Adrian M. Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Acum 46 minute, taong_mapagbiro a spus: Mie-mi place misterul Iote l. N are el gleznuta fina si arsa?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Acum 1 oră, taurus a spus: Se pare că ai sărit vreo două etape/modele... Astea-s cam ultimul model Depinde cum privești lucrurile, ar putea fi chiar cel din capul listei, primul. Acum 11 ore, Christian 1 a spus: Mno,dilema ai creat-o. Ne lamuresti sau ne lasi asa? Toba ,galerie.. nu stiu nici eu ..de un an,dar am postat bubița anul trecut, am povestit cum s-a întâmplat, pe scurt. Acum 16 minute, Adrian M. a spus: Iote l. N are el gleznuta fina si arsa?? vezi că e doar pentru păr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Am si eu un semn de genu dar nu pot sa poatez poza aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Acum 20 minute, Flower-Power a spus: Depinde cum privești lucrurile, ar putea fi chiar cel din capul listei, primul. Toba ,galerie.. nu stiu nici eu ..de un an,dar am postat bubița anul trecut, am povestit cum s-a întâmplat, pe scurt. vezi că e doar pentru păr Lasa... Bine ca nu-i la inima... (arsura). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Acum 23 minute, P T R a spus: Am si eu un semn de genu dar nu pot sa poatez poza aici Arsura, de la.... Prea multa frecare? Fara rusine, suntem vaccinati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Acum 45 minute, Flower-Power a spus: Toba ,galerie.. nu stiu nici eu ..de un an,dar am postat bubița anul trecut, am povestit cum s-a întâmplat, pe scurt. Floareo, e pe stangu' (daca poza e originala), care toba? Parca ziceai ca stii sa te incalti cu seveu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Acum 47 minute, Adrian M. a spus: Arsura, de la.... Prea multa frecare? Fara rusine, suntem vaccinati Ceai clocotit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Acum 34 minute, ilarionciobanu a spus: Floareo, e pe stangu' (daca poza e originala), care toba? Parca ziceai ca stii sa te incalti cu seveu' Ca o femeie libera, puternica, si independenta, Floricica s-a fript unde a dorit ea ,da? ce o dai tu acum cu unde i toba nu e toba :))) Acum 7 minute, P T R a spus: Ceai clocotit Auci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 aDgqz5K_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 4women a1R8Rdv_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 I-a dat pinul cardului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 "Am înțeles că s-a accidentat Dragnea într-un fierăstrău circular. E cea mai naturală știre posibilă. Dacă am fi trăit într-o țară normală, astea ar fi fost singurele știri pe care le-am fi auzit vreodată despre genul ăsta de oameni. Un anume Dragnea a căzut în flex când l-a împuns capra la el în curte... Un cutare Șerban Nicolae și-a bătut un cui în scrot când încerca să repare scăunelul pentru muls vaca... Unui locuitor al comunei Crivățu, pe numele său Codrin Ștefănescu, i-a explodat alambicul și a ajuns la spital cu 3 kile de cupru în capul ăla lucios... Taximetristului Marcel Ciolacu i-a căzut Loganul pe tâmplă când schimba o plăcuță de frână în fața blocului... Ludovic Orban s-a sugrumat într-un spalier la școala generală la care era profesor de sport... O coafeză, Elena Udrea, a ajuns la spital în urma unei încăierări pe motiv că i-a stricat permanentul croitoresei Viorica Dăncilă din Videle. Ăștia-s oamenii, tată! Astea ar fi fost meseriile lor în realitatea corectă în care ar fi trebuit să fim noi, înainte să ne devieze Iliescu de pe timeline-ul original și să ne arunce în lumea asta paralelă în care niște semianalfabeți cu școli profesionale și diplome furate la 50 de ani au ajuns noua nobilime de mucava." Sursa: interminabilu' internet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Mai exact, sursa e Dan Pavel. https://estebine.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 28, 2020 Share Postat Februarie 28, 2020 Nu-i de-acolo...nici nu-mi deschide fara sa dezactivez AdblockPlus. Conteaza?! Alta... Sursa, internet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Nu stiu cat e de veche sau de proaspata fotografia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 (editat) Acum 51 minute, pitesti2010 a spus: Nu stiu cat e de veche sau de proaspata fotografia. E falsa Marimea e absurda Editat Februarie 29, 2020 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Acum 38 minute, P T R a spus: E falsa Marimea e absurda Esti invidios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Nu ,ca o am groasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Până vi le măsurați voi ,poate vă încingeți la un fotbal.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Până vi le măsurați voi ,poate vă încingeți la un fotbal.. Cand e groasa? Cand arzi sarmalele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Februarie 29, 2020 Share Postat Februarie 29, 2020 Nu fată, fac eu altele mai groase..trust in me. Acum 2 ore, pitesti2010 a spus: Doamne, aș fi suferit crunt dacă trăiam în epoca aia...nu îmi plac bărbații cu părul lung dar nici cu glezne la vedere. Acum 18 minute, shashka a spus: Cand e groasa? Cand arzi sarmalele? Și apropo, cică fac sarmale foarte bune...acum nu sunt sigură dacă chiar fac sau le era frică să îmi spună altceva..Anyway, win-win situation Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate