Phoenix78 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Cum puii mei e posibil asa ceva ????? WTF???????/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Hai mã,nu stii cã România,e tzara tuturor posibilitãtilor...?! Nu mã mai mirã nimica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 (editat) au supermarche Editat Februarie 26, 2013 de lostheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Io zic că asta e regizată, filmarea e făcută cam prea „pe tipicul” parcărilor nereușite, iar ăla alb parchează prea aproape de cel din dreapta, parc-ar fi făcut loc special pentru gagică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Editat Februarie 27, 2013 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Vai de oo-le lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=RMcl4OaA4rY&feature=player_embedded Editat Februarie 27, 2013 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gova Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator SilviuC Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 super fun.."te-ai ras"mult ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 super fun.."te-ai ras"mult ? Animația cu motoreta e chiar mișto Sau tu preferi animațiile cu vome ca să te poți distra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Animația cu motoreta e chiar mișto Sau tu preferi animațiile cu vome ca să te poți distra ? "Miroase" a CristiCbr ))) care era un "monument" de umor si inteligenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator SilviuC Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Animația cu motoreta e chiar mișto Sau tu preferi animațiile cu vome ca să te poți distra ? daaa, ce sa zic..e super distractie pe aici. "Miroase" a CristiCbr ))) care era un "monument" de umor si inteligenta nu cunosc personajul,dar probabil ca mai bine asa decat sa razi pana si cand cineva iti arata un deget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 "Miroase" a CristiCbr ))) care era un "monument" de umor si inteligenta faceai vreo referire la mine sau ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Eu asteptam sa cada tipu ala de pe motor sau ceva..si am stat vreo 20 secunde si ma uitam asteptam ) Bine macar ca m-am prins ca se repeta. Ce inseamna sa fii mahmur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Eu asteptam sa cada tipu ala de pe motor sau ceva..si am stat vreo 20 secunde si ma uitam asteptam ) Bine macar ca m-am prins ca se repeta. Ce inseamna sa fii mahmur... Bere, vodka, whiskey? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Eu asteptam sa cada tipu ala de pe motor sau ceva..si am stat vreo 20 secunde si ma uitam asteptam ) Bine macar ca m-am prins ca se repeta. Ce inseamna sa fii mahmur... Eu mă așteptam să apară ceva și să mă sperie )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Bere, vodka, whiskey? naah, vin de tara, am sarbatorit scoaterea motorului un pic cam mult http://www.youtube.com/watch?v=__dUlY0JpSc&list=FLMP5P-fD-qXBEQ-JyPVMDGw&index=46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Io zic că asta e regizată, filmarea e făcută cam prea „pe tipicul” parcărilor nereușite, iar ăla alb parchează prea aproape de cel din dreapta, parc-ar fi făcut loc special pentru gagică. n-ai de unde sti, n-ai vazut niciodata o masina parcata in mijlocul intersectiei in timpul zilei? (noaptea se parcheaza grup, dar ziua mai pleaca din ei ) http://www.youtube.com/watch?v=RMcl4OaA4rY&feature=player_embedded smecheri pantalonii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 (editat) Pilobolus Dance Theatre "Shadowland" Editat Martie 1, 2013 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate