jinxy Postat Martie 1, 2022 Autor Share Postat Martie 1, 2022 Multumesc @ERU! In manual scria de >2000RPM. Momentan oricum o tin sub 6500 cat e rodaj. Si nu am incercat din 1->2, ci in trepte mai mari. I'll give it time! Am comandat crashbar conform recomandarii lui Adrian Re cico: Facem, cum nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Aprilie 4, 2022 Share Postat Aprilie 4, 2022 (editat) La 28.02.2022 la 23:42, ERU a spus: eu am ales scutul AXP, daca esti interesat este cel de 790? da-mi un preț, poate ne înțelegem Editat Aprilie 4, 2022 de peu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Aprilie 5, 2022 Share Postat Aprilie 5, 2022 La 01.03.2022 la 19:06, jinxy a spus: Multumesc @ERU! In manual scria de >2000RPM. Momentan oricum o tin sub 6500 cat e rodaj. Si nu am incercat din 1->2, ci in trepte mai mari. I'll give it time! Am comandat crashbar conform recomandarii lui Adrian Re cico: Facem, cum nu! Nu stiu ce scrie in manual sa fie sincer, dar nu prea are sens, adica sa schimbi superior la 2000 rpm e cam dubios. Mobra asta asa cum vine ea de la fabrica incepe sa traga bine de pe la 4000 rpm, si in principiu cand incepe sa traga nu schimbi imediat, de aia am scris 6000 rpm. La 04.04.2022 la 16:47, peu a spus: este cel de 790? da-mi un preț, poate ne înțelegem Ti-am dat pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Aprilie 6, 2022 Autor Share Postat Aprilie 6, 2022 N-am avut de lucru si am mers cu un R1250GS. Acum merg cu Nordenul si plang. Motor incomparabil, la Norden e o trompeta vibratoare. La GS se aude genial, vibreaza mult mai putin, trage mai bine. Diferenta suspensie de la cer la pamant. Face toti banii controlul electronic. Protectie vant si egonomie -> GS clar. Singurul avantaj al Norden ar fi ca intr-adevar e mai usor si mai prietenos pe offroad, in schimb se simte bicicleta pe langa GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 6, 2022 Share Postat Aprilie 6, 2022 Acum 5 ore, jinxy a spus: ingurul avantaj al Norden ar fi ca intr-adevar e mai usor si mai prietenos pe offroad De fapt se pișă cu boltă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate