jerry_mcrie Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 geeesssuuussss ce echilibru are omu'.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Poate va intereseaza un tablou frumos de pus la buda... http://www.okazii.ro/catalog/40757790/portret-gigi-becali-cum-se-roaga.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=QXDNxkUiUws&feature=channel_video_title Editat Mai 5, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=MUr5hMXEq2A Editat Mai 5, 2011 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 O familie de tineri casatoriti evrei, in concediu in Tirol intr-un hotel de 5 stele, all-inclusive. Vine ultima zi si distractia trebuie platita. La receptie: - Receptioner: Buuun! Camera cu pat dublu, 6 zile, 450 euro! - Evreu': OK! - Receptioner: Sauna, 49 euro! - Evreu': N-am folosit. - Receptioner: Da, dar e problema voastra, ati fi putut sa o folositi! Solarium, 57 euro! - Evreu': Ce aia Solarium? N-am folosit. - Receptioner: Da, dar ati fi putut sa-l folositi! Mai departe: terenuri de tenis si piscine 180 euro! - Evreu': N-am jucat tenis, n-am facut baie. - Receptioner: Da, dar ati fi putut sa faceti! Face evreul calcule, dar se opreste brusc: - Evreu': Buuun, acum scad eu de la tine 400 euro, ca mi-ai f***t-o pe Rashela! - Receptioner: Ce, esti nebun? Nici macar n-am atins-o! - Evreu': Da, dar e problema ta, ai fi putut sa o faci!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Chuck Norris s-a întors cu bine din vacanța din Pakistan... Chuck Norris si-a luat extra-optiunea 1500 minute in retea si le-a terminat de vorbit intr-o ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoAlexxandru Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Asta este dintr-un ziar de azi. Osama îÂşi deschide o companie de transport aerian. Mesajul de întâmpinare: “Osama bin Laden Air Lines vă ureazå drum BUM!!!!” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Nu a fost chiar funny pt el dar... http://www.videobash.com/video_show/motorbike-guy-fail-21914 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 http://manualul-de-seductie.dealz.ro/ Mare e prostia umana........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 O femeie la vreo 30 de ani, după ce Âşi-a rezolvat treburile în capitala de județ, voia să ajungă acum acasă Âşi nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist Âşi îi spune: - Uite, tre’ s-ajung Âşi eu în Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi. - Bine, las’ că ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul. După vreo oră, opreÂşte taximetristul pe un câmp, ia o pătură din portbagaj Âşi o aÂşterne pe lucernă. Femeia, îngrijorată, îi zice: - Vai, dar nu pot să fac asta, sunt măritată, am acasă doi copii! - ÂŞi ce? ÂŞi eu sunt însurat, am femeie, am copii, dar am Âşi 40 de iepuri de hrănit, aÂşa că taci Âşi rupe lucerna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Bula întreabă o colegă: - ÂŞtii limba engleză? - Da! Spune colega. Atunci Bulă: - Zi Âşi mie cum se spune: gheață, ceai, picior? - Ice, tea, foot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 (editat) Maratonist oprit cu un pistol cu electrosocuri, pentru ca alerga dezbracat Un român a furat 200 de kilograme de Âşuruburi din circuitul de Formula 1 Asta da cea mai fascinanta poveste pe care am auzit-o.. Editat Mai 7, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cycler Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=s_E4haW1upw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 La gatit cu Jackass Pofta Buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Doi purici se întâlnesc pe plajă. Unul tremură de frig rău de tot. - Ce-i cu tine mă, de tremuri în halul ăsta ? - Acum am sosit Âşi am călătorit pe mustața unui motociclist 200 km ca să ajung aici. Am crezut că voi îngheța pe drum. - Vezi, dacă eÂşti prost ? Eu dacă vreau să călătoresc, în primul rând aleg avionul pentru că este cel mai rapid. Pentru asta, merg la aeroport, intru în toaleta de femei, mă bag în chiloții unei dame Âşi de aici încolo...confort total. Mă întind comod pe blăniță la căldurică Âşi de obicei trag un pui de somn până la destinație. Fă Âşi tu la fel data viitoare. Trec două luni Âşi cei doi se întâlnesc din nou tot pe plajă Âşi ăla tremură din nou de frig . - Ce-i cu tine din nou ? Văd că nu m-ai ascultat . -Ba dimpotrivă am făcut exact cum m-ai sfătuit. Am mers la aeroport, am intrat în toaleta de femei, m-am băgat în chiloții unei blonde trăsnet, m-am întins pe blăniță la căldurică Âşi imediat am adormit - ÂŞi atunci ? -Ce crezi, când m-am trezit... iar pe mustața unui motociclist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 (editat) Cine a scris Biblia ??? Editat Mai 8, 2011 de Nazi | SchutzStaffel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Drajii mei, Sa va povestiesc cati shiva despri mini shi despri ce fac eu paici. Luni: Mergem la teatru, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Marti: Mergem la opera, sotul meu are acolo o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Miercuri: Mergem la meci, si acolo sotul meu are o logie, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Joi: Mergem la cumparaturi, sotul meu imi cumpara di toate, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Vineri: Organizam seri caritabile, vin toti prietenii sotului meu, sotul meu are foarte multi prieteni, doneaza foarte multi bani, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Sambata: Ni plimbam, vizitam, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc Duminica: Facem barbekiu, vin si prietenii sotului meu, ne facem cadouri reciproc, esti foarti frumos, sotul meu are foarte multi bani, sotul meu are di toate, nu ni plictisim di loc. PS: Mi-i dor di p...... ca di mama Cu drag, Mariana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Un evreu, într-o cafenea Starbucks, citea un ziar arăbesc. Intră un prieten care, văzînd straniul fenomen, se supără Âşi-i spune: - Moshe, ți-ai pierdut mințile? De ce citeÂşti un ziar arăbesc? Moshe răspunse: - Citeam ziarele evreieÂşti Âşi, ce să vezi? Evrei persecutați, Israelul atacat, evrei dispăruți prin asimilare Âşi căsătorii interetnice, evrei care trăiesc în sărăcie... AÂşa că am trecut la citirea ziarelor arăbeÂşti. ÂŞi ce crezi c-am găsit? ... Evreii dețin toate băncile, evreii controlează mass-media, evreii sînt bogați Âşi puternici, evreii conduc lumea... ÂŞtirile lor sunt mult mai bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Intr-un muzeu de arta, niste vizitatori s-au oprit si au zabovit mai mult in fata unui tablou, care infatisa trei barbati de culoare complet dezbracati. Mirarea lor a fost ca dintre acestia, cel din centrul imaginii avea penisul roz, asa ca au rugat ghidul muzeului sa le dea lamuriri. Ghidul foarte amabil si documentat, le-a explicat pret de o jumatate de ora ca penisul roz semnifica alinierea Afro-americanilor intr-o lume predominant alba, dar ca mai poate insemna si opresiunea fata de homosexuali in societate. Multumiti de explicatia ghidului se pregateau sa plece dar, se apropie de grup un moshulica, care intreaba. -Ia spuneti taica, v-a lamurit ghidul ce reprezinta si care este mesajul acestei opere de arta? -Desigur, au raspuns vizitatorii. Dar de ce ne intrebati? -Pentru ca eu am pictat tabloul. Astia din imagine nu sunt negri. Sunt mineri din Valea Jiului, iar ala din centru a fost la pranz pe-acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 http://www.picvi.com/2011/04/23/thai-boxing/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 (editat) Editat Mai 12, 2011 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 http://www.anunturi-gratuit.ro/-6/anunturi/15_Matrimoniale/104_Anunturi_pentru_femei/62416_servicii_de_calitate.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 http://www.gandul.info/magazin/vezi-aici-reactia-unui-baietel-dupa-ce-o-fetita-il-saruta-pe-buze-un-video-la-care-s-au-uitat-7-5-milioane-de-utilizatori-8262894 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) El: Iubito ce ai zice să avem un weekend fabulos? Ea: Cred că este o idee excelentă! El: Ok atunci... ne vedem luni!!! Parental control! Editat Mai 15, 2011 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 _cy2xXf_eJ0[\youtube] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate