TA700VA Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 salut! are cineva parbriz inaltat Givi montat? ajuta pe vremea rece? Cel de la Puig pare mai bun dar e si de 3 ori mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 Acum 3 ore, TA700VA a spus: salut! are cineva parbriz inaltat Givi montat? ajuta pe vremea rece? Cel de la Puig pare mai bun dar e si de 3 ori mai scump. Vezi ca parbrizul de la PUIG este cam slab conceput pentru modelul acesta. In afara de faptul ca este mare, nu mai are alte calitati. Face niste curenti de aer in lateral de ai impresia ca bate tot timpul vantul in tine iar la viteze mai mari de 80-85 incepe sa te bage in voblaj. La 27.06.2024 la 23:22, TA700VA a spus: e in garantie, e primul service de la 1000km...altfel l-as fi facut singur si eu deci nu a mai facut nimeni primul service? is curios de preturi in alte reprezentate din tara dar si daca v-au spus ce anume au facut in acest service edit: @Ruginel, @Rares42, sau cei ce ati facut singuri service-ul, unde ati gasit in tara Yamalube pentru transmisie? Vad in filmuletele de prin asia ca e un recipient de 100ml, fix cat intra la schimb. Pe paginile din RO am gasit doar echivalentele de la Motul , Fuchs, LiquiMoli - toate 3 80w90 si alte branduri dar as vrea sa-i bag Yamalube (care, ciudat, e 10w40) Pune orice ulei bun cu vascozitatea 10w40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TA700VA Postat Noiembrie 13 Share Postat Noiembrie 13 19 minutes ago, Ruginel said: parbrizul de la PUIG este cam slab conceput Buna informație. Mersi! Despre cel de la givi știi ceva? 20 minutes ago, Ruginel said: 10w40 Aia zice și manualul doar ca ce bag în motor, aia bag și în transmisie nu-mi pare prea ok. Dar sigur inginerii de la yamaha știu mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares42 Postat Noiembrie 13 Autor Share Postat Noiembrie 13 Acum 9 minute, TA700VA a spus: Aia zice și manualul doar ca ce bag în motor, aia bag și în transmisie nu-mi pare prea ok. Dar sigur inginerii de la yamaha știu mai bine Daca la fiecare schimb de ulei schimbi și uleiul in transmisie, totul e ok. Eu in actualii 20.000km am schimbat uleiul la fiecare 3000-3500km, și 900ml intra in motor și 100ml in transmisie. Yamalube îl gasesc la Dual Motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Noiembrie 14 Share Postat Noiembrie 14 (editat) Acum 12 ore, TA700VA a spus: Buna informație. Mersi! Despre cel de la givi știi ceva? Aia zice și manualul doar ca ce bag în motor, aia bag și în transmisie nu-mi pare prea ok. Dar sigur inginerii de la yamaha știu mai bine Motocicletele in general au cutia in aceeasi baie de ulei cu propulsorul in sine si tot uleiuri 10w folosesc. Pune fara grija ce zice producatorul. Nu stiu nimic de ce de la Givi, eu l-am cumparat pe cel original dupa ce am luat PUIG si l-am pus la vanzare a doua zi. Editat Noiembrie 14 de Ruginel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate