goofy77 Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 BMW R 1200 RT / BMW K1600 LT sau Honda Gold wing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FadeToBlack Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 (editat) Uita-te la asta PS: Habar n-am cum s-ar putea face un embed. PS2: Nu sugerez sa te orientezi spre acelasi motor, ci doar sa-ti arat ca nu trebuie sa cauti ceva "dedicat". Editat Ianuarie 8, 2016 de FadeToBlack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 (editat) Poti sa te uiti si in segmentul Ducati Multistrada .. KTM Super Adventure... etc Editat Ianuarie 8, 2016 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 Sau ai putea sa zici macar cam ce categorie ti-ar placea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 zi si ce buget ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erick Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Bugetul nu e o probema, nu conteaza mult pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 (editat) Hapciu ! Allergic to bullshit ..sry Editat Ianuarie 9, 2016 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Indiferent de gabarit ești începător. Nu zic sa iei un 250cc dar sa te arunci pe gs sau goldwing din prima.....un dragstar sau o honda shadow 750,Volusia 800cc,un drifter ca este "spațios". Pana la urma trebuie să te urci pe ele sa vezi exact ce ți se potrivește. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Erick Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 (editat) Ce ma? Ce bullshit? Editat Ianuarie 9, 2016 de Erick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 R1200gs uriasule!!!!!! Adventure. » Post actualizat in 09 Jan 2016 01:44 Sau un iveco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Oameni mari, motociclete mari. Enduro touring, cruiser, sport touring, etc. Ai de unde alege, slava Domnului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Un pocket bike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlfaMoto Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 (editat) Ca idee asa...tipu' are 165kg P.S. Drumul pe care se dau oamenii in clipul ala e Mulholland drive, kilometri intregi de serpentine stranse. Editat Ianuarie 9, 2016 de AlfaMoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 (editat) Eu nu cred ca nu poți merge pe o mobra, la dimensiunile tale! Editat Ianuarie 9, 2016 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 mai repede un can-am sau un trike daca zici ca nu e problema cu bugetul,la 2 roti cred ca o sa fie destul de greu cu incalecatul si descalecatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Eu nu cred ca poți merge pe o mobra, la dimensiunile tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlfaMoto Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Eu nu cred ca poți merge pe o mobra, la dimensiunile tale! Spui asta dupa ce am postat eu un clip cu un baiat de dimensiuni apropiate ce merge pe vitezana? ) Plus ca sunt americani mai mari ca el ce merg pe motoare, deci e total nefondata grija ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 165 kg nu îs +200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Fara poze cu omul de 2,15 si peste 200kg asta este un topic de iarna , la distractie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Boss Hoss. Si gata circu' . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlfaMoto Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 (editat) Daca omu are mobilitatea necesara poate sa mearga pe motor si la 250 de kile. Daca avea un metru jumate si 200+ kile era problema,ca avea mobilitatea redusa, dar avand peste 2 metri, e altceva. Daca el considera ca poate merge pe motor, apoi o sa mearga pe motor, indiferent ce de scrien noi aici pe forum, e urias omu, nu invalid, desi am vazut si invalizi pe motoare Editat Ianuarie 9, 2016 de AlfaMoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Cum a scris un coleg mai sus,poti sa te orientezi catre un trike sau un Triumph Rocket 3. Off-topic,nu tre sa fim ironici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 maistre, ia-ti o motoreta mai mare in dimensiuni, asta ca sa nu arati ca ursu' de la circ pe strada... mai departe va trebui sa lucrezi oleaca la capitolul mobilitate, asta dada ai problem acolo... important e sa te distrezi si sa te simti bine pe motoreta pe care o conduci. restul e can-can, frustrari personale si alte deviatii ale unor membrii ai acestui forum ce viseaza la corpul perfecti si la motoreta perfecta fara a se uita pera mult in oglinda. Bafta multa si sa ne anunti ce motoreta ti-ai luat, MAI URIASULE!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Buget nelimitat...KTM 1290 Adventure Te tine, e fun si n-o sa mai vrei alta. Sunt nou cat de cat in domeniul asta, dar as vrea sa imi cumpar o motocicleta in viitorul apropiat, dar nu stiu ce model ar fi adecvat pentru mine. Problema ar fi ca eu am 2,15 inaltime si 200+ kg, deci nu stiu care ar fi indicat pentru aceste "dimensiuni". Aveti vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 De curiozitate, scoala moto pe ce motocicleta o faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate