu fix. daca ai un sentiment ciudat despre o manevra ... indiferent care e ea, evit-o. instinctul e o chestie destul de importanta in motociclism a doua chestie: daca vrei sa nu cazi, stai acasa, sau iei troleibuzul. nu exista mers pe doua roti fara anumite riscuri a treia chestie: cazutul pe linia de tramvai are cred un procentaj destul de mare de supravietuire. In general cazi singur, la viteza nu foarte mare, in general masini circula mai putine pe acolo, grija mare sa nu vina tramvaiul. eu am supravietuit dupa doua cazaturi pe linia de tramvai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 6, 2021 Share Postat Noiembrie 6, 2021 Prima chestie: daca ai cazut deja de doua ori pe sina de tramvai inseamna ca e ceva in neregula cu tine. A doua chestie: daca nu vrei sa cazi cu mobra nu stai acasa, mergi dreaqului cum trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 6, 2021 Share Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Prima chestie: daca ai cazut deja de doua ori pe sina de tramvai inseamna ca ai ambiție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Noiembrie 6, 2021 Share Postat Noiembrie 6, 2021 Cauta un oras fara linii de tramvai.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 6, 2021 Share Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 55 minute, DKW a spus: Cauta un oras fara linii de tramvai.... Bahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 6, 2021 Share Postat Noiembrie 6, 2021 Acum 11 ore, frigider a spus: ai ambiție. Sau asa. Dar s-ar putea ca ambitia sa-i depaseasca talentul, cum zicea...cineva. Acum 9 ore, DKW a spus: Cauta un oras fara linii de tramvai.... Si asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Noiembrie 7, 2021 Share Postat Noiembrie 7, 2021 Legenda spune ca baiatul e inca langa linia de tramvai si nu stie ce sa faca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 7, 2021 Share Postat Noiembrie 7, 2021 Acum 8 ore, cinezicealae a spus: Legenda spune ca baiatul e inca langa linia de tramvai si nu stie ce sa faca... Când ajungi la depou îl ocolești și treci de partea cealaltă a șinelor. Simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianubs Postat Noiembrie 7, 2021 Share Postat Noiembrie 7, 2021 Exersezi cu o bicicleta cu roti subtiri. Dupa aia cu motocicleta o sa ti se para joaca de copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tsk Postat Noiembrie 8, 2021 Share Postat Noiembrie 8, 2021 On 06.11.2021 at 8:28, Speedy.K said: Prima chestie: daca ai cazut deja de doua ori pe sina de tramvai inseamna ca e ceva in neregula cu tine. A doua chestie: daca nu vrei sa cazi cu mobra nu stai acasa, mergi dreaqului cum trebuie! nu e nimic in neregula, sunt bine, merci! (ma rog, cam cat de in regula poate fi cam oricine in ziua de azi) odata eram pasager, nu cred ca puteam sa fac prea multe, recunosc am vrut sa fac postul mai dramatic. In plus, daca nu ai cazut macar odata pe sina de tramvai nu prea esti in masura sa dai sfaturi. Ai fost mult prea departe de limita asa ca ... nu prea ai cum sa stii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 8, 2021 Share Postat Noiembrie 8, 2021 Acum 2 ore, tsk a spus: odata eram pasager, nu cred ca puteam sa fac prea multe, recunosc am vrut sa fac postul mai dramatic. Ai reușit, pe mine unul m-ai impresionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 (editat) Acum 13 ore, tsk a spus: nu e nimic in neregula, sunt bine, merci! (ma rog, cam cat de in regula poate fi cam oricine in ziua de azi) odata eram pasager, nu cred ca puteam sa fac prea multe, recunosc am vrut sa fac postul mai dramatic. In plus, daca nu ai cazut macar odata pe sina de tramvai nu prea esti in masura sa dai sfaturi. Ai fost mult prea departe de limita asa ca ... nu prea ai cum sa stii! Pai tocmai pentru ca am trecut milioarde de sine de tramvai inclusiv pe ud si sub zero grade in ultimii 15 ani si n-am cazut niciodata cred ca sunt in masura sa dau sfaturi. Acum 11 ore, frigider a spus: Ai reușit, pe mine unul m-ai impresionat. Si pe mine, chiar nu stiam de unde mi-a aparut lacrima aia in coltul ochiului... Editat Noiembrie 9, 2021 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Stai, că nu nu înțeleg: trebuie să-ți rupi gâtul pe linii de tramvai (sau tren) pentru a putea da sfaturi cum sa NU cazi pe ele?! Păi dacă ai căzut, deja ești expert in sfaturi, n-ai nevoie de părerile altora care NU au căzut. Btw, cu bicicleta cum iei liniile? E, aplică aceeași tactică și cu mobra. Succes! Acum 5 ore, Speedy.K a spus: Si pe mine, chiar nu stiam de unde mi-a aparut lacrima aia in coltul ochiului... Sigur era în colțul ochiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wav3 Postat Noiembrie 9, 2021 Share Postat Noiembrie 9, 2021 Nu asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate