Yoyomoto Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Salutare, Donez pentru un bandit din 1997 diferite piese pe care eu le a-m dat jos, dupa cum urmeaza: Semnale rotunde originale 2 buc, far rotund cu capac oglinda geam etc, oglinzi nichelate nu-s pereche din pacate... Mai donez urmatoarele produse: 2 cauciucuri de vara 225 65 17 de pe un rav 4 din 2008 cam 70 mii mers cu ele.. de vazut, o pereche de pantaloni moto no name .. masura 34, mai am si o pereche de cizme sidi vechi inalte din piele groasa, masura 41,( vintage de choperist cred ) ... si cam atat momentan. Cine e interesat sa lase un mesaj preferabil din bucuresti, sa vina sa vada despre ce e vb, exclus pentru prietenul prietenului .. Multumesc Pantalonii m-ar interesa pe mine, daca-i mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fumarel Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Salutare, pantalonii sunt rezervati deci s au cam dat... au mai ramas restul .. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_radulescu0175 Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Donez un pisicut simpatic de cam 3 saptamani pentru cine ii poate oferi un camin calduros, l-am gasit ieri intr-un garaj langa alti 4 fratiori morti. Din păcate nu pot avea grija pentru ca voi fi plecat si nu am la cine sa-l las si deja am un catel in apartament. Gagauta este neagra cu alb, cuminte si foarte simpatica . O poza cu matul Salut. Mai ai matul? Unde te pot gasi in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Salutare, pantalonii sunt rezervati deci s au cam dat... au mai ramas restul .. multumesc Ok. merci oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 1, 2013 Admin Share Postat Mai 1, 2013 Donez costum complet piele cu protectii, din doua piese, American Pro, pretabil pentru stradale si choppere. Costumul este intr-o stare buna, bun pentru cineva de 183/185 cm si 100 kg. 0722 625 710 Ps: Predare personala in Bucuresti unde se poate si proba, nu expediez prin posta. Primul venit/Primul servit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 1, 2013 Admin Share Postat Mai 1, 2013 Donez costum complet piele cu protectii, din doua piese, American Pro, pretabil pentru stradale si choppere. Costumul este intr-o stare buna, bun pentru cineva de 183/185 cm si 100 kg. 0722 625 710 Ps: Predare personala in Bucuresti unde se poate si proba, nu expediez prin posta. Primul venit/Primul servit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 e o solicitare. sa vedem la proba cum e. lat edit- costumul se potriveste. Multe Multzumiri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 1, 2013 Admin Share Postat Mai 1, 2013 Bravo, sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fumarel Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Am dat si farul si pantalonii... a mai ramas la donat momentan cizmele si semnale bandit, si ceva oglinzi pe nichel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STS Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 (editat) Am si eu o pereche de cizme flm ,masura 44 dar vin si la un 43. Am avut 2 perechi ,ambele masura 44 si celelalte i.au venit unui prieten care poarta 43. Eu nu le pot folosi pt ca am picior de domnisoara(39-40) asa ca decât sa le vând mai bn sa ajungă la cineva care le.ar folosi.Mentionez ca nu sunt noi dar arata bine,interior curat. Au fost intretinute. Pun si niste poze când ajung acasa. As vrea sa le dau cuiva care sa le poarte nu sa le vândă mai departe. Cine este interesat se pot proba in zona bucurestii noi (parc bazilescu). Am si eu o pereche de cizme flm ,masura 44 dar vin si la un 43. Am avut 2 perechi ,ambele masura 44 si celelalte i.au venit unui prieten care poarta 43. Eu nu le pot folosi pt ca am picior de domnisoara(39-40) asa ca decât sa le vând mai bn sa ajungă la cineva care le.ar folosi.Mentionez ca nu sunt noi dar arata bine,interior curat. Au fost intretinute. Pun si niste poze când ajung acasa. As vrea sa le dau cuiva care sa le poarte nu sa le vândă mai departe. Cine este interesat se pot proba in zona bucurestii noi (parc bazilescu). Am atasat si niste poze cu ghetele. Conditii ...nu prea am , sa fie folosite ...sa aveti motoreta si sa nu le luati pt un profit ...mic zic eu Din pacate eu merg si acum in adidasi pt ca nici o pereche de ghete nu au fost masura mea. Poate are altcineva noroc ) Editat Mai 3, 2013 de STS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meta_cool_mirel Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Am si eu o pereche de cizme flm ,masura 44 dar vin si la un 43. Am avut 2 perechi ,ambele masura 44 si celelalte i.au venit unui prieten care poarta 43. Eu nu le pot folosi pt ca am picior de domnisoara(39-40) asa ca decât sa le vând mai bn sa ajungă la cineva care le.ar folosi. Mentionez ca nu sunt noi dar arata bine,interior curat. Au fost intretinute. Pun si niste poze când ajung acasa. As vrea sa le dau cuiva care sa le poarte nu sa le vândă mai departe. Cine este interesat se pot proba in zona bucurestii noi (parc bazilescu). Am atasat si niste poze cu ghetele. Conditii ...nu prea am , sa fie folosite ...sa aveti motoreta si sa nu le luati pt un profit ...mic zic eu Din pacate eu merg si acum in adidasi pt ca nici o pereche de ghete nu au fost masura mea. Poate are altcineva noroc ) Viitor biker aici . Le-as vrea eu daca se pot trimite cu posta. De motocicleta o sa am bani peste ceva vreme ( se strang greu) si nu stiu cum as face cu echipamentul. Daca vrei vorbim pe Pm. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Am si eu o pereche de cizme flm ,masura 44 dar vin si la un 43. Am avut 2 perechi ,ambele masura 44 si celelalte i.au venit unui prieten care poarta 43. Eu nu le pot folosi pt ca am picior de domnisoara(39-40) asa ca decât sa le vând mai bn sa ajungă la cineva care le.ar folosi. Mentionez ca nu sunt noi dar arata bine,interior curat. Au fost intretinute. Pun si niste poze când ajung acasa. As vrea sa le dau cuiva care sa le poarte nu sa le vândă mai departe. Cine este interesat se pot proba in zona bucurestii noi (parc bazilescu). Am atasat si niste poze cu ghetele. Conditii ...nu prea am , sa fie folosite ...sa aveti motoreta si sa nu le luati pt un profit ...mic zic eu Din pacate eu merg si acum in adidasi pt ca nici o pereche de ghete nu au fost masura mea. Poate are altcineva noroc ) Salut,daca le trimiti prin posta,poate mi le dai mie. Pot pune poze cu motocicleta ca se vezi ,sa nu zici ca sunt "bisnitar" sau ceva de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STS Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Salut , Nu vreau sa ma complic cu trimisul prin posta din lipsa timpului si a ... lenei. Asa ca le dau in Bucuresti , zona Bucurestii Noi , Parc Bazilescu. Singura conditie ar fi sa aveti motoreta si sa le folositi. Cine spune primul ca le vrea ne intalnim cand vreti voi la locul stabilit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Ti-am lasat un PM azi Suni la curier, vine acasa, iti ia cizmele "de pe umeri", ajung la mine, platesc transportul e gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudoran Stefan Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Stiu ca nu se cere dar nu cred ca ar dona cineva o casca care nu poate fi purtata. Deci, caut o casca crapata/busita/zgariata . Am nevoie doar de interiorul ei pentru reconditionarea alteia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
STS Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Am si eu o pereche de cizme flm ,masura 44 dar vin si la un 43. Am avut 2 perechi ,ambele masura 44 si celelalte i.au venit unui prieten care poarta 43. Eu nu le pot folosi pt ca am picior de domnisoara(39-40) asa ca decât sa le vând mai bn sa ajungă la cineva care le.ar folosi. Mentionez ca nu sunt noi dar arata bine,interior curat. Au fost intretinute. Pun si niste poze când ajung acasa. As vrea sa le dau cuiva care sa le poarte nu sa le vândă mai departe. Cine este interesat se pot proba in zona bucurestii noi (parc bazilescu). Am atasat si niste poze cu ghetele. Conditii ...nu prea am , sa fie folosite ...sa aveti motoreta si sa nu le luati pt un profit ...mic zic eu Din pacate eu merg si acum in adidasi pt ca nici o pereche de ghete nu au fost masura mea. Poate are altcineva noroc ) Ghetele s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Am de donat vreo doi saci de haine in stare foarte buna,daca intereseaza pe cineva vorbim pe mp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Salut ... pt. ca sunt nou in lumea asta ... as dori si eu o geaca moto ! Nu prea imi permit sa-mi cumpar pt. ca sunt cam scumpe ... are cineva vreuna ? Pot veni personal sa o ridic din Ramnicu Sarat sau prin posta , taxele de curierat fiind suportate de mine !!! Va multumesc P.S : Nu conteaza gradul de uzura a acesteia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Dinule zi si tu cam ce dimnsiuni ai , greutate etc ca sa nu te trezesti cu un xxxl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Dinule zi si tu cam ce dimnsiuni ai , greutate etc ca sa nu te trezesti cu un xxxl Pai am 55-60 de kg , inaltime 1.70 - 1.80 ! Marimea la geaca sa fie " S " sau " M " ! Mai precizez inca o data ... nu conteaza gradul acesteia de uzura ! Va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) Pai am 55-60 de kg , inaltime 1.70 - 1.80 ! Marimea la geaca sa fie " S " sau " M " ! Mai precizez inca o data ... nu conteaza gradul acesteia de uzura ! Va multumesc anticipat Am o geaca de dat. Dar zi-mi cat ai exact, ca e prea larga aproximarea ta. Adica...inteleg ca omul se mai ingrasa sau mai slabeste, da' ca iti variaza inaltimea intre 170 si 180 cm... Editat Mai 12, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Am o geaca de dat. Dar zi-mi cat ai exact, ca e prea larga aproximarea ta. Adica...inteleg ca omul se mai ingrasa sau mai slabeste, da' ca iti variaza inaltimea intre 170 si 180 cm... Nu e problema asta ! O mai modific eu la cineva specializat ! Puteti adauga niste poze cu ea ? ... dati-mi un pm cu id de messenger ! Va multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Am o geaca de dat. Dar zi-mi cat ai exact, ca e prea larga aproximarea ta. Adica...inteleg ca omul se mai ingrasa sau mai slabeste, da' ca iti variaza inaltimea intre 170 si 180 cm... ..poate se referea la faptul ca are tocuri sau nu! .. mai bine sa zica cat are inaltzimea cand sta asezat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Eu vorbeam serios. Eu am 170 si 60 de kile si mi-e mare binisor. Deci probabil ca si lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) Eu vorbeam serios. Eu am 170 si 60 de kile si mi-e mare binisor. Deci probabil ca si lui. Am 1.78 si am 63 de kg ; ! Date reale , obtinute in urma cu 5 minute Editat Mai 12, 2013 de Dinu1997 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate