Di@n@ Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Diriginta ii roaga pe copii sa-i spuna cu ce se ocupa parintii lor. - Spune tu Constantinescu! - Tata este pompier. El stinge incendiile si salveaza vietile oamenilor.- Foarte frumos,e randul tau Oprescule. - Tata este medic,el ne consulta si ne prescrie medicamente atunci cand suntem bolnavi. - Minunat! Dar tatal tau Avramescule? - Tata este dansator intr-un club gay,danseaza la bara,clientii ii baga bani la chiloti si daca platesc bine tata si-o pune cu ei in boschetii de la intrare. Oripilata de destainuirile elevului diriginta ii trimite pe copii in recreatie,oprindu-l doar pe micutul Avramescu. -N-am stiut ca tatal tau face asta,copile! -Iertati-ma doamna diriginta,zice Avramescu cu ochii in lacrimi,v-am mintit,tata e consilierul lui Basescu da mi-a fost rusine sa spun.. Mesaj completat Scuze...probleme cu net'ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Au fost probleme cu site-ul, nu cu net-ul ca si la mine facea figuri Diferenta dintre Paste si Craciun: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 16, 2010 Share Postat Decembrie 16, 2010 Moderatorul: Draga mea cum vrei sa facem sex in seara asta? Ea: Asta seara ma duc la mama ! Moderatorul ii trage una peste ochi. Ea: Pentru ce a fost asta ?? Moderatorul: Pentru offtopic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Moderatorul: Draga mea cum vrei sa facem sex in seara asta?Ea: Asta seara ma duc la mama ! Moderatorul ii trage una peste ochi. Ea: Pentru ce a fost asta ?? Moderatorul: Pentru offtopic !!! ... supertare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 \3 dimineata se aude o bataie in usa. Se scoala sotu, cand deschide usa, sta unu zambind: - Ce vrei mah, in plm e ora 3 dimineata!! - Scuze, n-ati putea sa ma impingeti?! - Du-te bah de aici, in plm la 3 dimineata? si ii inchide usa in nas, si se duce inapoi in pat langa sotie. Sotia il intreaba: - Cine a fost la ora asta? - Pai unu, cica vrea sa-l imping Sotia se ridica intr-un cot: - Ti-aduci aminte cand ai avut pana la motor, si nu te-a impins nimeni si ai stat 4 ore pe magistrala, ti-era greu sa dai o mana de ajutor? - Bine, zise sotul. Isi trage repede o pereche de pantaloni si iese afara, aici cam ceata, si incepe sa strige: - Bah unde esti? Se aude un glas: - Aici!! - Unde aici? - Aici, in leagan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 :rolleyes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgdvld Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 Uitati aici ceva amuzant: Bafta si dati mai departe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 (editat) Altu cu "nustiu" http://www.youtube.com/watch?v=KvbLTJNNyXE Sau cel mai tare si mai adevarat nija cu sabie majica: Editat Decembrie 17, 2010 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 17, 2010 Share Postat Decembrie 17, 2010 (editat) Un amator, dornic să meargă la vînatoare, îl roagă pe prietenul său, mare vînător, să-l inițieze: - PuÂşca are două țevi Âşi pe fiecare țeavă cîte un cartuÂş. Cînd vezi mistrețul tragi primul cartuÂş Âşi dacă nu-l nimereÂşti tragi Âşi al doilea cartuÂş... - ÂŞi dacă nu-l nimeresc nici cu acesta? - Atunci nu mai ai ce face decît să arunci cu că.cat în el. - De unde să iau eu atunci că.cat? - O să ai, o să ai… ............................................ Într-o zi, o soție se plînge soțului: - Dragă, sunt nemulțumită că am sînii mici. Soțul îi răspunde: - Ia o bucată de hîrtie igienică, freac-o între sîni Âşi în cîțiva ani ai să vezi că o să-ți crească. - De unde Âştii? întreabă mirată soția. - La c.ur a funcționat, nu-i aÂşa ? Editat Decembrie 17, 2010 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 http://www.4tuning.tv/ckNwDJpuWm9/Drifturi..._pe_zapada.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Decembrie 20, 2010 Share Postat Decembrie 20, 2010 http://www.4tuning.tv/ckNwDJpuWm9/Drifturi..._pe_zapada.html Imi aduc aminte ca acum mai multi ani, tata facea la fel cu autobuzul cand lucra pe asa ceva , dar nu in semne de circulatie ca asta, ci pe un platou mare de la el de la servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 http://www.tare.ro/benloka/543368-dorel-parktronic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Ce o fi mancat asta mai fratilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Ce o fi mancat asta mai fratilor? precis ii ceva pui de zmeu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 de la secunda 30 incolo :rolleyes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Ce o fi mancat asta mai fratilor? DP?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 http://www.tare.ro/quarterlife/543965-sexy...unita-la-webcam :rolleyes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 http://www.tare.ro/quarterlife/543965-sexy...unita-la-webcam :rolleyes: ejti bolnavvvvvvvvvvvvvvvv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 http://www.tare.ro/quarterlife/543965-sexy...unita-la-webcam :rolleyes: Nu esti normal la cap...merry xmas si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 http://www.tare.ro/quarterlife/543965-sexy...unita-la-webcam :rolleyes: Eram 100% sigur ca asta urmeaza am tinut tot timpul volumul foarte incet =)) mai ales cand am vazut ca pleaca aia din cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 (editat) hahahha ff tare.. miÂşto,Âşi de sezon... miÂşto tipa. am dat un mic mass.... hahhahah Editat Decembrie 22, 2010 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 (editat) Saracul om... Editat Decembrie 22, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Saracul om... zici ca-i in tunelul aerodinamic =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate