Neutral Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 cum naiba la Americani nu a avut nici un biker un pistol sa il ciuruiasca pe ala un pic pentru ce lea facut? merita dat jos din masina si calcat pe cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 reactia motherfuckerului a fost funny... http://www.youtube.com/watch?v=KVibJqmL3cQ&feature=BFa&list=UL7b8wi5pK6M8 hahahahahhahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xi3CRFYb4zc Asta chiar a fost difuzată pe tv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 cata prostie pe unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 (editat) cata prostie pe unii Seamana a un R6; din moment ce nu-i pasa asa mult de el, posibil furat. Deci pentru faza cu cainele (am pierdut cateva frame-uri la plimbarea cu cainele, am auzit doar), inca nu sunt sigur de ea (desi am dat cu oua), fac spume. Maine il bat pe prost. DA! Ca in copilarie, am dat cu oua dupa cineva Editat Iulie 28, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 cum naiba la Americani nu a avut nici un biker un pistol sa il ciuruiasca pe ala un pic pentru ce lea facut? merita dat jos din masina si calcat pe cap undeva la urma parca se aude cum isi ia cateva, dar daca te uiti atent sunt si lumini de girofaruri...iar cu filmarea......probabil ca si-a luat-o pt tentativa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Soțul vine acasă beat mort. Soția strigă la el: – Bețivule, porcule, parazitule, mai ai de gând să bei? El tace. Ea din nou: – Mai ai de gând să beeeiii? El iarăÂşi tace. – Hei, nu mai auzi bine, mai ai de gând să bei? – No bine, hai, toarnă-mi un pahar, dacă insiÂşti…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Actuala si http://www.youtube.com/watch?v=eW1V5iyFOX8&feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xsamwOs2slI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 30, 2012 Share Postat Iulie 30, 2012 Salut, de curand mi am achizionat o aprilia rs 50 2007 modelu spanish no 1, si as vrea sa ma lamuresca si pe mine ceva. Bord ul are indicator de temeperatura a apei motorlui? Multumesc ! sursa: /index.php?/topic/681553-aprilia/page__gopid__3192242#entry3192242 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Azi cautam informatii despre intrarea in Albania cu buletin sau pasaport si am gasit pe ambasada.ro urmatoarele comentarii: un raspuns ce pot face daca am ramas insarcinata cu un albanez,acesta nu si-a dorit copilul,a dat bir cu fugitii,si-a schimbat nr de telefon si de jumatate de an nu mai stiu absolut nimic de el..cum pot sa il trag la raspundere pt ce a facut,cum il pot gasi la el in tara?mentionez ca nu stiu unde locuieste,noi ne-am cunoscut in Grecia.va rog,daca are cineva un raspuns e binevenit.multumesc. de la Serena (04-10-2011 00:47:51)raspunde Aceasi situatie Aceasi situatie am si eu fetita are 1an si 3 luni ...nerecunoscuta de tatal albanez cum il pot trage la raspundere ? de la Andreea (20-03-2012 07:26:26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 ce curve.. o stiu si eu pe una de s-a dus la greci la unu de a combinat-o pe messenger(deci, deja va dati seama despre ce specimen vorbim) si a plimbat-o ala cu z3 decapotabil, a dus-o la restaurantele adevarate, a tinut-o beata si zambareata o saptamana intreaga. cand s-a intors dupa o luna iar la el, in grecia vine baiatu frumos cu un clio cazut pe toate partile, ii povesteste cum de fapt e un cantaret amator de face karaoke prin baruri. phahaaaaaaaaa.. asa-i cu astea, cauta responsabilu pentru gaura din creieru lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Pescuit russian style http://www.youtube.com/watch?v=MepwKAIrEiI&feature=player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 ce curve.. o stiu si eu pe una de s-a dus la greci la unu de a combinat-o pe messenger(deci, deja va dati seama despre ce specimen vorbim) si a plimbat-o ala cu z3 decapotabil, a dus-o la restaurantele adevarate, a tinut-o beata si zambareata o saptamana intreaga. cand s-a intors dupa o luna iar la el, in grecia vine baiatu frumos cu un clio cazut pe toate partile, ii povesteste cum de fapt e un cantaret amator de face karaoke prin baruri. phahaaaaaaaaa.. asa-i cu astea, cauta responsabilu pentru gaura din creieru lor. Cunosc pe una (one of my ex), a plecat in norvegia la unul cu vreo 3 ani mai mic decat ea. El, genul de om day/night chipsuri, cola, WoW (sau dota).. PC addict, care o sa moara cu ochii intr-un LCD. Am mai auzit de unul mort acum ceva ani la o sala de net dupa 3 zile de nesomn, jucat CS si baut cola la greu. Ea l-a dezvirginat pe prost si-a ramas gravida din prima. A revenit in romania sa avorteze, doar pentru ca acolo costurile ar fi destul de mari. Bine, am mai "ciufulit-o" si eu de bun revenit...ca-i place rau. Evident ras de ea: "Te-ai dus la ala sa-l dezvirginezi...si te-ai intors gravida" 'ti-as pwla ta DUAMNE =)))))))))))))))))))) Multe proaste..nu ca e FUN ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 ... Multe proaste..nu ca e FUN ? Nu e FUN. E tragic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Daca nu s-ar reproduce si n-ar avea drept de vot, ar fi chiar fun... http://www.youtube.com/watch?v=w79jTfYS5Ws Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 (editat) mai bine lasa ... Editat August 1, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CrUZwyQZPH8&feature=player_embedded#! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Cati oameni poti transporta pe motor ? Cum nu stiti ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 == Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 La fotbal cand castigi, arunci mingea in tribune, la tenis cand castigi arunci doua trei mingi in tribune, la box, arunci manusile in tribune ... . . . . . . . ... mai pe scurt: am fost dat afara din echipa de darts. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iony Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate