WotRU2Me Postat Aprilie 22, 2020 Share Postat Aprilie 22, 2020 Acum 50 minute, Altair a spus: Te uiti la ma-sa dar si la tac-su, ca asa o sa ajungi Daca nici asta nu te sperie, ti-o meriti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 22, 2020 Share Postat Aprilie 22, 2020 1 oră în urmă, WotRU2Me a spus: Daca nici asta nu te sperie, ti-o meriti! Plm, ce ar fi barbatii fara challenge-uri? Hold my beer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 22, 2020 Share Postat Aprilie 22, 2020 (editat) N-are cum sa aiba o relatie cu frigiderul, colegul Frigider este ca noi toti in autoizolare! Acum 6 ore, emircea a spus: Ce te faci cand fluturasul, pe langa cele descrise de vecinu' dictacios, devine si balena pe tocuri, ca intre timp a dezvoltat o relatie foarte buna cu frigiderul si si-a adaugat 30 kg la portofoliu? Editat Aprilie 22, 2020 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 22, 2020 Share Postat Aprilie 22, 2020 1 oră în urmă, Contabil a spus: N-are cum sa aiba o relatie cu frigiderul, colegul Frigider este ca noi toti in autoizolare! Te rog, frigider cu "f" mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 ce să nu spui când faci sex îmi vine să mă cac zâmbește la cameră oprește-te! o fac singur(ă) e prima oară pentru tine, nu? ești aproape la fel de bun(ă) ca ex când trebuie să începem să ne simțim bine? am crezut că ai chei la cătușe! șșș, mama se trezește repede pe măsură ce-mi trec aburii alcolului devii din ce în ce mai urât(ă) trebui să plătesc pentru asta? nu, ești prea gras(ă) să fii deasupre, o să mă strivești lui soră-ta îi place când îi fac așa cum ziceai că te cheamă? stai un pic, să dau pe pro tv of, prezervativul s-a rupt de 5 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 Unora le-aș da varianta masculina a modelului alb... VID-20200423-WA0000.mp4 VID-20200423-WA0001.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
linoleu Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 14 hours ago, frigider said: When school is finally open - se redeschide scoala - SUV de America Primul gand a fost ca iese unu cu mitraliera :)) ...deh, prejudecati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 VID-20200423-WA0000.mp4 VID-20200423-WA0004.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 3 hours ago, cercelgeo said: Sa nu fi fost de la gramatica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 Acum 2 ore, XaeL a spus: Sa nu fi fost de la gramatica. Stii cum e: n-are ochi, n-are scoala. Oricum, fin rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 Cu ..subanteles!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 Acum 11 ore, XaeL a spus: Sa nu fi fost de la gramatica. Stam si comentam ca mosii aia din balcon la papusile Muppets. A descoperit expertul in gramatica xael ca lipseste un "i". Oau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Doar un i lipseste in meme-ul ala analfabet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Acum 28 minute, Baxxter a spus: Doar un i lipseste in meme-ul ala analfabet? bahaha, conteaza mai mult mesajul transmis dEcAt FeLUl iN cARe EsTe TrAnsMiS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 VID-20200423-WA0049.mp4 VID-20200424-WA0001.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 (editat) 1 oră în urmă, frigider a spus: bahaha, conteaza mai mult mesajul transmis dEcAt FeLUl iN cARe EsTe TrAnsMiS samibagmakiukameamareshigroasakatadreptateai Editat Aprilie 24, 2020 de Baxxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 Învățătoarea de la clasa întâi întâmpină dificultati cu unul din elevii săi. Ea l-a intrebat: – Ce se întâmplă cu tine, băiețel? Băiețelul i-a răspuns: – Sunt mult prea inteligent pentru clasa întâi. Sora mea e in clasa a III-a, iar eu știu mai multe decât ea! Consider că și eu trebuie să învăț în clasa a III-a! Învățătoarea l-a condus pe băiețel la director, explicând acestuia situația. Directorul s-a gândit și i-a spus băiatului: – Te voi supune unui test, iar dacă nu vei ști să răspunzi corect măcar la una din întrebări, atunci vei merge înapoi în clasa întâi și te vei comporta bine. Băiețelul a căzut de acord. – Cât fac 3 x 3? – 9. – Cât fac 6 x 6? – 36. Și uite așa răspundea elevul de clasa întâi la fiecare întrebare ce, în opinia directorului, erau întrebări pentru clasa a III-a. Atunci directorul a privit către învățătoare și i-a spus: – Cred ca acest elev poate trece fără probleme în clasa a III-a! Însă învățătoarea a spus: – Am si eu niște întrebări: Ce are vaca în număr de 4, iar eu în număr de 2? Băiețelul, după o pauză, a răspuns: – Picioare. – Dar ce se găsește în pantalonii tăi, și nu se găsește intr-ai mei? – Buzunarele. – Ce face bărbatul, stând în picioare, femeia așezată, iar câinele în trei labe? În acest moment, directorul a făcut ochii mari cât cepele, dar, înainte să reușească să spună ceva, băiețelul a răspuns: – Dă mâna. – Ce cuvânt din limba engleză începe cu F și se termina cu K, semnificând foc și pară și emoții? – Firetruck (Mașina pompierilor). – Ce cuvânt începe cu F și se termina cu K, și dacă nu ai asta, atunci ești nevoit să te servești cu mâna? – Fork (Furculița). – Ce îi dă barbatul femeii sale după nuntă? – Numele. – Ce organ nu are oase, are mușchi și multe vene, pulsează și răspunde de manifestarea dragostei? – Inima. Directorul a răsuflat cu ușurare și i-a spus învățătoarei: – Trimiteti-l dracului odata la Harward! La ultimele 7 întrebări, până și eu aș fi răspuns greșit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 WhatsApp Video 2020-04-24 at 17.45.17.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 (editat) 9 hours ago, Baxxter said: Doar un i lipseste in meme-ul ala analfabet? Doar un i lipsa a putut detecta @cercelgeo 11 minutes ago, Contabil said: WhatsApp Video 2020-04-24 at 17.45.17.mp4 Se incep? Singurele, asa? Si... "Mai" cu litera mare? De ce? De cand? Editat Aprilie 24, 2020 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 24, 2020 Share Postat Aprilie 24, 2020 1 oră în urmă, XaeL a spus: Doar un i lipsa a putut detecta @cercelgeo Se incep? Singurele, asa? Si... "Mai" cu litera mare? De ce? De cand? "Mai" pentru ca inglish. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate