pinnochio Postat Februarie 11 Share Postat Februarie 11 Salut,de 0,8 mm,otel cuprat.Trebuie sa-i fac si capetele prag,spre spate,cred ca luna viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Februarie 11 Share Postat Februarie 11 Acum 3 ore, pinnochio a spus: Salut,de 0,8 mm,otel cuprat.Trebuie sa-i fac si capetele prag,spre spate,cred ca luna viitoare. Tot la fel folosesc dar mi s-a părut cam dura la polizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 6 Share Postat Martie 6 Capac pompa apa,din fontă.Mere bine reparat cu electrod Inox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 Poate o termin,până vin rușii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat August 16 Share Postat August 16 Doar sudorii vor înțelege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat August 16 Share Postat August 16 Acum 31 minute, pinnochio a spus: Doar sudorii vor înțelege Floare la ureche. Mi-au sarit carbuni de la forja pe piciorul (pe) care nu ii simt, si am casit gauri pana la os... Nu iti spun cat dureaza vindecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 16 Share Postat August 16 Cunoaștem senzația cu ciorapii găuriți, dar să vezi cum e când sudezi în șlapi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 18 Share Postat Septembrie 18 Apartament 5 stele,cabinet veterinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 18 Share Postat Septembrie 18 Acum 2 ore, pinnochio a spus: 2 stele maxim! Nu că n-ar fi de calitate lucrarea, dar cușca e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Oameni buni, cineva din Bucuresti care poate face ce este in poza? Trebuie sa suporte un motor de barca de 27 kg (hai sa zicem sa suporte 30-50 kg, ca cine stie pe viitor ce voi pune pe el). Daca se gaseste vreun mester din Bucuresti, cam cat m-ar costa ca timp si ca bani?! Mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 Nu vrei să încapă și un butoi pe care să-l umpli cu apă între cracii ăia? Sau nu e destinat probelor/reglajelor ci numai depozitării și mutării de colo colo? P.S. ai barcă - ești burghez, cumpără un d'ăsta de la o firmă specializată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 (editat) Acum 12 minute, ENEOS a spus: Nu vrei să încapă și un butoi pe care să-l umpli cu apă între cracii ăia? Sau nu e destinat probelor/reglajelor ci numai depozitării și mutării de colo colo? P.S. ai barcă - ești burghez, cumpără un d'ăsta de la o firmă specializată! nu nu, nu butoi, e doar pt pastrare si eventual deplasare...poate sa fie si mai putin lat si adanc, trebuie sa stea doar cat de cat stabil.....se poate spune ca sunt mic burghez, pt ca si motorul e mic (5cp deocamdata), si barca mica si si gonflabila pe deasupra Alea de la firma specializata zici ca sunt suflate cu aur...bine, ele sunt si pt greutati mai mari, probabil de asta sunt si mai scumpe, eu nu am in plan decat 5cp deci max 30 kg momantan Editat Septembrie 27 de marauder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Septembrie 27 Share Postat Septembrie 27 la bogdan harea ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Cutii pentru celule Litiu, stationare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Septembrie 29 Share Postat Septembrie 29 Acum 55 minute, cinezicealae a spus: Cutii pentru celule Litiu, stationare. Te-asculta fierul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 1 Share Postat Octombrie 1 Protectie tabla electronica,anticopii.E cu amortizoare hayon. VID-20240930-WA0009.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 2 Share Postat Octombrie 2 La 27.09.2024 la 15:31, marauder a spus: Oameni buni, cineva din Bucuresti care poate face ce este in poza? Trebuie sa suporte un motor de barca de 27 kg (hai sa zicem sa suporte 30-50 kg, ca cine stie pe viitor ce voi pune pe el). Daca se gaseste vreun mester din Bucuresti, cam cat m-ar costa ca timp si ca bani?! Mersi fain Eu pt un motor de 20cp am luat un deasta : https://www.leroymerlin.ro/produse/lize-si-carucioare/831/liza-standers-extensibila-otel-100-x-49-x-16.5-41.5-cm-sarcina-max-200-kg/125710. Cu cateva gauri, cateva suruburi si o bucata de scandura am rezolvat. Imi incape si un butoi de plastic taiat pt probe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 5 Share Postat Octombrie 5 Sezonul apei sfințite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 9 Share Postat Octombrie 9 Sarma Cupru,0,8 mm,prinde pe otel,inox,cupru,alamă,doar in mediu de Argon pur.Rola de 2 kg costa 430 lei.Da merită.E magie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 La ce o folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 10 Share Postat Octombrie 10 Cazane de facut apă sfințită.Sunt multe stricate,nu are cine sa le repare.Se plătește bine.Cash sau troc...fără revolut Am să încerc zilele astea pe fontă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Octombrie 14 Share Postat Octombrie 14 WhatsApp Video 2024-10-14 at 22.43.22.mp4 Am nevoie de un fierastrau cu banda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate