Petru Moldovan Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 S-au acordat premiile IgNoble pe anul asta. Mie cel mai mult mi-a placut asta: Premiul pentru Literatura Politia irlandeza, care a scris peste 50 de amenzi pe numele Prawo Jazdy, care in poloneza, inseamna "permis de conducere"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) (un Cat de 550 HP)... Mesaj completat (staring Damon Hill) (v. min 3:00) Editat Octombrie 2, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 http://www.funnyplace.org/stream.php?id=12939 Cat de tare e asta ba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shockeru Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 cine e aci?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) Apoi nu-i de ras! Prima oara cand am tras cu P.S.L.-ul ( pusca semiautomata cu luneta ) mi-a lasat pe umar o vanataie de toata frumusetea asa recul are !!! Editat Octombrie 3, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Evil girl! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Apoi nu-i de ras!Prima oara cand am tras cu P.S.L.-ul ( pusca semiautomata cu luneta ) mi-a lasat pe umar o vanataie de toata frumusetea asa recul are !!! Ohhh, daca ai ramas in picioare inseamna ca esti tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) Apoi nu-i de ras!Prima oara cand am tras cu P.S.L.-ul ( pusca semiautomata cu luneta ) mi-a lasat pe umar o vanataie de toata frumusetea asa recul are !!! .... vs. Hot girl Editat Octombrie 3, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) LOL, e vorba de one motherload big caliber, .557 T-REX. Namila asta de glont a fost facuta sa doboare elefanti si rinoceri. Si evident ca si tubul cartusului e imens ca sa aiba a shitload de praf de pusca in el ca sa-i dea forta necesara. De aici si reculul imens si animalic de le zboara umarul alora Pt comparatie, asa arata cu ce au tras aia, si in dreapta cam asa arata cu ce a tras IceLord Nu te poti pune cu un TReX Vedeti si voi cata cartusu' e, da si cat ditai glontu, cat degetul mare Want some more? Uitati-va la ce moace au dupa Editat Octombrie 3, 2009 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 ...Hot girl Coloana sonoră combinată cu "împuÂşcăturile", MARFĂĂĂĂ!!!!! (nici nu m-am uitat la clip, i-am dat play Âşi am intrat deja pe altceva ). Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Ohhh, daca ai ramas in picioare inseamna ca esti tare Cu PSL-ul numa din pozitia culcat se trage, ca daca esti in picioare sau in genunchi exista posibilitatea sa te trezesti pe spate! Mesaj completat LOL, e vorba de one motherload big caliber, .557 T-REX.Namila asta de glont a fost facuta sa doboare elefanti si rinoceri. Si evident ca si tubul cartusului e imens ca sa aiba a shitload de praf de pusca in el ca sa-i dea forta necesara. De aici si reculul imens si animalic de le zboara umarul alora Pt comparatie, asa arata cu ce au tras aia, si in dreapta cam asa arata cu ce a tras IceLord Nu te poti pune cu un TReX Vedeti si voi cata cartusu' e, da si cat ditai glontu, cat degetul mare Want some more? Uitati-va la ce moace au dupa Te rog sa-mi spui calibul lui 557 T-REX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Idee de esapament pt motocicliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Te rog sa-mi spui calibul lui 557 T-REX http://en.wikipedia.org/wiki/.577_Tyrannosaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackmoRe Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Je m'appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta-n pat Se randez cu-n alt barbat Quand je preparai ciomagu' Mon amie sarise gardu' Il tombeau dans la urzici Sur son c*r numai basici!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 ... in baie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 ...si in sala de asteptare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Referitor la manevrarea armei. Totul sta in pozitie. Observati cum gagica sta o idee aplecata in fata (printre altele)... Totul este in pozitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) Gagica ar trebui să stea mereu aplecată în față (printre altele, adică ea, printre altele) Editat Octombrie 3, 2009 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Safety? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crio Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Doua furnici fumau iarba. La un moment dat apare elefantul. Cand il vad, furnicile se pun pe ras. Elefantul, mirat, le intreaba: -Ce-ati patit mai? - Wahahahaha...elefantule, vezi tu firmitura asta de paine? -Da -N-ai curaj sa te sui pe ea! Elefantul pune un picior pe ea zi zice: Poftim ca m-am suit! -Wahahaha...elefantule...cat esti tu de mare...n-ai curaj sa iei cealalta firmitura de paine de pe jos si sa ti-o pui in cap! Elefantul ia si cealalta firmitura de paine de pe jos si si-o pune in cap. -Wahahahahaha....furnicile se terminau de ras Elefantul: -Ma acum ce mai este? Furnicile: -Mamaaaa cata sandvisul ! PS: 49g incarcatura versus 3g incarcatura in PSL ,sau 1,6g in cartusul 7.62mm de la PM ... (nu mai tin minte cata' este in 5,45) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 (editat) Varinta neagra a LOL-ului. Editat Octombrie 4, 2009 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Un tip merge la incorporare în marină. În timp ce i se completau actele, este întrebat: - ÂŞtiți sa înotați? - Da' ce, nu aveți vapoare? ------------------------------------- O voce disperată la telefon, la ora 5 dimineața: - Alo! Salvarea? - Da. - Veniți repede căci în curte e un nebun ce sună goarna Âşi ne disperă pe toți. - Imediat, dați-ne adresa! - UM 04032. ------------------------------------ Soldații americani, japonezi Âşi somalezi se întreceau la tras cu tunul. Americanii:5800 m. Japonezii:10000 m. Somalezii:10 m. După ce au tras somalezii, generalul japonez îi spune somalezului: - Bine, mă, numai 10 m? - Dacă eÂşti mai tare, hai tu Âşi suflă-n țeavă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Mi-am adus aminte de una: Un telefon dat la ora doua noaptea: - Buna seara si inainte de toate scuze de deranj. Familia Lupescu? - Nu stiu mancatias ca abia am intrat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate