Fram-Ursul Kevlar Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) An Asshole Editat Ianuarie 27, 2009 de Fram-Ursul Kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) An Asshole Asta e un mod de ati pedepsi barbatul. Te faci ca versi pe el,in acea zona,material inflamabil iar apoi,cand il vezi mai in lumea lui,te faci ca'ti scapa un chibrit. Partenerul dumnevoastra va sti sa danseze step. Editat Ianuarie 27, 2009 de B.Ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 http://www.220.ro/A0HlHNf7BW/Razbunarea-Femeilor.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
epras Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Asta e un mod de ati pedepsi barbatul. Te faci ca versi pe el,in acea zona,material inflamabil iar apoi,cand il vezi mai in lumea lui,te faci ca'ti scapa un chibrit. Partenerul dumnevoastra va sti sa danseze step. mda...mi-am luat ban pt unu care-si baga un borcan in poponeata, dar se pare ca a-ti da foc la poola e amuzant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 mda...mi-am luat ban pt unu care-si baga un borcan in poponeata, dar se pare ca a-ti da foc la poola e amuzant. Te inteleg.Stiu si video'ul ce l'ai postat.Omul ala nu era in toate facultatiile mintale! Nu'si da foc la organ,ci doar la par. Incearca un nou look. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
epras Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 si-o bagat poola in ea de masina :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 http://www.220.ro/HMzEc6Bl9G/Fernardo-Fiuciaring-Roxana.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Editat Ianuarie 27, 2009 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 BINE FACUT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 si-o bagat poola in ea de masina :laugh: sunt oameni asa de prost ca asta..... si restul .... dar asta ii intrece pe toti .... si sa fiu on topic: http://www.youtube.com/watch?v=t-qiYU7aTiY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Oare cum i s-o spune genului acesta de oameni? Autofili? Or exista si motofili? The truth is out there... On-topic: Sotia ajunge acasa de la cumparaturi si îsi gaseste sotul în pat cu o tânara frumoasa. Fiind furioasa, sotul o opreste si îi explica: - În drum spre casa, am zarit-o pe aceasta tânara în haine zdrentuite pe autostrada, facând autostopul.. Fiind flamânda, mi s-a facut mila si am adus-o acasa, i-am fript carnea de mult uitata de tine în frigider. Fiind desculta, i-am dat sandalele tale bune, care zici ca nu mai sunt la moda. Fiindu-i frig, i-am dat puloverul ce ti l-am facut cadou de ziua ta, dar care n-ai vrut sa-l porti pentru ca nu ti se potrivea culoarea. Având pantalonii rupti, i-am dat unul din zecile de jeansi ce tot îti ramân mici, dar sunt aproape noi. Când a dat sa plece, fata m-a întrebat: - Mai este ceva ce sotia ta nu mai foloseste? Editat Ianuarie 27, 2009 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
why Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Pentru cei cu asemenea probleme: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) . Editat Ianuarie 28, 2009 de p.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Doi barbati la o bere, vorba lor era despre femei: 1: Mai pana unde sunt dispuse femeile sa mearga? 2: Pana in panzele albe! 1: Da unde-s panzele albe? 2: Intre cearceafuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 http://forum.softpedia.com/index.php?showt...494301&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 http://forum.softpedia.com/index.php?showt...494301&st=0 Buna intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Buna intrebare. Q: De ce ar trebui bancherii sa fie buni la pat? A: Fiindca stiu ca exista penalizare pentru "retragere" inainte de termen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
epras Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Q: De ce ar trebui bancherii sa fie buni la pat?A: Fiindca stiu ca exista penalizare pentru "retragere" inainte de termen pe langa faptul ca nu vad legatura intre o prestatie sexuala performanta si retragerea inainte de termen, soarta te penalizarea daca NU "retragi" inainte de termen! sau poate nu m-am prins eo despre ce e vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 pe langa faptul ca nu vad legatura intre o prestatie sexuala performanta si retragerea inainte de termen, soarta te penalizarea daca NU "retragi" inainte de termen! sau poate nu m-am prins eo despre ce e vorba... Se refera la termenul gemetelor ei, nu ale tale.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) Femeie la volan Editat Ianuarie 28, 2009 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 http://filme.bizi.ro/filme-comice/speak-en...20935u3h9p.html Ten Ten Ten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
epras Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Se refera la termenul gemetelor ei, nu ale tale.. am luat-o io razna, nu mai pricep glumele... :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate