Razorbladed Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Milioane de copii catolici din întreaga lume sunt îngroziți că viitorul papă ar putea fi negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Un mecanic auto român sare în ajutorul Vaticanului: "Dacă iese fum negru sunt duse injectoarele!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Me shopping: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 (editat) Hai să vă pun și eu câteva poze din arhiva mea Enjoy! Oh, și vizavi de gifuri Editat Martie 13, 2013 de GeoNinoLino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 (editat) http://www.facebook.com/photo.php?v=230204310459639&set=vb.439733922716133&type=2&theater Editat Martie 14, 2013 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Un mecanic auto român sare în ajutorul Vaticanului: "Dacă iese fum negru sunt duse injectoarele!" Pana la urma se pare ca a cedat si garnitura de chiulasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Convins că “Say cheese!” e o aluzie la originile sale, Gigi Becali a bătut un fotograf britanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 (editat) pentru cei care mai cocheteaza cu franceza Pourquoi le poulet traverse la route ?La scène: un poulet au bord d’une route. Il traverse.La question: Pourquoi le poulet a-t-il traversé la route ?Les réponses:FRANCOIS HOLLANDE : Le poulet n’a pas encore traversé la route, mais le gouvernement y travaille. Parce que le changement c’est maintenant !LE PAPE : Le poulet a démissionné il ne supportait plus la charge de travail.GERARD DEPARDIEU : l’autre coté il y a la Russie et c’est beau la Russie « ma couille »FOREST GUMP : COURS POULET COURS !!!BILL CLINTON : Je jure sur la constitution qu’il ne s’est rien passé entre ce poulet et moi.BOUDDHA : Poser cette question renie votre propre nature de poulet.BILL GATES : Nous venons justement de mettre au point le nouveau Poulet Office 2013″, qui ne se contentera pas seulement de traverser les routes, mais couvera aussi des oeufs, classera vos dossiers importants, etc…SIGMUND FREUD : Le fait que vous vous préoccupiez du fait que le poulet ait traversé la route révèle votre fort sentiment d’insécurité sexuelle latente.EINSTEIN : Le fait que ce soit le poulet qui traverse la route ou que ce soit la route qui se meuve sous le poulet dépend uniquement de votre référentiel E=MC²ARISTOTE : C’est la nature du poulet de traverser les routes.KARL MARX : C’était historiquement inévitable.GALILÉE : Et pourtant, il traverse. Editat Martie 14, 2013 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 pentru cei care mai cocheteaza cu franceza Pourquoi le poulet traverse la route ?La scène: un poulet au bord d’une route. Il traverse.La question: Pourquoi le poulet a-t-il traversé la route ?Les réponses: FRANCOIS HOLLANDE : Le poulet n’a pas encore traversé la route, mais le gouvernement y travaille. Parce que le changement c’est maintenant ! LE PAPE : Le poulet a démissionné il ne supportait plus la charge de travail. GERARD DEPARDIEU : l’autre coté il y a la Russie et c’est beau la Russie « ma couille » FOREST GUMP : COURS POULET COURS !!! BILL CLINTON : Je jure sur la constitution qu’il ne s’est rien passé entre ce poulet et moi. BOUDDHA : Poser cette question renie votre propre nature de poulet. BILL GATES : Nous venons justement de mettre au point le nouveau Poulet Office 2013″, qui ne se contentera pas seulement de traverser les routes, mais couvera aussi des oeufs, classera vos dossiers importants, etc… SIGMUND FREUD : Le fait que vous vous préoccupiez du fait que le poulet ait traversé la route révèle votre fort sentiment d’insécurité sexuelle latente. EINSTEIN : Le fait que ce soit le poulet qui traverse la route ou que ce soit la route qui se meuve sous le poulet dépend uniquement de votre référentiel E=MC² ARISTOTE : C’est la nature du poulet de traverser les routes. KARL MARX : C’était historiquement inévitable. GALILÉE : Et pourtant, il traverse. No abla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a9n2A3Vfw2Y Stiu ca e mai veche dar mi se pare geniala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 pare prea pe fata sa fie o greseala nu pot sa nu ma-ntreb cum ar fi privita o astfel de reclama in india. *postul e privit de emoticoane, ai pus tu prea multe : P da, greseala in sensul de neinspirata rau ) *ti-am lasat si tie emoticoane, devin altruista smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 (editat) http://www.youtube.com/embed/vTLInBfuGrY?feature=player_detailpage Editat Martie 14, 2013 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 pentru cei care mai cocheteaza cu franceza Pourquoi le poulet traverse la route ? De ce traverseaza puiul strada? La scène: un poulet au bord d’une route. Il traverse. Scena: un pui pe marginea drumului. Traverseaza. La question: Pourquoi le poulet a-t-il traversé la route ? Intrebarea: de ce traverseaza puiul strada? Les réponses: Raspunsurile: FRANCOIS HOLLANDE : Le poulet n’a pas encore traversé la route, mais le gouvernement y travaille. Parce que le changement c’est maintenant ! Puiul nu a traversat inca strada, dar guvernul lucreaza la asta. Pt ca schimbarea este acum! LE PAPE : Le poulet a démissionné il ne supportait plus la charge de travail. Papa: puiul a demisionat pt ca nu mai suporta volumul de munca. GERARD DEPARDIEU : l’autre coté il y a la Russie et c’est beau la Russie « ma couille » pe partea cealalta se afla Rusia si Rusia e frumoasa. <<ce coiul meu>> FOREST GUMP : COURS POULET COURS !!! Fugi puiule, fugi!!! (Run Forrest, run) BILL CLINTON : Je jure sur la constitution qu’il ne s’est rien passé entre ce poulet et moi. Jur pe constitutie ca nu s-a intamplat nimic intre mine si pui. BOUDDHA : Poser cette question renie votre propre nature de poulet. Puneti intrebarea asta catre puiul vostru interior BILL GATES : Nous venons justement de mettre au point le nouveau Poulet Office 2013″, qui ne se contentera pas seulement de traverser les routes, mais couvera aussi des oeufs, classera vos dossiers importants, etc… Tocmai urmeaza sa punem la punct noul Pui Office 2013, care nu se va multumi doar cu a traversa strazile, ci va acopera de asemenea si ouale, va clasifica dosarele importante, etc SIGMUND FREUD : Le fait que vous vous préoccupiez du fait que le poulet ait traversé la route révèle votre fort sentiment d’insécurité sexuelle latente. Faptul ca va preocupati de faptul ca puiul a traversat strada releva sentimentul vostru de insecuritate sexuala latenta. EINSTEIN : Le fait que ce soit le poulet qui traverse la route ou que ce soit la route qui se meuve sous le poulet dépend uniquement de votre référentiel E=MC² Intrebarea care s-ar putea pune daca puiul traverseaza strada sau daca strada se misca sub pui depinde doar de referinta voastra. E= MC2 ARISTOTE : C’est la nature du poulet de traverser les routes. Este in natura puiului de a traversa strazile. KARL MARX : C’était historiquement inévitable. Era istoric inevitabil. GALILÉE : Et pourtant, il traverse. Si totusi traverseaza. Traducere rapida, pt cei care nu cocheteaza cu franceza Suna mai bine textul original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 da, greseala in sensul de neinspirata rau ) *ti-am lasat si tie emoticoane, devin altruista smile http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a9n2A3Vfw2Y Stiu ca e mai veche dar mi se pare geniala. cum se pune clipul direct??? (acelasi clip l-am pus si eu mai devreme..dar aparea ca link :| ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 (editat) Traducere rapida, pt cei care nu cocheteaza cu franceza Suna mai bine textul original [media]http://link interzis/view?i=f66_1362945875[/media] Editat Martie 14, 2013 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 [media]http://link interzis/view?i=f66_1362945875[/media] "mergi dupa ea!" zici ca se taraste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 cred ca si eu merg mai bine pe tocuri decat ea ... pana ajunge acasa o sa mearga in maini cu picioarele in spate ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 lol, gugal ma-ntreaba daca vreau sa-mi traduca pagina, a vazut bucatica aia de franceza cred ca si eu merg mai bine pe tocuri decat ea ... pana ajunge acasa o sa mearga in maini cu picioarele in spate ... daca ajunge acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 (editat) ajunge intr-un fel sau altu... asta e preluata ... Editat Martie 14, 2013 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 ajunge intr-un fel sau altu... asta e preluata ... 600264_10151473939781435_1800444466_n.jpg ms pt tipizat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 http://www.facebook.com/photo.php?v=476462875747260 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Vând motocicletă deshidratată, are avantajul că e uşor de transportat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q5mHPo2yDG8 sa nu uitam de OZN-uri https://www.youtube.com/watch?v=IQNrlXqfeyA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9crOivxavlo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate