todea Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 ce vezi fun la asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 ce vezi fun la asta? pt mine e cam de plans cand ma uit la prea-priceputi d-astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Un tip se duce la doctor la consultatie: Doctorul: Spuneti domnule cu ce va pot ajuta? Pacientul: Domnu` doctor nu va suparati, am o diarieeee groaznica Doctorul: Bine, luati pastila asta si in cateva ore va trece Pacientul: Domnu` doctor dar mai am o intrebare, daca am diarie pot sa fac baie? Doctorul: Bineinteles domnule, daca aveti destula.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Dupa ce a terminat facultatea un tanar aratos nu a reusit sa gaseasca de lucru. Nu avea bani si chiria trebuia platita. I-a venit o idee geniala! A scris pe usa locuintei sale cu litere mari: In pat: 100 euro, Pe canapea: 50 euro , Pe podea: 25 euro. O batranica trecand prin fata usii s-a oprit si a citit anuntul. S-a grabit acasa,si-a scos toti banii economisiti si s-a grabit inapoi la locuinta tanarului. Cand a ajuns i-a dat toti banii tanarului. Vazand- o pe batranica,tanarul s-a simtit jenat la inceput dar totusi a numarat banii: 100 euro! A sarutat-o pe batranica si a intrebat-o: - In pat nu-i asa? Zambind batranica a spus: - Nu fii naiv… DE PATRU ORI PE PODEA!!!=))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 ce vezi fun la asta? pentru tine fun inseamna doar bancuri si filmulete cu prosti ? pentru mine inseamna mai mult. mie mi-a facut placere sa ma uit la acel filmulet, si sunt sigur ca nu sunt singurul numa' bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vicenzo Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 ..de pe alt forum Vasile, am fost in Turcia la all inclusive, exceptional: mananci cat vrei, bei cat vrei, cu bar la piscina, lux mare. Da' sa vezi ce faza patesc: ma duc intr-o dimineata la micul dejun, Maria mea ramane in camera. Cand ma intorc, ia-o pe Maria de unde nu-i. O caut peste... tot, ma panichez, ma duc la receptie si aflu ca e in camera la Anto...nio Banderas. Ma duc acolo, bat la usa , deschide Antonio. Antonio, barbat bine: inalt, frumos, plin de muschi, brunet, ochi albastri, fara pic de burta. Cand colo, iese Maria mea dezbracata din baie! Cu tatzele vai mama ei, curu lasat, cearcane ....... ba, mi-a fost o rusine de omul ala ... f tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 28, 2011 Share Postat Iulie 28, 2011 Un roman ajuns in Franta, isi ia petit dejuner (paine,unt,marmelada,croissant), cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza linga el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru francezul il apostrofeaza: -Voi painea o mancati toata? Romanul prost dispus: -Evident. Francezul facad un balon cu guma: -Noi nu. Noi in Franta mancam doar miezul, coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croisant si o vindem in Romania.Romanul pastreaza tacerea.Francezul insista: -Voi puneti marmelada pe paine ? Romanul: -Evident. Francezul intorcand guma intre dinti si ranjind, zice: -Noi nu.In Franta, la micul dejun, noi mincam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania. Atunci romanul intreba: -Voi francezii faceti sex? -Binenteles,raspunde francezul cu un zimbet imens. -Si ce faceti cu prezervativele folosite, continua sa intrebe romanul. -Le aruncam, binenteles -Noi nu, continua romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Via http://designyoutrust.com/2011/07/28/ride-the-alien/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 (editat) Via http://designyoutrust.com/2011/07/28/ride-the-alien/ Si la prima frana mai brusca iti intra gatul in freza alienului Editat Iulie 29, 2011 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Asa arata pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Unu care ne chinuie cu minciunile dulci! http://www.bzi.ro/basescu-un-paradox-pentru-presa-italiana-un-batran-burghez-comunist-fascist-cu-discurs-ultranationalist-231432 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 :lol: asta chiar ca e tare =))) . Doamne, ce caine nebun Bine ca n-a fost in misiune, in trafic: http://www.youtube.com/watch?v=S97-VO_rrMk&feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=bY0xgRA_Sk0&feature=related Editat Iulie 29, 2011 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Mi se pare fun doar ca uploaderul considera asta skill de skill. http://www.220.ro/faze-tari/Tu-L-Ai-Vazut-Asta-Da-Motociclist/daaK2ASzpB/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Cum sa-ti vinzi marfa eficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Se spune ca mai bine mica, in fata si sa fie a ta, decat mare, in spate si sa fie a altuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9lCd2RpUNOM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 (editat) Editat August 1, 2011 de yakwza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielaMois Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 Turist din Republica Moldova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 taste the rainbow: http://www.tare.ro/mudfilms/2403517-a-aparut-cea-mai-controversata-reclama-a-anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 (editat) Soția: - Barbatul trebuie să fie un pic mai frumos ca maimuța! Soțul: - Barbatul trebuie să fie un pic mai frumos ca maimuta cu care trăieÂşte! ........ De ce nu a avut prințul William parte de o petrecere a burlacilor? - Pentru că e cel puțin ciudat să bagi în chiloții unei stripteuze banconte care au imprimate pe ele chipul bunicii tale. ....... Ploaie de stele. Soacra Âşi ginerele îÂşi pun cîte o dorință. Ginerele a fost mai rapid, soacra n-a mai apucat. ........ Soțul, înainte de a pleca în delegație, se adresează nevestei: - Sper că în timpul absenței mele, nu mă vei înșela! - Fii liniștit dragă! Astfel de gînduri îmi vin numai cînd ești lîngă mine! Editat August 2, 2011 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate