roackeru_2005 Postat August 8, 2022 Share Postat August 8, 2022 (editat) An 2007. Km 14119. Actele sunt pe numele meu. Motivul vânzării: am 46 de ani și vreau ceva mai în ton cu vârsta mea. Se poate viziona în sectorul 3 București zona Dristor. Am și carte service cu tot ce s-a schimbat la ea,ulei,filtre,etc. Preț 3500e fix Tel 0727549448 Robert Editat August 8, 2022 de Kristian K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roackeru_2005 Postat August 8, 2022 Autor Share Postat August 8, 2022 Acum 2 minute, Kristian K a spus: Are ITP valabil,oferi fiscal? Vezi ca ti-am modificat titlul sa stie lumea ca e vorba de XT 660X,nu R sau Z-Tenere. Multumesc nenea Cristian. Da itp valabil 2023,fiscal totul ca la carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roackeru_2005 Postat August 8, 2022 Autor Share Postat August 8, 2022 Acum 4 minute, Kristian K a spus: Ok,spor la vanzare. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 8, 2022 Share Postat August 8, 2022 1000 km /an... nu-i rau! spor la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipRo Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 La 08.08.2022 la 12:01, roackeru_2005 a spus: Motivul vânzării: am 46 de ani și vreau ceva mai în ton cu vârsta mea. Salut! Iarta-mi indrazneala. La 46 de ani ce motocicleta ar fi in ton? Intreb pentru un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 On 08.08.2022 at 12:01, roackeru_2005 said: Motivul vânzării: am 46 de ani și vreau ceva mai în ton cu vârsta mea. On 08.08.2022 at 12:01, roackeru_2005 said: Roackere, la 46 de ani esti in floarea varstei, lasa prostiile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 9, 2022 Share Postat August 9, 2022 Are dreptate, vrea enduro în 2 timpi. Și eu la 50 de ani simt acelasi lucru Apropo', după aripa față tind să cred că mobra e XT660R dar cu roți de supermoto. Ai cumva și roțile originale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roackeru_2005 Postat August 10, 2022 Autor Share Postat August 10, 2022 Acum 13 ore, CipRo a spus: Salut! Iarta-mi indrazneala. La 46 de ani ce motocicleta ar fi in ton? Intreb pentru un prieten Da, yamaha tracer Acum 11 ore, vis-a-vis a spus: Are dreptate, vrea enduro în 2 timpi. Și eu la 50 de ani simt acelasi lucru Apropo', după aripa față tind să cred că mobra e XT660R dar cu roți de supermoto. Ai cumva și roțile originale? Da, am și rotile originale sunt noi nouțe. Am sa pun o poza cu ele! R Acum 8 minute, roackeru_2005 a spus: Da, yamaha tracer Da, am și rotile originale sunt noi nouțe. Am sa pun o poza cu ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roackeru_2005 Postat August 15, 2022 Autor Share Postat August 15, 2022 R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Februarie 14, 2023 Share Postat Februarie 14, 2023 Salutare domnule Robert! Când ești disponibil să rezolvam acea problemă, să-mi dai și mie tobele Akrapovic de pe xt? Te sun de o săptămână,dar nu răspunzi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Februarie 19, 2023 Share Postat Februarie 19, 2023 Alo.. Roakere, unde ai dispărut bre? Te au răpit ... Mai îmi trimiți tobele sau..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Februarie 19, 2023 Share Postat Februarie 19, 2023 N-a mai intrat din august pe forum. Cred că sunt slabe șansele să-ți răspundă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 La 19.02.2023 la 15:53, PzKpfW a spus: N-a mai intrat din august pe forum. Cred că sunt slabe șansele să-ți răspundă. Salutare! Pai nu mai întra.. Fuge ca un ... Mi-a vândut mobra, dar tobele Akrapovic a uitat sa mi le dea.. Le a vândut! Acum mi a blocat nr de tel.. Nu-i bai, îl găsesc eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Macar moto a fost ce trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 22, 2023 Share Postat Februarie 22, 2023 Se cheamă că te-a brăilit. Mă uit pe user, văd că nu-i brăilean, e bucureştean, cum s-o numesc? Pentru cine întreabă, verbul a brăili este inventat de gălăţeni, nu mai este nevoie să explic ce înseamnă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 11 hours ago, Penetru said: Se cheamă că te-a brăilit. Mă uit pe user, văd că nu-i brăilean, e bucureştean, cum s-o numesc? Pentru cine întreabă, verbul a brăili este inventat de gălăţeni, nu mai este nevoie să explic ce înseamnă. Galati e oraselul ala de langa Braila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 Acum 11 ore, Penetru a spus: Pentru cine întreabă, verbul a brăili este inventat de gălăţeni, nu mai este nevoie să explic ce înseamnă. Trebuie sa explici pt mileniali ca astia nu au prins vremurile, a braili a insemna a pacali. Da, asa stiu si eu ca galatenii ar fi inventat termenul pe motiv ca brailenii ar fi neseriosi ceea ce cred ca nu e departe de adevar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 Acum 15 minute, Patrick_M a spus: Galati e oraselul ala de langa Braila? Nu, că e în Moldova. De acolo mi-am luat Aprilica, litera L se pronunţă ca în Rusia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 Acum 21 ore, therocketscientist1 a spus: Macar moto a fost ce trebuie? Da, este in regula tehnic, cu mici excepții pe care le am acceptat la achiziția mobrei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 Chiar acum, slg-motorcycles a spus: Da, este in regula tehnic, cu mici excepții pe care le am acceptat la achiziția mobrei.. Daca nu este secret, cat a costat in final? Sunt si eu in cautarea uneia. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Februarie 23, 2023 Share Postat Februarie 23, 2023 (editat) Fix 3500Euro, motocicleta +rotile supermoto! S-a investit ceva în consumabile.. Plăcuțe frână, față /spate, ulei, filtre, semnalizatoare, simeringuri /ulei furcă.. Handguard uri noi.. Roackere încă aștept tobele! Editat Februarie 23, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate