vintze Postat August 29, 2021 Share Postat August 29, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 29, 2021 Share Postat August 29, 2021 Acum 4 ore, Flower-Power a spus: Am depășit momentele în care băgăm niște shoturi de tequila și dansam pe boxe. Din fericire la nuntile la care am fost (si au fost foarte multe), nimeni nu a dansat pe boxe. Au respectat una dintre regulile mele: te atingi de aparatura, muzica se opreste instant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 29, 2021 Share Postat August 29, 2021 Din fericire in Vama nu se faceau nunti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 30, 2021 Share Postat August 30, 2021 Acum 10 ore, MirceaB a spus: Din fericire la nuntile la care am fost (si au fost foarte multe), nimeni nu a dansat pe boxe. Au respectat una dintre regulile mele: te atingi de aparatura, muzica se opreste instant. unde dai și unde crapă. Cred ca nu ai citit cu atenție ce am scris dar nu e bai. Acum 11 ore, WotRU2Me a spus: La ultima nunta a fost suficient un moment de neatentie din partea noastra si l-a prins Mowgli (fiica mea), care nu stim ce treaba avea acolo la 7 ani sa provoace oftica vai ce frumos trebuie sa fi fost! Cred că dezamăgirea fetelor prinzatoare a fost priceless. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 30, 2021 Share Postat August 30, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat August 30, 2021 Share Postat August 30, 2021 Acum 13 ore, Flower-Power a spus: unde dai și unde crapă. Cred ca nu ai citit cu atenție ce am scris dar nu e bai. La cate discutii fara rost si aberatii se insira pe aici, este normal sa nu citesc cu atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 30, 2021 Share Postat August 30, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 https://vm.tiktok.com/ZMRBQsdys/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Acum 9 ore, vintze a spus: Colorează conturul broaștei cu roșu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Acum 13 minute, bachus_21 a spus: Colorează conturul broaștei cu roșu. Și mie mi e greu sa vad broasca, mai ales că știu ce caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Nu e nicio broasca, asta e si schepsisu', sa cauti de nebun broasca (au facut si labele alea aruncate aiurea acolo sa te troleze si mai si). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Acum 2 ore, bachus_21 a spus: Colorează conturul broaștei cu roșu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat August 31, 2021 Share Postat August 31, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Acum 8 ore, vintze a spus: hahahahahaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Acum 47 minute, Bart Bz a spus: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Acum 1 minut, VyXxer a spus: Si eu credeam ca in timpul liber stai doar pe Discovery Am mult timp liber, il impart 50-50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate