Skrillex Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Adica asa? Avem si d'astia... Banuiesc ca stii deja ca exista si motociclete cu boxe, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 (editat) Un alt episod din filmele cu prosti,bazat si acesta pe fapte reale. Editat Februarie 18, 2010 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Un alt episod din filmele cu prosti,bazat si acesta pe fapte reale. probabil te refereai la filmuletul asta? http://www.youtube.com/watch?v=wGMI3sqDwXo...;quot;" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Unul la 7 dimineata, sub balcoanele unui bloc, zbiera din toti bojocii: - Nutii! Nuutiii! Nici un raspuns. Iarasi : - Nutii! Nuutiii! Tot nici un raspuns. Iarasi : - Nutii! Nuutiii! Catadicseste unul sa deschida : - Ce aia ma-tii vrei ma, de zbieri asa la 7 dimineata? - Nuti s-a sculat? - Nu mi s-a sculat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 plimbare cu motorul prin bucuresti: sta ca un ponei lagat la caruta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 CERERE DE IESIRE CU BAIETII Numele sotului: Cer permisiunea de a ma desparti temporar de autoritatea suprema a vietii mele pentru urmatoarea perioada de timp: Ora sosirii ce Data: Durata despartirii: NU se va depasi: In cazul in care permisiunea mi se va acorda, jur in mod solemn sa vizitez numai locatiile stipulate mai jos, la momentele precizate. Sunt de acord sa ma abtin de la a flirta cu alte femei. Nici macar nu voi vorbi cu vre-o persoana de sex feminin, in afara celor pentru care am permisniunea scrisa. Nu voi opri mobilul dupa 2 beri si nici nu voi consuma peste cantitatea de alcool permisa fara a chema un taxi Si fara a obtine derogarea telefonica de la cantitatea respectiva. Inteleg ca si in cazul in care imi este permisa “iesirea”, sotia isi pastreaza dreptul de a fi suparata pe mine pentru toata saptamana urmatoare fara nici un alt motiv. Cantitatea de alcool permisa Bere Vin Tarie Total Locatiile vizitate Femeile cu care este permisa conversatia IMPORTANT – CLAUZA DE STRIPTEASE: Nu numai ca nu este permis contactul cu persoane de sex feminin, dar promit sa ma feresc a ma apropia la mai mult de 30 m de vre-o stripteuza sau dansatoare exotica. Violarea clauzei de striptease este motiv de terminare imediata a relatiei. Imi cunosc foarte bine locul. Stiu cine “canta” in casa si sunt de acord ca nu sunt eu acela. Promit sa urmez regulile si restrictiile tale. Inteleg ca asta oricum ma va costa o avere exprimata in flori si ciocolata. Iti rezervi dreptul de a obtine si folosi cartile mele de credit oricand consideri necesar. Promit sa te duc la cumparaturi la Mall daca nu ma intorc la ora mentionata. In drum spre casa nu ma voi certa cu strainii si nici nu voi purta discutii filozofice cu acestia. Dupa intoarcerea acasa promit sa nu urinez in alta parte decat in toaleta. In plus ma voi feri sa te trezesc, sa-ti respir ca un vitel in fata sau sa incerc sa ma reproduc ca un iepure (beat). Dupa cunostintele mele (care sunt insignifiante in comparatie cu cele ale jumatatii mele MAI BUNE) informatia de mai sus este corecta. Semnat – sot: Cerera este: APROBATA RESPINSA Decizia e irevocabila. In cazul aprobarii taiati cuponul de mai jos si purtati-l in permanenta "…………………………………………………………………………………………………………… Permisune pentru sotul meu de a fi plecat in urmatoarea perioada: Data: Durata: Ora revenirii: Semnat sotie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Povestea e alta: Cam pe la inceputul acestui an, pe principalul bulevard din Santa Monica – statul California – a aparut un billboard de la Audi, cu un provocator slogan catre un concurent suparat: “Your move, BMW = BMW, esti la mutare” Raspunsul celor de la BMW nu s-a lasat prea mult asteptat. Pe partea cealalta a bulevardului, in foarte scurt timp, a rasarit un billboard care urmeaza logica Audi-ului: “SAH-MAT” Cum a inceput, de fapt? Era prin 2006 cand cei de la BMW au afisat un astfel de anunt: PR-istilor de la Audi nu le-a trebuit prea mult timp sa inventeze un raspuns, asa ca, la scurt timp dupa aceea, a aparut in ziare urmatoarea reclama: Poate ca s-ar fi terminat asa totul daca nu ar fi aparut Subaru, care, judecand dupa aparente, a dorit sa atraga atentia asupra sa: Dupa aceasta, se putea astepta ca si alti producatori sa se arunce in “actiune”… Insa, totul a fost oprit, anulat, de o reclama care a facut sa anuleze orice sansa de continuare a “razboiului” SFARSIT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 dap.stiam povestea, dar pozele fac cat o mie de cuvinte, nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 (editat) Adica cocalarii aia cu , sau GS si tobe gaurite sa scoata sunet de Harli, o sa faca rost de bani sa-si ia Lighean? e ... nu neaparat sa-si gauresca toba, pe GS poti sa pui direct tobe de "Harli" si nu una cum are GS-ul ... chiar doua http://www.youtube.com/watch?v=h-eMXhdf6k4 Editat Februarie 19, 2010 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 [...]SFARSIT! or is it? http://www.prosport.ro/alte-sporturi/auto-...reclama-5556732 welcome back! si mi se pare ca ei mai incercasera, mai inainte de 2006 ceva de genul. era o reclama veche, cu niste chei puse in cui (diferite marci), fiecare buna in ceva anume, si inelele unite formau sigla audi. dar nu mai tin mine anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 (editat) Femeile sunt impartite de catre barbati in 4 mari categorii:1.mame; 2.doamne; 3.cu*ve; 4.mama doamne ce mai cu*ve ! Editat Februarie 19, 2010 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Stiati ca: Poti sa accelerezi de la zero la 200 la ora foarte repede! Cea mai mare viteza cu care senzatiile sexuale se transmit de la vagin la creier este de 250 de kilometri la ora. Aviz amatorilor/amatoarelor de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Odorizant Auto Autohton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 PS: De ce au parlamentarii asa multi bani ? - Pentru ca prostia se plateste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 La Bula vine un vecin: - Auzi ma Bula, vrem sa tapetam camera de zi, si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat? - 20. - Multumesc. Dupa 2 saptamani se intalnesc: - Auzi ma, (cuvant urat), am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus. - Pai si mie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 http://altcevaa.blogspot.com/2010/02/tigan...zervativul.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Something funny about...men. Barbatii sunt precum pantofii: Cei care iti plac, te costa. Foarte putini merita pastrati mai mult de un sezon. Daca nu ii iei potriviti, s-ar putea sa te bata. Cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre. Oricat le-ai vorbi, nu devin mai maleabili. Unul singur nu e de ajuns decat pentru Cenusarese. Unii merita lasati la usa . Lumea te judeca in functie de ei. Alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor. Cei sireti trebuie legati. Toti trebuie calcati in picioare! Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 Eram in banca`...Citeam...Si ghici cine se`aseaza`n fata mea? ...[profu de mate] Ma gandesc eu ...cum sa ma bag in seama fara sa tipe la mine ...Si imi vine in cap prenumele lui ...Danut.. Il caut pe FaceBook..Ii recunosc poza...Ii umblu p`profil p`acolo...Si ce crezi ca`i place ..Ghici ce?...Matematica...Ce fuck`....Soptesc.."Bai ce`ar merge`o ecuatie acuma"...[La fix cat sa ma`auda].... Bai si scoate creta frate...Ma scoate la tabla....Imi da si`un 3...Ne`mprietenim si pe FaceBook.. Sper sa va placa macar atat cat mi'a placut si mie. (scuze de scrisul de mess, dar e copy-paste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blake Postat Februarie 22, 2010 Share Postat Februarie 22, 2010 taree mi-a placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate