Razorbladed Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Motociclist adevarat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 cu raspuns la grumpy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 http://www.220.ro/oeAwvUHeab/Vise-Umede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 http://www.220.ro/oeAwvUHeab/Vise-Umede? wtf ... d-ra din imagine e obligata sa se prezinte ... sa stim, daca vrem sa pupam cainele, sa nu fim luati prin surprindere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 cu raspuns la grumpy... il stiam pe asta. nu se compara cu primul. pe ala l-as lua la mine la nunta, pe asta poate la o betie, ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 nu stiu daca a mai fost,daca da,imi cer scuze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Protejați-vă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 cateva imagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdo Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 http://inexistentul.blogspot.com/2010/01/c...-la-examen.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 ... it never ends this st! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 http://saf.li/f8s8m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 http://saf.li/f8s8m Dentoane, fara suparare, ti-am mutat postul din topic, aici, ca deja s-au suparat fetele Asa sa zicem ca e o gluma mai misogina...Deci ar merge la Fun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) N-am de ce sa ma supar. Nici daca eram fata nu aveam de ce sa ma supar. Unii n-are simtul umorului domle. Editat Ianuarie 20, 2010 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Cine imi face si mie o subtitrare la filmul asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Doua doamne tinere, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa iasa fara soti in oras. Dupa cateva ore petrecute la un bar, pe inserate, se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice: - Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde: - Si eu la fel! Hai sa intram aici in cimitirul asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni.. - Bine, dar cu ce ne stergem? - Eu cu chilotii si apoi ii arunc. - Eu nu renunt la chiloti, dar o sa gasesc o solutie. A doua zi se intalnesc barbatii. - Oare unde au fost, mai, nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara chiloti. - Tu stai bine. A mea a venit cu o panglica in fund pe care scria "Nu te vom uita niciodata. Fratii Ionescu!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Doua doamne tinere, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa iasa fara soti in oras. Dupa cateva ore petrecute la un bar, pe inserate, se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice:- Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde: - Si eu la fel! Hai sa intram aici in cimitirul asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni.. - Bine, dar cu ce ne stergem? - Eu cu chilotii si apoi ii arunc. - Eu nu renunt la chiloti, dar o sa gasesc o solutie. A doua zi se intalnesc barbatii. - Oare unde au fost, mai, nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara chiloti. - Tu stai bine. A mea a venit cu o panglica in fund pe care scria "Nu te vom uita niciodata. Fratii Ionescu!" misto banc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 de basm http://www.boston.com/bigpicture/2010/01/h..._sculpture.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 noile si vechile semne de circulatie si nu numai din SUA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 motociclist adevarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate