Penetru Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Știe cineva unde e butonul ăsta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razmar Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Acum 18 minute, Penetru a spus: Știe cineva unde e butonul ăsta? Langa ala pe care scrie "Priapism" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Acum 2 ore, Penetru a spus: Știe cineva unde e butonul ăsta? Undeva sub AARS PWR Mai jos si mai la stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Acum 19 ore, AdrianB1 a spus: Femeile din prima categorie traiesc doar in regiunile unde Yeti si Unicornii se plimba pe strada si pozeaza pentru turisti. This is funny, recunosc. Acum 21 ore, pitesti2010 a spus: Există două tipuri de femei: 1. Cele care, în timp ce gătesc, te privesc senzual peste umăr și-ți spun cu o voce suavă și cu un zâmbet în colțul gurii "Când ieși de la duș, să vii să guști ce am aici... sigur o să-ți placă" și... 2. Cele care urlă (taman) din bucătărie "CÂND IEȘI DE LA DUȘ, NU CUMVA SĂ FACI APĂ PE JOS, CĂ TOCMAI AM TERMINAT DE SPĂLAT PESTE TOT!" Doamnelor... Nu dați cu pietre, repet NU dați cu pietre... Wow, ai revenit! Tocmai când am scos motorul de la garaj..you know what I mean.. Welcome! Între timp s-a mai anunțat @Sinner® că mă însoțește la o plimbare dar văd că săptămâna trecută nu a urmărit topicul meu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Moş Ion în trenul de Constanţa , în compartiment cu un grup de tineri. - Mergeţi la mare, copii? - Da, bade. - Păi, vă rog şi eu ceva, că sunt cam bătrân şi obosit. Dacă adorm, mă treziţi şi pe mine, să cobor la Brăila ? - Da tataie, dormi liniştit. Adoarme moşul , tinerii se apucă de cântat, de jucat cărţi, trece timpul şi... când se uită pe geam, la un moment dat, trenul era deja oprit la Brăila . Îl trezesc pe moş: - Hai tataie, sus, am ajuns la Brăila ! Trenul se pune în mişcare... - Păi, cum să fac? Îmi rup gatul dacă cobor! - Moşule, să faci cum îţi spun eu, îl învaţă unul, după ce sari din tren, o iei la fugă pe peron odată cu trenul, aşa nu o să-ti pierzi echilibrul, după aceea încetineşti şi te opreşti. Zis şi făcut, sare moşul , o ia la fugă pe lângă tren şi nu păţeşte nimic. Tinerii răsuflă uşuraţi că l-au ajutat. După cinci minute apare moşul în compartiment. Toţi rămân înmărmuriţi: - Ce s-a întâmplat, tataie? - Măi copii, am făcut cum m-aţi învăţat, am luat-o la fugă pe lângă tren şi când să încetinesc, pe la ultimul vagon, o namilă de om m-a luat de subţioară:... "- Hai, tataie, că te ajut eu, hopa sus!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Acum 12 ore, Flower-Power a spus: Între timp s-a mai anunțat @Sinner® că mă însoțește la o plimbare dar văd că săptămâna trecută nu a urmărit topicul meu.. Spre rușinea mea, nu am itp valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Acum 44 minute, Sinner® a spus: Spre rușinea mea, nu am itp valabil #nottruebiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Sa inteleg si eu definitia true biker : -fara itp -fara rca -fara echipament -fara casca? -slapi? -maieu? -toba sparta? Sa ma aliniez si eu. e ok asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Si fara motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Acum 25 minute, Sinner® a spus: Sa inteleg si eu definitia true biker : -fara itp -fara rca -fara echipament -fara casca? -slapi? -maieu? -toba sparta? Sa ma aliniez si eu. e ok asa ? - are vestuta - merge la intruniri de vestute - burlan in locul tobei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Acum 33 minute, Sinner® a spus: Sa inteleg si eu definitia true biker : -fara itp -fara rca -fara echipament -fara casca? -slapi? -maieu? -toba sparta? Sa ma aliniez si eu. e ok asa ? Toate la gramada fac True Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 ... - are boxe si asculta manele la blana prin oras, ori la chefuri se rupe in figuri pe Guta; - manaca seminte si scuipa cojile in scarba, oriunde; - berea la pet sau pahar este un accesoriu de baza; - scrie si vorbeste agramat, model Parazitii, ca nu conteaza cum...ca doar mesajul este important; - fumeaza pana isi arde degetele, iar chistocul si pachetul de tigari gol le arunca cu stil, nu conteaza unde; - merge cu pneurile pana acestea trec de sarme; ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 ati uitat de lipsa permisului si de consumul de alcool.... pffff....., nu sunteti pregatiti deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iunie 5, 2020 Share Postat Iunie 5, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 6, 2020 Share Postat Iunie 6, 2020 VID-20200605-WA0009.mp4 VID-20200605-WA0020.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 6, 2020 Share Postat Iunie 6, 2020 (editat) La 05.06.2020 la 10:21, Sinner® a spus: Spre rușinea mea, nu am itp valabil Pentru că nu ai ITP am decis să plec la mare just kidding..ai săptămâna viitoare timp să faci Itp ul.. Editat Iunie 6, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Iunie 6, 2020 Share Postat Iunie 6, 2020 Nu. Mută, nimfomană, subțire și cu țâțe mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Iunie 6, 2020 Share Postat Iunie 6, 2020 Dar nu surda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iunie 6, 2020 Share Postat Iunie 6, 2020 aK72xdW_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 6, 2020 Share Postat Iunie 6, 2020 Roger, de 85 de ani, s-a căsătorit cu Jenny, o femeie de 25 de ani. Din moment ce noul soț este atât de bătrân, Jenny decide că, după nunta lor, Roger si ea ar trebui să aibă dormitoare separate, fiind preocupată de faptul că soțul ei nou, dar în vârstă, se poate epuiza dacă petrec întreaga noapte împreună. După festivitățile de nuntă, Jenny se pregătește pentru pat și se așteaptă bătaia la ușă. Bineînțeles, ciocănitul vine, ușa se deschide și intră Roger, mirele ei de 85 de ani, gata de acțiune. Se unesc ca unul. Totul merge bine, Roger pleacă iar mireasa se pregăteşte să se culce. După câteva minute, Jenny aude un alt bătut la ușa dormitorului. Este Roger !. Din nou, el este gata pentru mai multă "acțiune". Oarecum surprinsă, Jenny consimte o nouă cuplare. După orgasm, Roger isi saruta mireasa, îi urează o noapte buna şi pleacă. Ea încearcă din nou să adoarmă, dar..., aha, ai ghicit. Roger se întoarce din nou, bătând la ușă și este la fel de proaspăt ca un tânăr de 25 de ani, pregătit pentru mai multă "acțiune". Și, încă o dată, se bucură reciproc. Când Roger se pregătește să plece din nou, tânăra lui mireasă îi spune: "Sunt impresionată că, la vârsta ta, te poți descurca atât de bine și atât de des. Am fost cu băieți ce aveau o treime din vârsta ta dar care au fost buni numai o singură dată. Ești cu adevărat un mare iubit, Roger. Roger, cam jenat, se întoarce la Jenny și spune: - Vrei să spui că am mai fost deja aici? Morala istoriei: Nu-ți fie frică să îmbătrânești, Alzheimer are avantajele sale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 6, 2020 Share Postat Iunie 6, 2020 Acum 4 ore, September a spus: Nu. Mută, nimfomană, subțire și cu țâțe mari. De subțire văd că da, nu știu cu restul..te descurci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 6, 2020 Share Postat Iunie 6, 2020 Acum 5 ore, Flower-Power a spus: Pen de fapt asta este pentru femei adaptat de o frustrată la bărbați. nici un bărbat nu așa pretențios file.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 6, 2020 Share Postat Iunie 6, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 6, 2020 Share Postat Iunie 6, 2020 VID-20200606-WA0027.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate