Ana. Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 wipeout... cel mai amuzant concurs de pe planeta Cat am ras cand l-am descoperit prima oara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 GENIAL ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 wipeout... cel mai amuzant concurs de pe planeta Cat am ras cand l-am descoperit prima oara cat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Un nou stil al talharilor pe patru roti > > Aruncarea cu oua in parprizul masinilor care circula noaptea este > ultima gaselnita folosita de talhari. > Daca conduceti noaptea si vi se arunca oua crude pe parbriz in niciun > caz sa nu actionati stergatoarele si sa nu stropiti parbrizul cu > lichid de parbriz. Ouale amestecate cu apa vor crea un strat opac pe > parbriz si nu veti mai vedea nimic, chiar si folosind stergatoarele. > Atunci veti fi obligat sa va opriti si cu mare probabilitate veti fi > victima unei talharii... > Lasati ouale sa curga pe parbriz fara sa incercati sa-l curatati cu > stergatoarele si lichid de parbriz. Continuati sa mergeti cu masina > cat mai departe posibil de locul incidentului. Opriti-va numai atunci > cand ati ajuns intr-un loc sigur. > Si alt stil: > > Pe podurile de peste autostrada, noaptea, sta un smecher cu o piulita > legata cu fir, pe care o coboara la inaltimea parbrizului tau, care la > impact ti se sparge si involutar opresti in bratele celorlalti smecheri !!! Comentariu cenzurat de la un prieten motorist: Acelasi plan marsav l-or avea si pentru motoristi? In cazul in care ma ataca cu oua, io ce tre sa fac?! Sa merg cu ou' pa cashcheta?! Io s-asa nu sunt chiar un EAGLE EYE...daca mai merg si cu viziera plina de sl**oz de pasare....ar fi un fel de mers pe sarma, beat p**a si cu pantalonii in vine... Si sa nu-mi zici ca pot sa-mi ridic viziera!!!...poate n-i citit ca ma asteapta s-un m***t c-o piulitza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 mandatory mary ff tare, am râs aseară cu lacrimi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 (editat) cat?! 12 minute si 44 de secunde, la un nivel de zgomot de 88 de decibeli. Multumit? =)) Editat Februarie 16, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 (editat) Edinburgh Comedy Fest 2010 -snippet bill hicks e intr-o clasa de sine statatoare Editat Februarie 16, 2011 de arw357 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Un nou stil al talharilor pe patru roti > > Pe podurile de peste autostrada, noaptea, sta un smecher cu o piulita > legata cu fir, pe care o coboara la inaltimea parbrizului tau, care la > impact ti se sparge si involutar opresti in bratele celorlalti smecheri !!! Parbrizul nu se sparge de la o piulita, in cel mai rau caz se face un cerc mic din crapaturi, dar e ca si cum ar sari o piatra in parbriz, ceea ce in mod normal creeaza o crapatura mica care in timp sa transforma in una mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 nume de scena: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 cat?! mult banuiesc Un nou stil al talharilor pe patru roti > > Pe podurile de peste autostrada, noaptea, sta un smecher cu o piulita > legata cu fir, pe care o coboara la inaltimea parbrizului tau, care la > impact ti se sparge si involutar opresti in bratele celorlalti smecheri !!! Parbrizul nu se sparge de la o piulita, in cel mai rau caz se face un cerc mic din crapaturi, dar e ca si cum ar sari o piatra in parbriz, ceea ce in mod normal creeaza o crapatura mica care in timp sa transforma in una mare incearca cu una de 36 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Am ras de m-am prapadit : Si reclama mea preferata : What a fuck is a bieber !? (nu stiu daca au mai fost) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Am ras de m-am prapadit : Tare de tot. Si nu stiu de ce, dar mi-a adus aminte de asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Rock on! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 http://www.trilulilu.ro/dumitru22/d78f51515ea496 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=ENa40npKAFI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 iar o sa zici ca am ceva cu tine,dar vezi tu..e veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 (editat) http://creativemonkeyz.com/ sunt mai multe episoade, toate-s faine Editat Februarie 17, 2011 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lehamith Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aTxNSW7sL6E...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate