MirceaB Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 Problema (ca peste tot) este ca se si inmultesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 Comparație cu meduzele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 Acum 4 ore, Penetru a spus: Comparație cu meduzele... Meduzele ca si jurnalistii, maestre ale evolutiei... ramanand practic neschimbate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 1 oră în urmă, Altair a spus: Meduzele ca si jurnalistii, maestre ale evolutiei... ramanand practic neschimbate Ahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 08_1.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 Asta cu mistretul nu are ce cauta aici, nu e nimic amuzant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 Acum 21 ore, AdrianB1 a spus: Daca ai o padure in spatele casei e mai ieftin. Pentru niște bani să îmi stric viata în halul ala ,niciodată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 Trebuie sa iti aduc aminte ca e un topic numit "FUN"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 Acum 4 ore, AdrianB1 a spus: Asta cu mistretul nu are ce cauta aici, nu e nimic amuzant. Daca nu vezi nu inseamna ca nu exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 Daca ti se pare amuzant, cred ca mintea ti-a ramas la nivel de scoala primara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 11, 2021 Share Postat Septembrie 11, 2021 1 oră în urmă, AdrianB1 a spus: Daca ti se pare amuzant, cred ca mintea ti-a ramas la nivel de scoala primara. 8 ani. Am mai spus. De fapt tu ai spus, eu am confirmat. ~ Dacă partenerul tău te înșeală, FIERBE APĂ, las-o să fiarbă și să fiarbă, aşteptând să adormă, iar când a adormit apucă oala cu apă clocotită și... fă-ți un ceai relaxant de mușețel și așteaptă ziua următoare ca să vorbiți. Cine a vrut să toarne apa clocotită pe partener să meargă la terapie.... Eu nu am locuri acum dar vă pot recomanda un terapeut bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 12, 2021 Share Postat Septembrie 12, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 12, 2021 Share Postat Septembrie 12, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpm Postat Septembrie 12, 2021 Share Postat Septembrie 12, 2021 aoMX08n_460svav1.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 12, 2021 Share Postat Septembrie 12, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 12, 2021 Share Postat Septembrie 12, 2021 Inca unul care are nevoie sa ii fie explicate glumele? E vacanta la gradinita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Septembrie 13, 2021 Share Postat Septembrie 13, 2021 Un tip la urolog. Doctorul: in primul rand v-as recomanda sa nu va mai masturbati. Tipul mirat si putin ingrozit: Dar de ce?? Doctorul: Ca sa va pot consulta... .......................................... Doctorul catre pacient: - Cum sunt noile supozitoare pentru insomnie? - Remarcabile, d-le doctor, nici nu apuc sa scot degetul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 13, 2021 Share Postat Septembrie 13, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Septembrie 13, 2021 Share Postat Septembrie 13, 2021 Scrisoare din tabara Draga mami si tati, Ghidul nostru ne-a spus sa scriem acasa ca poate ati vazut la televizor inundatia si sunteti ingrijorati. Suntem bine, apa a luat doar un cort si doi saci de dormit. Din fericire, nimeni nu s-a inecat pentru ca eram toti pe munte si il cautam pe Cristi. A, da, sun- o pe mama lui Cristi si spune-i ca totul e bine. Cristi nu poate scrie pentru ca si-a rupt mana. Am mers si eu cu unul dintre jeep-urile Salvamont. A fost super. Nu l-am fi gasit nicodata in intunericul acela daca nu fulgera. Ghidul nostru, Victor, s-a enervat foarte tare pe Cristi pentru ca a plecat fara sa spuna nimanui. Cristi zice ca i-a spus , dar era in timpul incendiului, asa ca probabil nu a auzit. Stiai ca daca pui benzina pe foc, canistra o sa explodeze? Lemnul ud nu ardea, dar unul dintre corturi, da. Si hainele noastre la fel. Danut o sa arate ciudat pana ii creste parul la loc. Ne intoarcem acasa sambata daca Victor reuseste sa repare masina. Nu a fost vina lui. Franele mergeau bine cand am plecat. Victor spune ca, cu o masina atat de veche, ceva se strica mereu.Probabil de asta nu are asigurare. Mie mi se pare o masina misto. Nu se supara daca i-o murdarim, si cand e cald, ne lasa sa stam pe capota ca sa ne mai racorim. Se face destul de cald cu 13 oameni intr-o masina. Ne lasa sa stam si in portbagaj pana l-a oprit un politist. Ghidul nostru e misto. Il invata pe Tudorel sa conduca masina pe drumurile de munte, unde nu e trafic. Tot ce vedem pe aici sunt camioane cu busteni. Dimineata asta, toti tipii sareau in lac de pe stanci. Pe mine nu m-a lasat pentru ca nu stiu sa inot, iar Cristi avea mana rupta, asa ca ne-a lasat sa mergem cu barca. A fost super, se pot vedea sub apa copacii rupti de inundatie. Victor nu e scortos ca ceilalti ghizi pe care ii stiu. Ne-a lasat sa mergem fara veste de salvare. Trebuie sa petreaca mult timp lucrand la masina, asa ca incercam sa nu-i facem probleme. Ghici ce ! Am primit toti insigne pentru ca am trecut cursul de prim ajutor. Cand Danut si-a taiat mana cu toporul , am invatat sa coasem vene. Marius si eu am vomitat, dar ghidul zice ca era de la puiul stricat. Ne-a mai spus ca mancarea din inchisoare era si mai rea. Ma bucur ca a iesit de acolo. Zice ca acum a invatat sa faca lucrurile cum trebuie. Apropo, ce e un pedofil? Trebuie sa plec acum. Mergem in oras sa ne trimitem scrisorile si sa cumparam vaselina. Nu va faceti griji. Suntem bine. Cu dragoste, Al vostru, Gigel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 13, 2021 Share Postat Septembrie 13, 2021 Am fost la urolog și mi-a făcut un tușeu rectal care a durat cam mult, după care el a ieșit din cabinet și a intrat asistenta: -Cine era domnul în halat care tocmai a ieșit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 13, 2021 Share Postat Septembrie 13, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 13, 2021 Share Postat Septembrie 13, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate