theos_ Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 nu, nu e 'made in caracal' http://www.cancan.ro/actualitate/internati...cal-120625.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Headshot http://www.soepvork.nl/tv-presentatrice-headshot/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Aoleeeeu!!!!! M-au disperat astia de la youtube de cate ori vad pe prima pagina tampeniile alea cu annoying orange ... nu le mai pune si tu aici ca mor Stiu ca unora le plac, defapt multora, daca stau sa ma uit la nr de vizualizari sau subcribers , dar pe mine ma dispera... M-am uitat la cateva si imi venea sa-i dau pumni prin monitor. Pot sa fac sa nu imi mai apara pe prima pagina la youtube? Daca da, cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 isn't fun but is soooo nice.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Aoleeeeu!!!!! M-au disperat astia de la youtube de cate ori vad pe prima pagina tampeniile alea cu annoying orange ... nu le mai pune si tu aici ca mor Stiu ca unora le plac, defapt multora, daca stau sa ma uit la nr de vizualizari sau subcribers , dar pe mine ma dispera... M-am uitat la cateva si imi venea sa-i dau pumni prin monitor. Pot sa fac sa nu imi mai apara pe prima pagina la youtube? Daca da, cum? Tu de ce crezi ca le spune annoying orange? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 (editat) Aoleeeeu!!!!! M-au disperat astia de la youtube de cate ori vad pe prima pagina tampeniile alea cu annoying orange ... nu le mai pune si tu aici ca mor Stiu ca unora le plac, defapt multora, daca stau sa ma uit la nr de vizualizari sau subcribers , dar pe mine ma dispera... M-am uitat la cateva si imi venea sa-i dau pumni prin monitor. Pot sa fac sa nu imi mai apara pe prima pagina la youtube? Daca da, cum? Sorry, man! Da' pe mine chiar ma amuza....Si acum pe bune, da' aici pe forum intalnesti useri mult mai annoying decat portocala aia tampita...Si totusi nu renunti la forum, desi ti-e la indemana s-o faci! Iata, nu esti singurul care n-o sufera! Check this out! (Se poate si mai rau!) Editat August 26, 2010 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Sorry, man! Da' pe mine chiar ma amuza....Si acum pe bune, da' aici pe forum intalnesti useri mult mai annoying decat portocala aia tampita...Si totusi nu renunti la forum, desi ti-e la indemana s-o faci! n-am nimic cu portocala... pe mine ala care o interpreteaza ma scoate din sarite . Cand ii aud vocea aia si mai ales cand rade ... da, cel putin la mine functioneaza si e chiar annoying, pe cand la voi e funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 n-am nimic cu portocala... pe mine ala care o interpreteaza ma scoate din sarite . Cand ii aud vocea aia si mai ales cand rade ... da, cel putin la mine functioneaza si e chiar annoying, pe cand la voi e funny chestia cu portocala e simpla publicul tinta e pentru cei cu IQ-ul sub 50 ca si emisiunile de pe OTV/Antena1/PRO TV si restu' ideal e sa iti alegi publicul tinta preferabil masa - daca masa are sub 50 te cobori la nivelul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 chestia cu portocala e simpla publicul tinta e pentru cei cu IQ-ul sub 50 ca si emisiunile de pe OTV/Antena1/PRO TV si restu' ideal e sa iti alegi publicul tinta preferabil masa - daca masa are sub 50 te cobori la nivelul lor bine ca esti tu destept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 (editat) Cum testeaza rusii un airbag http://www.220.ro/funny/Cum-Testeaza-Rusii...bag/gaxpdumu1y/ . Editat August 27, 2010 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Formular pentru loteria vizelor de resedinta in Caracal Formular tip 1. Numele: ________________ (ultimul) 2. Prenumele: (_)Vasile (_)Vasilica (_)Gheorghe (_)Gherghina (_)Ion (_)Ionica (bifati paranteza corespunzatoare) 3. Virsta: ____ 4. Sexul: ____ M _____ F _____ Nu este cazul 5. Masura la gumari: ____ Stingul ____ Dreptul 6. Ocupatia: (_)Gradinar (_)Posesor cazan tuica (_)Vinator (_)Fara ocupatie 7. Numele sotiei: __________________________ 8. Gradul de rudenie cu sotia : (_)Sora (_)Frate (_)Matusa (_)Var/vara (_)Fiica vitrega 9. Numarul de copii cu care urmeaza sa locuiti: ___ Din care, ai dumneavostra: ___ 10. Numele mamei: _______________________ Numele tatalui:____________________ (Daca nu sunteti sigur, lasati necompletat) 11. Educatie: __1 __2 __3 __4 (Incercuieste ce clasa primara maxima absolvisi, si de cate ori ) 12. Sunteti (_)proprietar la, sau luati cu (_)chirie gradina de zarzavat? (Bifati paranteza care se potriveste) ___ Numarul de tigani care va sunt vecini ___ Cati butuci de vita de vie aveti plantati in curtea din fata ___ Cati butuci de vita de vie aveti plantati in curtea din spate 13. Carti tinute in casa: (_) cartea de imobil (_) nu am telefon (_) nu stiu sa scriu/scriu numai cand vreau io 14. De la ce post de radio aflati ora exacta? ___Radio Craiova ____Altul 15 Modelul si anul de fabricatie al masinii personale: 194_____________ ___Cu antena ___Fara antena 16. Aveti acasa cazan clandestin de facut tuica? (_) Da (_) Nu; 17. Daca nu, va rugam explicati: ___ De cate ori ati fost la Bucuresti? ___ De cate ori ati umblat cu minerii? ___ De cate ori ati fost cu minerii la Bucuresti? 18. Cat de des faceti baie: (_) Saptaminal (_) Lunar (_) Nu este cazul 19. Indicati cat veti dona la urmatoarele partide/grupari: ________PRM ________PDSR ________PUNR ________PCR ________PMR 20. Culoarea ochilor: (_) Negru (_) Negru inchis (_) Negru foarte inchis (_) Negru intens (_) Nu este cazul 21. Ce bautura obisnuiti: (_) Tuica (_) Cocartz (_) "Matinal" 22. Cat de departe de gradina e drumul national? (_) 1 kilometru (_)Cativa kilometri (_) nu stiu 23. Cum va incalziti iarna? (_)foc de lemne (_)gaze (_)cu cateaua (_)nu este cazul 24. Cum va procurati apa de baut? (_)din casa (_)o iau de la pompa (_)nu folosesc 25. Cati ardei iuti mincati: ___ inainte de fiecare masa ___ inainte de fiecare tuica___ inainte de masa si in timpul mesei ___ in loc de masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 http://images.wildammo.com/2010/07/27/best-motorcycle-ever/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 chestia cu portocala e simpla publicul tinta e pentru cei cu IQ-ul sub 50 ca si emisiunile de pe OTV/Antena1/PRO TV si restu' ideal e sa iti alegi publicul tinta preferabil masa - daca masa are sub 50 te cobori la nivelul lor Domnu' Delu, solicitati dom'le moderatorilor, sa schimbe titlul topicului intr-unul gen "Fun doar pentru cei cu IQ>50" si promit sa nu mai postez clipuri cu portocala never ever. Eu totusi ma amuz privindu-le si sper in sinea mea sa am un IQ >50. Iar daca nu am, asta e! Traiesc mai departe asa cum am trait si pana acum! Noi sa fim sanatosi! PS: corect gramatical ar fi fost "publicul tinta sunt cei cu IQ-ul sub 50", da' cum forumul motoretism.ro nu este exclusiv doar pentru licentiati cu IQ>150, mai acceptam, noi ceilalti, pulimea, si cate o greseluta de-asta nevinovata, mai ales cand vine de la un savant! Si ca tot e canicula afara, ceva de sezon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 Enduro in cautarea unei bucati de asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Enduro in cautarea unei bucati de asfalt. genial! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 diverse chestii gen "priceless". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 diverse chestii gen "priceless". Intradevar priceless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Localitati din Romania cu denumiri cel putin dubioase 1. Capatana Porcului( Brasov ) 2. Amarastenii de Sus (Dolj) 3. Craciunelu de Jos (Alba) 4. Spermezeu (Bistrita-Nasaud) 5.. Mirosi (Arges) 6. Labasint ( Arad ) 7. Mierlestii de Sus (Olt) 8.. Cacacioasa (Valcea) 9. PârțeÂştii de Sus si de Jos (Suceava) 10. Maciuca (Valcea) 11. Madulari (Valcea) 12. Urlati (Prahova) 13. Baicoi (Prahova) 14. Buda (Ilfov) 15. Fierbinti (Ialomita) 16. Iepureni ( Iasi ) 17. Fundatura (Cluj) 18. Tetcoiu(Dambovita) 19. Cioara de sus (Alba) 20. Cotofenii din dos (Dolj) 21. Capruta ( Arad ) 22. Prajesti (Neamt) 23. Belis (Cluj) 24. Calu (Neamt) 25. Iapa (Maramures) 26. Afumati (Ilfov) 27. Toporu ( Giurgiu ) 28. Varsatura ( Braila ) 29. Cumparatura (Suceava) 30. Jena (Timis) 31. Jupa (Caras-Severin) 32. Ciperceni (Gorj) 33. Cocosesti (Alba) 34. Sculeni ( Iasi ) 35. Cacaina (Vaslui ) 36. Sacu (Caras-Severin) 37. Carpa (Caras- Severin) 38. Vartescoiu (Vrance) 39. Milcoiu (Valcea) 40. Muereasca ( Valcea) 41. Bulbucata ( Giurgiu ) 42. Paros (Hunedoara) 43. Stalpu ( Buzau ) 44. Boldu ( Buzau ) 45. Colti ( Buzau ) 46.. Lungesti (Valcea) 47. Insuratei ( Braila ) 48. Udati-Manzu ( Buzau ) 49. Flamanzeni (Ilfov) 50. Gogosari ( Giurgiu ) 51. Fututa ( Sibiu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 (editat) Localitati din Romania cu denumiri cel putin dubioase 1. Capatana Porcului( Brasov ) 2. Amarastenii de Sus (Dolj) 3. Craciunelu de Jos (Alba) 4. Spermezeu (Bistrita-Nasaud) 5.. Mirosi (Arges) 6. Labasint ( Arad ) 7. Mierlestii de Sus (Olt) 8.. Cacacioasa (Valcea) 9. PârțeÂştii de Sus si de Jos (Suceava) 10. Maciuca (Valcea) 11. Madulari (Valcea) 12. Urlati (Prahova) 13. Baicoi (Prahova) 14. Buda (Ilfov) 15. Fierbinti (Ialomita) 16. Iepureni ( Iasi ) 17. Fundatura (Cluj) 18. Tetcoiu(Dambovita) 19. Cioara de sus (Alba) 20. Cotofenii din dos (Dolj) 21. Capruta ( Arad ) 22. Prajesti (Neamt) 23. Belis (Cluj) 24. Calu (Neamt) 25. Iapa (Maramures) 26. Afumati (Ilfov) 27. Toporu ( Giurgiu ) 28. Varsatura ( Braila ) 29. Cumparatura (Suceava) 30. Jena (Timis) 31. Jupa (Caras-Severin) 32. Ciperceni (Gorj) 33. Cocosesti (Alba) 34. Sculeni ( Iasi ) 35. Cacaina (Vaslui ) 36. Sacu (Caras-Severin) 37. Carpa (Caras- Severin) 38. Vartescoiu (Vrance) 39. Milcoiu (Valcea) 40. Muereasca ( Valcea) 41. Bulbucata ( Giurgiu ) 42. Paros (Hunedoara) 43. Stalpu ( Buzau ) 44. Boldu ( Buzau ) 45. Colti ( Buzau ) 46.. Lungesti (Valcea) 47. Insuratei ( Braila ) 48. Udati-Manzu ( Buzau ) 49. Flamanzeni (Ilfov) 50. Gogosari ( Giurgiu ) 51. Fututa ( Sibiu ) Ahoi! 46. + 10. = just look! Editat August 30, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Ahoi! 46. + 10. = just look! Madulari-Lungesti-Maciuca si invers, e scris pe microbuzele care circula in zona aia. Am vazut si live si la scurt timp am vazut si la cronica carcotasilor in emisiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate