orangefresh2 Postat Iulie 19, 2021 Share Postat Iulie 19, 2021 salutare. _bogdan_ , o doresc eu pentru prietena daca o mai ai. ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 20, 2021 Share Postat Iulie 20, 2021 Acum 16 ore, _bogdan_ a spus: Si nu stiu ce este Shox, i brand din HU dar au si o retea de magazine moto (piese, echipamente, accesorii) in HU un fel de Autonet, Unix, doar ca e pt moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat August 10, 2021 Share Postat August 10, 2021 Salutare, donez doua perechi de mănuși de piele scurte, purtate un sezon fiecare, în stare buna încă....schimb Mănușile în fiecare Primavara și le păstrez pe cele vechi de rezerva.... O pereche RS Taichi și o pereche Berick Predare personala în București/Sector 3... timpul și serviciul nu-mi permit sa mă ocup de expediat/transport/etc Merci de intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 11, 2021 Share Postat August 11, 2021 Acum 16 ore, piticot a spus: Salutare, donez doua perechi de mănuși de piele scurte, purtate un sezon fiecare, în stare buna încă....schimb Mănușile în fiecare Primavara și le păstrez pe cele vechi de rezerva.... O pereche RS Taichi și o pereche Berick Predare personala în București/Sector 3... timpul și serviciul nu-mi permit sa mă ocup de expediat/transport/etc Merci de intelegere Salut, Ma intereseaza manusile. Ai PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat August 11, 2021 Share Postat August 11, 2021 Acum 17 ore, piticot a spus: Salutare, donez doua perechi de mănuși de piele scurte, purtate un sezon fiecare, în stare buna încă....schimb Mănușile în fiecare Primavara și le păstrez pe cele vechi de rezerva.... O pereche RS Taichi și o pereche Berick Predare personala în București/Sector 3... timpul și serviciul nu-mi permit sa mă ocup de expediat/transport/etc Merci de intelegere N-am reușit sa editez postul anterior. Mănușile sunt mărimea XXL/13 0723499199 Mircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Donez carcasa desktop, middle tower, ATX, fara sursa, cu o unitata optica lg multidisc. Ridicare din Bucuresti, sector 3,nu merita agitatia pt curier. 0743180271 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 (editat) Donez urmatoarele: 1. 3Com OfficeConnect Dual Speed Switch 8 Plus; 2. Modul memorie KINGSTON KTM1523/512; 3. Router Wireless TP-LINK TL-MR3420; 4. Router 3G Huawei R205 decodat. Predare personala in Bucuresti, sector 6. Editat August 25, 2021 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Acum 21 minute, Kassu a spus: Donez urmatoarele: 1. 3Com OfficeConnect Dual Speed Switch 8 Plus; 2. Modul memorie KINGSTON KTM1523/512; 3. Router Wireless TP-LINK TL-MR3420; 4. Router 3G Huawei R205 decodat. Predare personala in Bucuresti, sector 6. Salutare, Mi le poti rezerva mie te rog? E fratele meu pasionat si se joaca cu chestii de genul Le pot ridica oricand imi zici, eventual si plati ceva pe ele (imi zici ce). De DDR nu cred ca e musai. Mersi frumos, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 1 oră în urmă, pimP a spus: Salutare, Mi le poti rezerva mie te rog? E fratele meu pasionat si se joaca cu chestii de genul Le pot ridica oricand imi zici, eventual si plati ceva pe ele (imi zici ce). De DDR nu cred ca e musai. Mersi frumos, Florin Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata207 Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Donez doua perechi de schiuri, cu legături și bețe. Nu sunt deloc ultimele modele, dar pentru un începător sunt ideale. Ridicare din zona parcului Sebastian, sectorul 5 0767708512 Acum 41 minute, cata207 a spus: Donez doua perechi de schiuri, cu legături și bețe. Nu sunt deloc ultimele modele, dar pentru un începător sunt ideale. Ridicare din zona parcului Sebastian, sectorul 5 0767708512 Rezervate! Acum 42 minute, cata207 a spus: Donez doua perechi de schiuri, cu legături și bețe. Nu sunt deloc ultimele modele, dar pentru un începător sunt ideale. Ridicare din zona parcului Sebastian, sectorul 5 0767708512 Rezervate! 0767708511 !! Numarul de telefon inițial este scris eronat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 La 25.08.2021 la 9:51, Adrian M. a spus: Donez carcasa desktop, middle tower, ATX, fara sursa, cu o unitata optica lg multidisc. Ridicare din Bucuresti, sector 3,nu merita agitatia pt curier. 0743180271 Valabil... Ii fac vant daca nu ajuta pe nimeni, ocupa spatiu inutil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 21, 2021 Share Postat Septembrie 21, 2021 Donez cd-uri cu filme,toate genurile,vreo 200 de filme.Unele originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marchand Postat Septembrie 21, 2021 Share Postat Septembrie 21, 2021 Donez router wireless Mikrotik RB951G-2HnD Routerul este funcțional. Contact PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Septembrie 21, 2021 Share Postat Septembrie 21, 2021 Donez șurubelnițe. Sunt toate în stare bună. Ciocane mari si mici... Cu și fără coadă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir43 Postat Noiembrie 1, 2021 Share Postat Noiembrie 1, 2021 Salut, vreau sa donez 2 echipamente moto si o casca. Primul, cel de piele, este marimea 54 (potrivit pt 180cm/85kg) - geaca este mai purtata si zgariata in zona umarului. Cel textil, pentru doamne/domnisoare, marimea S-M(potrivit pt 172 cm/63kg). Casca este marimea XS. Locatia este Ilfov, Popesti Leordeni. Tel: 0766285843 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Noiembrie 1, 2021 Share Postat Noiembrie 1, 2021 Felicitari pentru gest ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir43 Postat Noiembrie 4, 2021 Share Postat Noiembrie 4, 2021 La 01.11.2021 la 14:11, Vladimir43 a spus: Salut, vreau sa donez 2 echipamente moto si o casca. Primul, cel de piele, este marimea 54 (potrivit pt 180cm/85kg) - geaca este mai purtata si zgariata in zona umarului. Cel textil, pentru doamne/domnisoare, marimea S-M(potrivit pt 172 cm/63kg). Casca este marimea XS. Locatia este Ilfov, Popesti Leordeni. Tel: 0766285843 S-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat Noiembrie 4, 2021 Share Postat Noiembrie 4, 2021 Acum 10 minute, Vladimir43 a spus: S-au dat. Felicitari pentru gest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 15, 2021 Share Postat Noiembrie 15, 2021 Am acest agregat, nu am incarcator la el daca.l vrea cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Noiembrie 15, 2021 Share Postat Noiembrie 15, 2021 daca are careva bormasina asta de la LIDL donez accesoriile din dreapta pozei,pt taiat slefuit etc cu valiza cu tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Salut! Donez o geaca Alpinestars Stella T-GP Plus R, marimea S, model pentru femei. E in stare foarte buna, potrivita probabil pentru 163-173cm si 50-55kg, cu mici variatii. Nu trimit in tara, pentru cine o doreste, se poate lua din Bucuresti in zona Pipera/Floreasca/Grivita/Berceni in functie de zi. mesaj PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana15 Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 (editat) . Editat Noiembrie 16, 2021 de Adriana15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dunechild Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Acum 2 ore, Raisa_c a spus: Salut! Donez o geaca Alpinestars Stella T-GP Plus R, marimea S, model pentru femei. E in stare foarte buna, potrivita probabil pentru 163-173cm si 50-55kg, cu mici variatii. Nu trimit in tara, pentru cine o doreste, se poate lua din Bucuresti in zona Pipera/Floreasca/Grivita/Berceni in functie de zi. mesaj PM Frumos! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 16, 2021 Share Postat Noiembrie 16, 2021 Gone! Sa o foloseasca cu placere:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Decembrie 5, 2021 Share Postat Decembrie 5, 2021 Donez semnalizare pentru Honda. Se potriveste pentru modelele CBF 500, CBF 600, Hornet 600 (2001 - 2009). E posibil dar nu stiu daca se potriveste si pentru alte modele de Honda. Nu este noua, dar este in stare buna, plasticele nu sunt crapate. Are bec inauntru dar nu stiu daca mai functioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate