Magic4Ce Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Doi rockeri la o bere : - Am intrat într-o trupă de manele. - Cum aÂşa ?? - Nu au mai mers frânele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Nu stiu dak e de pus aici ! dar ma amuza teribil cum isi distrug astia conservele! Aici e o situatie extrema, dar dupa mintea tot as introduce doua subcategorii la "B" : - B pentru vara si - B pentru timp de zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Pentru că e vorba despre o categorie care poate fi numită "păcalici" aici e locul cel mai nimerit. http://www.jurnalul....rica-603370.htm Ministrul Administrației Âşi Internelor, Traian IgaÂş, a declarat, astăzi, după videoconferința cu prefecții, că nicio localitate nu este "vădită" de energie electrică. "În momentul de față, nicio localitate nu este vădită de energie electrică, iar În ceea ce priveÂşte accesul nostru către localitățile izolate pot spune că elicopterele SMURD de la Tulcea, IaÂşi, Târgu MureÂş Âşi Arad sunt sunt operaționale. Avem probleme În momentul de față la BucureÂşti, nu putem să ridicăm elicopterele, dar să sperăm că pe parcursul zilei o vom putea face", a declarat ministrul, potrivit Mediafax. Conform DEX, "vădit" Înseamnă "care este limpede, clar, evident". În urmă cu o zi, Într-o conferință de presă pe tema situației la nivel național, ministrul Traian IgaÂş le recomanda cetățenilor "să nu Încerce În această perioadă ... sau să nu plece la drum dacă nu este impetuos necesar". Impetuos, conform DEX, se referă la ceva care dovedeÂşte o forță sau se manifestă ca o forță de nestăpânit, "năvalnic, tumultuos". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimaty Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Pentru că e vorba despre o categorie care poate fi numită "păcalici" aici e locul cel mai nimerit. astia sunt analfabeti, nu sunt pacalici. btw, pe vremuri citeam bula demnitarului din catavencu, mai exista asa ceva? tot pe vremuri ma amuza sa citesc perlele astora, azi mi se face greata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psk-and Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Citeam si eu Catavencu, dar s-a cam spart echipa in kamikaze, catavencii si Academia catavencu. Acum cred ca ar umple tot ziarul doar cu buli ale demnitarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ynot Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=FWb3ObGWkdY Editat Februarie 4, 2012 de ynot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 ce prajituri is astea ma. ca nam mancat niciodata toti is italieni. si stiu sa aplece tot ce conduc, piloteaza sau calaresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Adevărul e că Schettino e urmărit de ghinioane,s-a angajat ca Âşofer de autobuz... apoi acasă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 ce prajituri is astea ma. ca nam mancat niciodata Adica n'ai pus botu la savarina pana acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Există oameni care au pus Âşi oameni care refuză să recunoască... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) Adica n'ai pus botu la savarina pana acum ? nu nu, nam gustat savarina.........................inca. ab bagat dejtu sa gust da cand am vazut ca aluneca si mirosea a peste......nam mai reusit. Există oameni care au pus Âşi oameni care refuză să recunoască... eu is a 3a categorie. care inca nu au pus.... Editat Februarie 4, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Alea nu se mesteca, numa' se ling. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 eu is a 3a categorie. care inca nu au pus.... Născut prin cezariană ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FWb3ObGWkdY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Dezorientat de viscol, ÂŞtefan HruÂşcă s-a întors în țară să cînte colinde. VEZI ÂŞtirile CAĂAVENCII TV http://www.catavencii.ro/Dezorientat-de-viscol-stefan-hrusca-s-a-intors-in-tara-sa-cinte-colinde-vezi-stirile-catavencii-tv_0_2922.html http://www.catavencii.ro/Stiri-ori-pe-scurt-ori-sub-scurt-4-februarie_0_2924.html ►Traian Igaș constituie un model prost, deoarece tineri precum Vanghelie vor rămâne cu impresia că poți ajunge ministru și fără școală. ►Administrația Națională de Meteorologie îi avertizează pe români în legătură cu fenomenul de "freezing salaries". ►Isteria generată de viscol continuă: Sute de bucureșteni și-au făcut provizii serioase de înghețată, după ce au văzut că aceasta lipsește din galantare, acolo unde se găsea astă-vară. ►Zeci de daltoniști din Ungaria au ajuns la spital cu pneumonii, după ce au ieșit afară îmbrăcați subțire, crezând că este cod verde. ►Puțini știu că împotriva ACTA protestează și internauții de pe stația orbitală internațională. ►Vremea e atât de urâtă încât n-ai chema afară nici măcar o javră ordinară. ►Ultrași din toată țara s-au dus la Sibiu, pentru un miting al suporterilor. Se pare că suporterul Sportului Studențesc e în drum spre Baia de Arieș, pentru a se alătura protestatarului de acolo. ►Libertatea: "Cristi de la Haiducii îÂşi micÂşorează sânii". Treaba lui, dar după ce o să nască o să vrea operație de mărire, ca Nicoleta Luciu. ►Se pare că fostul demnitar irakian Ali Chimicul avea această poreclă deoarece își deschisese, la un moment dat, o curățătorie chimică în cartierul Balta Albă. ►Oana Roman a fost confundată în Poiana Brașov cu Masivul Postăvaru. ►Zeci de drumuri naționale au fost închise sau trecute pe online, pentru că nu mai erau profitabile. ►Oana Roman a vrut dintotdeauna să ajungă în Nordul Africii, auzind că acolo se găsește cel mai mare desert din lume. ►Zeci de troiene de zăpadă au rămas blocate pe DN 2, între București și Urziceni. http://www.catavencii.ro/De-ce-nu-va-zice-igas-denmisionez_0_2925.html De ce nu va zice IgaÂş Denmisionez Cu vocabularul lui care încape într-o borsetă minusculă, ministrul de Interne IgaÂş nu e doar un prost-ridicol. La o adică poate fi Âşi periculos. Dacă rosteÂşte branconer, să zicem că-ți dai seama unde bate. Dar cînd țara trece prin zilele unei ierni cotoioase, iar el spune că nici o localitate nu e „vădită” de curent electric, ne poate covîrÂşi gerul cu el la cîrma Internelor. Dacă ar fi un prost fără pretenții – Âşi nu e! – IgaÂş s-ar mulțumi cu ce cuvinte stăpîneÂşte, atît cît le stăpîneÂşte. Ar fi ministrul lui „cum să-i zic”: aia cu cînd nu e curent Âşi nu e apă Âşi cînd ninge nasol. IgaÂş însă bîjbîie prin limba română ca portarul analfabet care se duce să vadă unde răsuflă gazul, cu lumînarea-n mînă. ÂŞi primejdiosul ăsta dă ordine în Ministerul de Interne. De el ascultă jandarmii. El dirijează România în caz de Doamne, fereÂşte! ÂŞi el poate da cod roÂşu, zicînd că undeva e o „strofă”, în loc de catastrofă. Sau că țara e „cotită” de viscol, vrînd să spună „lovită”. ÂŞi în loc să le ceară jandarmilor să intervină imediat, le poate da ordinul „să convină” de urgență. Se duce IgaÂş la premierul Boc să-l roage să-i traducă ordinele în limbuța lui de lemn? Intră el în audiență la Băsescu să-l inspire lexical – bă, vedeți că iarna nu-i ca vara? Dacă ne luăm după haosul din această iarnă, IgaÂş dă ordinele, Boc are de ce să iasă apoi cu ceaiul Âşi cu lopata, iar Băsescu îÂşi poate ține liniÂştit discursurile, schimbînd desueta expresie „aÂşezați-vă liniÂştiți!” cu „Să înghețați bine!” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Născut prin cezariană ? NUP. experiment stiintific intr-o eprubeta, frin fotosinteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 nu nu, nam gustat savarina.........................inca. ab bagat dejtu sa gust da cand am vazut ca aluneca si mirosea a peste......nam mai reusit. eu is a 3a categorie. care inca nu au pus.... nu esti motociclist adevarat atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Pun pariu că nici babe nu a violat... cred că e scuterist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 (editat) nu esti motociclist adevarat atunci da da da, stiu ca nu sunt truuuuuuuuuu. is doar varianta demo pe pedaleta. Pun pariu că nici babe nu a violat... cred că e scuterist. sunt gay cu bicicleta fara sea. cu nos la cadru. Editat Februarie 5, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 nu nu, nam gustat savarina.........................inca. ab bagat dejtu sa gust da cand am vazut ca aluneca si mirosea a peste......nam mai reusit. eu is a 3a categorie. care inca nu au pus.... incearca una care a descoperit apa, apropo, poti incerca si tu esti un cocalar prost cu spume, poluezi aiurea forumul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Versiunea completa, necenzurata http://www.youtube.com/watch?v=6acWFfAt4qM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Adica n'ai pus botu la savarina pana acum ? :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate