Kagemusha Postat Noiembrie 6, 2023 Share Postat Noiembrie 6, 2023 Bună ziua, Pentru posesorii de câini, pisici, elefanți, dinozauri etc., donez mingi de tenis de câmp. Mai am aproximativ 60-80 bucăți, sunt în stare foarte bună. Predare personală în Măgurele, Ilfov (sau București, de obicei zona Unirii-Parcul Carol, dar ajung acolo foarte rar). Contact la 0722.640.268, telefon, mesaj text sau WhatsApp. Dacă nu răspund la telefon sun înapoi când sunt disponibil (adică relativ rapid, nu peste o săptămână). Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Noiembrie 7, 2023 Share Postat Noiembrie 7, 2023 La 05.11.2023 la 18:52, Honda60 a spus: Se donează cort 2pers Quetchua t2 + saltea + pompa de picior. Predare în București sector 6. Mesaje pm. S-au dat. Respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Noiembrie 10, 2023 Share Postat Noiembrie 10, 2023 On 11/5/2023 at 9:58 PM, THE VADER said: Donez ungător de lanț. Poze la cerere. Pt cei interesați Va rog WhatsApp 0751753562 Adjudecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 12, 2023 Share Postat Noiembrie 12, 2023 Donez urmatoarele : - 2 armuri enduro marime L-XL ( una ufo , alta no name ) - 2 perechi role marimea 45 (revin cu poze ) - 1 pereche clapari model antic dar functionali marime 45 (revin cu poze) On 11/12/2023 at 2:47 PM, Ribo said: Donez urmatoarele : - 2 armuri enduro marime L-XL ( una ufo , alta no name ) - 2 perechi role marimea 45 (revin cu poze ) - 1 pereche clapari model antic dar functionali marime 45 (revin cu poze) armurile s-au dat s-au dat si claparii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Noiembrie 21, 2023 Share Postat Noiembrie 21, 2023 Donez parbriz original Honda VFR 800 , a fost dat jos de pe o motocicleta din 2005. Are o ureche rupta dar se poate monta fara probleme. Metoda de contact aici sau mesaj privat. Atasez si o poza cu fata motocicletei, sa va faceti o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
obm Postat Noiembrie 28, 2023 Share Postat Noiembrie 28, 2023 Salut, cizmele sunt folosite bine dar sunt în foarte bună stare functional, chiar dacă optic își arata vârsta. Au GoreTex, sunt 100% impermeabile și gradul real de uzura se vede pe tălpi și la întaritura de schimbator. Sunt 45, de potrivesc cu 45-ul de zi cu zi. Nu as vrea sa le arunc dar mi-am luat ceva mai teapan, tot TCX pentru ca sunt fan. 0744495529 - Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 30, 2023 Share Postat Noiembrie 30, 2023 La 28.11.2023 la 19:17, obm a spus: Salut, cizmele sunt folosite bine dar sunt în foarte bună stare functional, chiar dacă optic își arata vârsta. Au GoreTex, sunt 100% impermeabile și gradul real de uzura se vede pe tălpi și la întaritura de schimbator. Sunt 45, de potrivesc cu 45-ul de zi cu zi. Nu as vrea sa le arunc dar mi-am luat ceva mai teapan, tot TCX pentru ca sunt fan. 0744495529 - Bucuresti Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Decembrie 27, 2023 Share Postat Decembrie 27, 2023 Donez casca X-Lite X-702 marimea M cu intercom N-COM BX4 din anuntul https://motociclism.ro/topic/766961-casca-moto-x-lite-x-702-marimea-m-cu-intercom-n-com-bx4/#comment-4807573. Era la vanzare initial, dar intre timp buretele s-a dezmembrat, asa ca o mut la donatii. In Bucuresti de preferat. S-a dat, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 27, 2023 Share Postat Decembrie 27, 2023 Acum 6 ore, bogdan.marinescu a spus: Donez casca X-Lite X-702 marimea M cu intercom N-COM BX4 din anuntul https://motociclism.ro/topic/766961-casca-moto-x-lite-x-702-marimea-m-cu-intercom-n-com-bx4/#comment-4807573. Era la vanzare initial, dar intre timp buretele s-a dezmembrat, asa ca o mut la donatii. In Bucuresti de preferat. S-a dat, multumesc. Mno, ai vazut?! Ai facut fericit un om, de sarbatori! Sa fii sanatos si sa-ti mearga bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Decembrie 27, 2023 Share Postat Decembrie 27, 2023 Acum 9 minute, ivan pedala a spus: Mno, ai vazut?! Ai facut fericit un om, de sarbatori! Sa fii sanatos si sa-ti mearga bine! Da, multumesc pentru idee. Trebuia sa ma gandesc si eu la asta, dar un indemn in directia corecta ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Ianuarie 1 Share Postat Ianuarie 1 Bună ziua! Se donează telefon OnePlus 8, din 2020. Tehnic: funcționează ireproșabil, iar bateria ține 36-48 ore în regim de utilizare normal (Internet, WhatsApp, YouTube, mail). Estetic: arată ca în poze, a fost scăpat pe jos și a crăpat partea din spate, care este din sticlă. Display-ul este perfect, fără probleme. Sistem de operare OxygenOS (pentru cine nu știe, este un Android "altoit" de chinezi). Încărcare USB tip C. Telefonul vine în cutia originală, cu încărcător, două huse (una chiar originală) și o folie de rezervă de foarte bună calitate pentru ecran. Predare personală în Măgurele, Ilfov. Trimit prin curier numai cu achitarea transportului în avans. Dacă este vreun doritor, rog să se anunțe aici, primul sosit, primul servit. Ulterior, contact la 0722.640.268, telefon, mesaj text sau WhatsApp. Dacă nu răspund la telefon sun înapoi cu proxima ocazie. Numai bine și la mulți ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Ianuarie 1 Share Postat Ianuarie 1 Acum 2 minute, Kagemusha a spus: Bună ziua! Se donează telefon OnePlus 8, din 2020. Tehnic: funcționează ireproșabil, iar bateria ține 36-48 ore în regim de utilizare normal (Internet, WhatsApp, YouTube, mail). Estetic: arată ca în poze, a fost scăpat pe jos și a crăpat partea din spate, care este din sticlă. Display-ul este perfect, fără probleme. Sistem de operare OxygenOS (pentru cine nu știe, este un Android "altoit" de chinezi). Încărcare USB tip C. Telefonul vine în cutia originală, cu încărcător, două huse (una chiar originală) și o folie de rezervă de foarte bună calitate pentru ecran. Predare personală în Măgurele, Ilfov. Trimit prin curier numai cu achitarea transportului în avans. Dacă este vreun doritor, rog să se anunțe aici, primul sosit, primul servit. Ulterior, contact la 0722.640.268, telefon, mesaj text sau WhatsApp. Dacă nu răspund la telefon sun înapoi cu proxima ocazie. Numai bine și la mulți ani! Daca nu este dat, vreau eu. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Ianuarie 1 Share Postat Ianuarie 1 Ești primul, să-l stăpânești sănătos! Sună-mă, te rog, sau trimite mesaj să stabilim cum facem cu transferul. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Ianuarie 4 Share Postat Ianuarie 4 La 01.01.2024 la 15:52, Kagemusha a spus: Bună ziua! Se donează telefon OnePlus 8, din 2020. Tehnic: funcționează ireproșabil, iar bateria ține 36-48 ore în regim de utilizare normal (Internet, WhatsApp, YouTube, mail). Estetic: arată ca în poze, a fost scăpat pe jos și a crăpat partea din spate, care este din sticlă. Display-ul este perfect, fără probleme. Sistem de operare OxygenOS (pentru cine nu știe, este un Android "altoit" de chinezi). Încărcare USB tip C. Telefonul vine în cutia originală, cu încărcător, două huse (una chiar originală) și o folie de rezervă de foarte bună calitate pentru ecran. Predare personală în Măgurele, Ilfov. Trimit prin curier numai cu achitarea transportului în avans. Dacă este vreun doritor, rog să se anunțe aici, primul sosit, primul servit. Ulterior, contact la 0722.640.268, telefon, mesaj text sau WhatsApp. Dacă nu răspund la telefon sun înapoi cu proxima ocazie. Numai bine și la mulți ani! Ma abonez si eu daca nu il ridica colegul Djenavar. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Ianuarie 4 Share Postat Ianuarie 4 L-a luat deja, îmi pare rău. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 6 Share Postat Ianuarie 6 La 01.01.2024 la 15:59, Kagemusha a spus: Ești primul, să-l stăpânești sănătos! Sună-mă, te rog, sau trimite mesaj să stabilim cum facem cu transferul. Numai bine! De curiozitate, ce ti-ai luat in loc? Eu personal am avut 6T si de vreo 3 ani inca am un 8T si nu l-as da de pomana.. poate doar soției! Frumos gest, 1+ 8 nu este chiar orice telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat Ianuarie 6 Share Postat Ianuarie 6 Ha, ha , si eu am 8T si inca nu vreau sa renunt la el. Astept sa vina zvonitul Android 14 pe el, iar daca chiar vine, inseamna ca-l mai forjez vreo 2 ani. Scuze de offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Ianuarie 6 Share Postat Ianuarie 6 12 hours ago, B.B. said: De curiozitate, ce ti-ai luat in loc? Eu personal am avut 6T si de vreo 3 ani inca am un 8T si nu l-as da de pomana.. poate doar soției! Frumos gest, 1+ 8 nu este chiar orice telefon. Acum am un Motorola Edge 40 Neo. Aș fi luat din nou OnePlus, dar mi se pare cam overkill pentru nevoile mele. Fiul meu cel mic, cel cu crypto. are două OnePlus, un 10T și un 11, dar lui nu-i prea pasă de bani. Eu, cum am menționat mai sus, îl folosesc în principal pentru mail, citit presa, WhatsApp, ceva YouTube și desigur convorbiri. Pe ăsta am dat RON 1500, iar un OnePlus sărea peste RON 4000 (ca idee, cel pe care l-am avut a fost cam RON 3000 în 2020). După o lună, pot spune că Motorola se descurcă mai mult decât onorabil (nu bag mâna-n foc pentru poze), iar bateria ține peste 48 ore la regimul de utilizare menționat anterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 7 Share Postat Ianuarie 7 Am inteles. Da. Eu am dat 3500 lei pe 8T nou nouț si inca merge f bine. Scuze de off-topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Ianuarie 12 Share Postat Ianuarie 12 Donez 4 jante plus cauciucuri (eterne) cu urmatoarele caracteristici. Stare, folosibile. Locatie: Bucuresti, zona Piata Progresul Contact: aici sau mesaj privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 15 Share Postat Ianuarie 15 On 1/12/2024 at 3:13 PM, Pandy said: Donez 4 jante plus cauciucuri (eterne) cu urmatoarele caracteristici. Stare, folosibile. Locatie: Bucuresti, zona Piata Progresul Contact: aici sau mesaj privat de pe ce masina provin si la ce se pot folosi (modele masini) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Ianuarie 15 Share Postat Ianuarie 15 Greu de spus. De pe o Astra model mai vechi. Dar e irelevant, acelasi model era dotat si cu 5 si cu 4 prezoane in functie de tari. Vezi ca intr-una din poze exista detaliile necesare privind distanta dintre prezoane. Cauta si tu mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 15 Share Postat Ianuarie 15 4x100 mm E scris și ET-ul și nu știu dacă nu și diametrul găurii centrale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Ianuarie 17 Share Postat Ianuarie 17 Se doneaza doua huse pentru Iphone 13 Pro Max: 1) Culoare: Transparent Material: Silicon/Policarbonat Producator: Nu mai tin minte si nici pe husa nu este mentionat Stare: Foarte buna 2) Culoare: Albastru Material: Silicon Producator: Apple Stare: Prezinta un defect (stanga jos), in rest fara imperfectiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Februarie 1 Share Postat Februarie 1 Bună ziua, Se donează imprimantă foto compactă Canon SELPHY CP900. Starea este impecabilă, a fost a unuia dintre băieții mei, fiind folosită ocazional, cu ani în urmă. Nu a fost folosită în ultimii 6-7 ani. Vine cu toate accesoriile necesare și pentru moment zace prin casă în cutia în care a sosit de la mama ei. Pentru cei care doresc să vadă detalii extra, puteți verifica aici. Predare personală în Măgurele, Ilfov. Trimit prin curier numai cu achitarea transportului în avans. Dacă este vreun doritor, rog să se anunțe aici, primul sosit, primul servit. Ulterior, contact la 0722.640.268, telefon, mesaj text sau WhatsApp. Dacă nu răspund la telefon sun înapoi cu proxima ocazie. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate