ivan pedala Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 ...sau nu aici?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 România 2040 A trecut un an de când a intrat în vigoare legea pensionării la 80 de ani, este 7 jumate dimineața și e debandadă pe străzi, dronele încearcă să dirijeze bătrâni care au uitat unde au jobul, cărucioare electrice blochează traficul. Mă fac și eu că merg la muncă, dacă află ăștia că m-am pensionat la 60 mă linșează, am găsit doi tataie chercheliți fluturând pamperșii deasupra capului că au reușit să ia prima pensie, particip la bucuria lor. Trece Poliția Muncii și legitimează doi tinerei de 60 care par fără muncă, erau de-ai lor în civil. Noroc cu asiaticii, mai vezi un tânăr pe stradă. La o bancă este coadă, s-a lansat creditul "Dinți noi", pe geam un poster cu Iliescu rânjind "Sari suta cu mine!". Deja Șoșoacă este la al doilea mandat și lansează programul "Gerovital pentru toți", azi este sărbătoare, patriarhul Teodosie face Boboteaza de vară. Mă scormonesc de un bitcoin să iau o dronă spre casă, de când doamna Dancilă este președintele BNR s-a dus dracului leul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 23 Share Postat Ianuarie 23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Nota 9, l-am depunctat pentru că a atins solul cu mâinile la aterizare. a8qZOYV_460svvp9.webm Avem dovada că este șopârlă. aq09mkm0_700wv_0.mp4 Când am câte un atac de panică pun la gură punga de hârtie și beau de acolo toată sticla de votcă, ajută de fiecare dată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Pe culori: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Cum zic moldovenii la Razboiul Stelelor??.....Gîlcea pi șer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 24 Share Postat Ianuarie 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Acum 14 ore, ivan pedala a spus: pentru momentul de reculegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Disclaimer: cuvântul cenzurat de forum este termenul din limba română pt partea dorsală a corpului uman, fund este cel de lemn pe care tăiem una alta, fundul mării etc. Așa zicea academicianul Graur. Chiar acum, apriliacluj a spus: pentru momentul de reculegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 (editat) Asta-i aritmetică. 2515-251=2264 Editat Ianuarie 25 de September Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Sau asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Ianuarie 25 Share Postat Ianuarie 25 Acum 2 ore, apriliacluj a spus: Sau asa: Excelent! Sau: notăm numărul cu x (x-5)/10=x-2264 9x=22635 x=2515 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 26 Share Postat Ianuarie 26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate