Vizitator _Raul_ Postat Iunie 3, 2021 Share Postat Iunie 3, 2021 1 oră în urmă, rideroffroad a spus: Nu poate fi nimeni declarat mort de familie, este nevoie de un cadavru identificat şi un act constatator al decesului întocmit de către un medic. Dar cum instituţiile statului (inclusiv poliţia) sunt experte la fabricarea de informaţii false din imaginaţie (că de ce s-ar osteni prostul să le verifice) şi mai au la dispoziţie calculatoare menite să multiplice prostia "operatorilor" în propriile baze de date - nimic să nu te mai mire. Adică o parte sunt tâmpiţi, o alta sunt corupţi, încă o parte sunt perverşi şi simulează "erori materiale regretabile" iar ultima parte se chinuie să lucreze cu "informaţiile" primelor trei părţi. @easy, tu ești? Cel puțin ești on topic cu primul paragraf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 3, 2021 Share Postat Iunie 3, 2021 Acum 1 oră, rideroffroad a spus: Nu poate fi nimeni declarat mort de familie, este nevoie de un cadavru identificat şi un act constatator al decesului întocmit de către un medic. Daca nu stii mai bine taci, te faci de ras. Chiar si pe topicul de Fun e cam nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Acum 2 ore, trigger1 a spus: "Actele necesare pentru eliberare Certificat de deces şi Adeverinţă de înhumare sau incinerare: 1 - Certificatul medical constatator al decesului; 2 - Actul de identitate al persoanei decedate; 3 - Certificatul de naştere al persoanei decedate; 4 - Certificatul de casatorie al persoanei decedate, daca este cazul; 5 - Actul de identitate al persoanei care declară decesul; 6 - Livretul militar ... 7 - Declaraţie din partea persoanei care declară ... https://www.dgep-constanta.ro/stare-civila/acte-de-stare-civila/inregistrarea-decesului/#:~:text=Declararea decesului se face în termen de 3,cât şi ziua în care se face declaraţia. (1) În cazul în care o persoană este dispărută și există indicii că a încetat din viață, aceasta poate fi declarată moartă prin hotărâre judecătorească, la cererea oricărei persoane interesate, dacă au trecut cel puțin 2 ani de la data primirii ultimelor informații sau indicii din care rezultă că era în viață. https://lege5.ro/gratuit/gi2tsmbqhe/declararea-judecatoreasca-a-mortii-codul-civil?dp=gu3dmnbwgi2dm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Acum 6 minute, lautrec a spus: (1) În cazul în care o persoană este dispărută și există indicii că a încetat din viață, aceasta poate fi declarată moartă prin hotărâre judecătorească, la cererea oricărei persoane interesate, dacă au trecut cel puțin 2 ani de la data primirii ultimelor informații sau indicii din care rezultă că era în viață. https://lege5.ro/gratuit/gi2tsmbqhe/declararea-judecatoreasca-a-mortii-codul-civil?dp=gu3dmnbwgi2dm Lasa-l, ultimul lui neuron a disparut de mai mult de 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Acum 2 ore, FlipperCo a spus: era un banc similar: Vin acasa, gasesc bilet pe frigider de la nevasta: "Nu mai merge. Plec la mama". Deschid frigiderul - mergea foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Pe baza voturilor publicului, cel mai tare banc din lume a fost ales cel prezentat de un psihiatru din Manchester, Gurpal Gossal. Bancul suna asa: Doi vinatori erau undeva, intr-o padure. La un moment dat, unul dintre ei se prabuseste la pamint, fara suflare, cu ochii dati peste cap. Celalalt scoate repede celularul si suna la Salvare. - Prietenul meu a murit. Ce sa fac?, striga el in receptor. La care operatorul raspunde: - Va rog calmati-va si eu o sa va ajut. Mai intai asigurati-va ca e intr-adevar mort. Se lasa tacerea, apoi se aude zgomotul unei impuscaturi. Dupa care, tipul pune mina pe telefon si zice: - OK, si acum ce sa fac? ============== In afara clasamentului general, cercetatorii au intocmit si topuri pe natiuni. Astfel, americanilor, cea mai tare poanta li s-a parut a fi urmatoarea: Doi prieteni erau intr-o zi pe terenul de golf. Unul dintre ei tocmai se pregatea sa loveasca, moment in care zareste o lunga procesiune funerara trecind prin apropiere. Tipul se opreste cu crosa in aer, isi scoate sapca, inchide ochii si lasa capul in jos, cufundat in rugaciune. Prietenul sau zice: - Vai, e cel mai frumos si mai miscator gest pe care l-am vazut vreodata! Esti un om absolut nemaipomenit. Iar celalalt raspunde: - Ce vrei, am fost casatoriti 35 de ani. Bancul preferat de scotieni are si el legatura cu moartea: Vreau sa mor linistit, in timp ce dorm, la fel ca bunicul meu. Nu tipind de groaza - ca pasagerii lui. In schimb, canadienii au votat pentru urmatoarea gluma: Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu, s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in stare de imponderabilitate. Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C. Rusii au folosit un creion. Vestitul umor englezesc a fost si el bine reprezentat. Iata bancul castigator: O femeie cu un copil in brate se urca in autobuz. Soferul zice: - Aoleu, asta e cel mai urit copil pe care l-am vazut vreodata! Femeia se duce in spatele autobuzului si se asaza pe scaun spumegind de nervi. Se intoarce catre pasagerul de alaturi si ii zice: - Soferul asta m-a jignit foarte rau. La care individul spune: - Mai bine va duceti chiar acum sa-i spuneti vreo doua si in timpul asta va tin eu maimuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 VID-20210604-WA0004.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iunie 4, 2021 Share Postat Iunie 4, 2021 Acum 11 ore, VyXxer a spus: Nu am parul alb, deci care e faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 5, 2021 Share Postat Iunie 5, 2021 Acum 7 ore, cercelgeo a spus: VID-20210604-WA0004.mp4 Vreau si eu un robot ca ala.De unde l-or avea? Pare a fi vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 5, 2021 Share Postat Iunie 5, 2021 Anunţ la matrimoniale: "Tânără prinţesă, romantică, doresc să fac cunoştinţă cu un prinţ tânăr şi frumos, care să-mi asigure un viitor luminos, să-mi umple viaţa cu bucurii şi să mă invite pe o insulă exotică. Fără sex anal!“ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 5, 2021 Share Postat Iunie 5, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 5, 2021 Share Postat Iunie 5, 2021 (editat) Acum 16 ore, FlipperCo a spus: In schimb, canadienii au votat pentru urmatoarea gluma: Cind NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu, s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in stare de imponderabilitate. Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pina la 300 grade C. Rusii au folosit un creion. au cheltuit un milion USD, echivalent astăzi cu 8 milioane. Am scris cu un Space Pen, în joacă, împrumutat de cineva. Iar rușii au cumpărat 100 de pixuri în 1969! Până la inventarea pixului scriau cu creionul și unii și alții https://en.m.wikipedia.org/wiki/Space_Pen Editat Iunie 5, 2021 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Iunie 5, 2021 Share Postat Iunie 5, 2021 Si tu acum…. De ce sa lasam adevarul sa stea in calea unei povesti frumoase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 5, 2021 Share Postat Iunie 5, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Iunie 5, 2021 Share Postat Iunie 5, 2021 Acum 5 ore, vintze a spus: au cheltuit un milion USD, echivalent astăzi cu 8 milioane. Am scris cu un Space Pen, în joacă, împrumutat de cineva. Iar rușii au cumpărat 100 de pixuri în 1969! Până la inventarea pixului scriau cu creionul și unii și alții https://en.m.wikipedia.org/wiki/Space_Pen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iunie 6, 2021 Share Postat Iunie 6, 2021 La 03.06.2021 la 23:16, ilarionciobanu a spus: Am oferit o posibila solutie respectand cerintele persoanei care da indicatii. Nu se acord puncte pentru creativitate? Ne concentram pe analizarea mesagerului, nu a mesajului? Se acordă pentru speranță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Iunie 7, 2021 Share Postat Iunie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 7, 2021 Share Postat Iunie 7, 2021 La 05.06.2021 la 7:56, pinnochio a spus: Vreau si eu un robot ca ala.De unde l-or avea? Pare a fi vechi. ocupa ceva loc dar pare ca merita. La 05.06.2021 la 1:10, Dan_06 a spus: Nu am parul alb, deci care e faza? iti explic eu, problema e la tine: - nu ai umor - ai umor nemtesc - umorul tau nu exista - ai lipsa de umor. aceleasi explicatii mi-au fost expuise cand nu am inteles o poza "amuzanta". sper ca o iei in gluma, cum am facut-o si eu. nu ne suparam pe niste anonimi pe net, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iunie 7, 2021 Share Postat Iunie 7, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Iunie 7, 2021 Share Postat Iunie 7, 2021 Motocicleta pusa pe un turbo-compresor: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate