bebe19 Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 buna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 photoshop clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 SPAM!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Bulă către profesoară: - Nu vreau să vă ameninţ sau să bag frica în dumneavoastră dar tata mi-a spus că dacă nu aduc note mai bune data viitoare, cineva o să ia bătaie. - Amice, fă-mi un serviciu, nu e dificil şi, în plus, primeşti o sută de lei pentru asta. Eu nu am timp. Vreau să te duci la Otopeni şi s-o întâmpini pe soacră-mea. Vine din vacanţă, din insulele greceşti. - Mă rog, o fac pentru tine. Şi, dacă nu vine?! - Îţi dau trei sute de lei… Vin aseara acasa si o gasesc pe soacra-mea tolanita in fotoliul meu. - Buna seara...zic. - Buna seara...raspunse ea. - Ia stai!...am sarit eu, dupa ce am auzit niste gemete ciudate in dormitor. Aia nu-i cumva nevasta-mea? - Probabil... - Si ce dracu face acolo?! am rabufnit. Nu cumva si-o trage cu altul in propriul nostru pat conjugal?! - Nu stiu... - Cum nu stii??! am explodat, si de nervi am apucat-o de par si am tarat-o in baie, bagand-o cu capul in cada cu apa. - Ce faci nenorocitule? zbiera ea, intre doua scaldari. Vrei sa ma ineci?! - Ce sa-ti fac? ii raspund, afundand-o si mai abitir. Nu-mi ziceai tu tot timpul sa nu ies din cuvantul lui fiica-ta? - Asa, si?! bolborosi ea disperata. - Pai ia auzi cum striga de dincolo: "Bag-o mai adanc!!!..." Daca as afla vreodata ca mai am doar o saptamana de trait, as petrece-o alaturi de soacra-mea. Asta ar fi cea mai lunga saptamana din viata mea... Un tip intra intr-un bar zgariat pe fata, pe maini, pe picioare si cu hainele sfasiate. Vazandu-l astfel, prietenii il intreaba ce i s-a intamplat - Tocmai am ingropat-o pe soacra-mea.- Si ce legatura are asta cu zgarieturile tale?- Nu vroia... La usa suna un rudar si intreaba: - Nu aveti cumva vreo boarfă veche de care v-ati putea lipsi?- Stai putin s-o chem pe soacra-mea! O tînără arăboaică se mărită. Mă-sa o povăţuieşte "ai grijă, fata mea, după ce te măriţi, bărbatu-tău o să-ţi ceară tot felul de lucruri, o să-ţi zică sa te-ntorci invers. Tu să nu accepţi cu nici un chip, ai înţeles?" Trece un timp şi tînărul soţ începe să-şi roage nevasta "draga mea, nu vrei să încercăm şi altă poziţie?". Tînăra îşi aduce aminte de sfatul mă-sii: "cu nici un chip, nu!". Nu şi nu şi nu pînă cînd bărbatu-său se enervează "păi bine, tîmpito, cum dracu vrei să avem şi noi copii..." » Post actualizat in 10 Apr 2015 12:56Am fost s-o vizitez pe nevasta-mea la spital. Inainte sa intru in salon l-am intrebat pe doctor:- Cum e domn doctor, vreo schimbare ceva?- Ma tem ca nu arata bine, zice doctorul.- Nu va temeti domn doctor, i-am spus, asa e ea, urata... Se termina luna de miere, tanara sotie se plange mamei sale: - Mama, deja am avut prima cearta serioasa in familie.- Nu-ti fa griji, draga mea, asta se intampla in orice casnicie.- Da mama, dar ce sa fac cu cadavrul? Un tip se duce la doctor: - Nu stiu, doctore, ce am: ma doare ficatul, ma doare spatele, ma doare inima.Ii face doctorul analizele si-i spune:- Imi pare rau, ai cancer si in trei luni ai sa mori.Pleaca tipul suparat si se intalneste cu un prieten la metrou. Ii spune de vizita la doctor, ca este bolnav de SIDA si ca va muri in trei luni. Prietenul pleaca repede, uitand sa dea mana cu el. In statia de autobuz, se intalneste cu altul si aceeasi poveste. Ii ajunge doctorului la ureche povestea si il cheama la el:- Bine, domnule, ce vorbe-s astea? Ti-am spus clar ca vei muri de cancer in trei luni si dumneata imprastii la toata lumea ca vei muri de SIDA?- Lasa-ma, doctore, ca si asa sunt destul de suparat! Ce vrei, dupa ce mor, sa-mi f*ta toti nevasta? -Doctore cum a decurs operatia? -Pai... Credeam ca a fost o autopsie!? - Doctore, aici scrie ca trebuie sa iau pastilele astea in fiecare zi, tot restul vietii... Asa e? - Da, asa am scris.- Va trebui sa trec foarte des pe la farmacie inseamna...- V-am dat eu un tub... e mai mult decat suficient! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 Custom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Stergator viziera » Post actualizat in 11 Apr 2015 19:57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Aprilie 11, 2015 Share Postat Aprilie 11, 2015 Culmea rautatii?In vinerea mare sa-i urezi lui Isus weekend placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 » Post actualizat in 13 Apr 2015 16:48 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 Ce inapoiati sunt canadienii astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Aprilie 13, 2015 Share Postat Aprilie 13, 2015 https://www.facebook.com/video.php?v=813820572037672 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Ce inapoiati sunt canadienii astia... hahahhaha http://www.timesnewroman.ro/politic/proiect-major-de-infrastructura-tarile-vecine-construiesc-o-sosea-de-centura-in-jurul-romaniei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 An de an în vogă: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 » Post actualizat in 14 Apr 2015 20:07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Kung Fu - masters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 https://www.facebook.com/linsolitetv/videos/vb.629009190501023/808446402557300/?type=2&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chubby Postat Aprilie 15, 2015 Share Postat Aprilie 15, 2015 Kung Fu - masters astia-s la "Schimb de mame", varinta full clan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 http://www.timesnewroman.ro/life-death/loteria-bonurilor-s-a-incheiat-dupa-impozitare-castigatorii-mai-au-de-dat-la-stat-cate-150-lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 https://www.facebook.com/manuel.aski.4/videos/510875959051690/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Trebuie sa-mi antrenez si eu pisica asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 (editat) pfoai.. de aveam una d-asta in casa cat eram mic, mama avea si acum intacte toate vazele, tablourile plus lustra. )) Editat Aprilie 16, 2015 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 (editat) LoL ? (click) Tiganii in roller coaster (click) Morcov sau sopran? (click) Editat Aprilie 17, 2015 de Error Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate